Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği - DADD

B

Burak Doneray

Selamlar bugün Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneğine üye olmak için Dünya Göz hastanesine gittim Dilara hanımla görüştük kendisi halkla ilişkilerde görevliymiş. Sohbetimiz başladı ben diyorum ben üye olmaya geldim Zafer bey sizi görmemizi form alıp doldurmamız gerektiğini söyledi.Dilara hanım Zafer beyi arayıp Burak bey geldi hangi formu doldurmaları gerekiyor bende form yok diyor. Birşeyler konuşuyorlar sağlık formu falan Ben diyorumki yok ben üye olacağım sadece sağlık raporu gereklimi daha sonradan birbirimizi anlamadığımızı üçümüzde farkediyoruz ben diyorum denizciler derneği Dilara hanım siz marinaya gidin bir sorun diyor Zafer beyin haberi yok benim hiç birşeyden haberim yok diyor biraz bozuluyorum.

Heyamola foruma girip Zafer abinin gönderdiği mesajı bulup sesli bir şekilde Dilara hanıma okuyorum İstanbul Göz hastanesi Dilara hanımı bulun .İşte o anda yaptığım hatayı anlayıp burası İstanbul göz hastanesi değil değilmi diye soruyorum Dilara hanım gülmeye başlıyor bu kadar isim benzerliği inanılmaz özür dileyip çıkıyorum hastaneden.

Dernek üyeliğiyle bugünkü imtihanım buydu Üyeliğimin yapılması için gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygı ve sevgiler . 😃
  • IP logged
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2017, 21:24:47 Gönderen: Burak Doneray »

• *
Selamlar bugün Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneğine üye olmak için Dünya Göz hastanesine gittim Dilara hanımla görüştük kendisi halkla ilişkilerde görevliymiş. Sohbetimiz başladı ben diyorum ben üye olmaya geldim Zafer bey sizi görmemizi form alıp doldurmamız gerektiğini söyledi.Dilara hanım Zafer beyi arayıp Burak bey geldi hangi formu doldurmaları gerekiyor bende form yok diyor. Birşeyler konuşuyorlar sağlık formu falan Ben diyorumki yok ben üye olacağım sadece sağlık raporu gereklimi daha sonradan birbirimizi anlamadığımızı üçümüzde farkediyoruz ben diyorum denizciler derneği Dilara hanım siz marinaya gidin bir sorun diyor Zafer beyin haberi yok benim hiç birşeyden haberim yok diyor biraz bozuluyorum.

Heyamola foruma girip Zafer abinin gönderdiği mesajı bulup sesli bir şekilde Dilara hanıma okuyorum İstanbul Göz hastanesi Dilara hanımı bulun .İşte o anda yaptığım hatayı anlayıp burası İstanbul göz hastanesi değil değilmi diye soruyorum Dilara hanım gülmeye başlıyor bu kadar isim benzerliği inanılmaz özür dileyip çıkıyorum hastaneden.

Dernek üyeliğiyle bugünkü imtihanım buydu Üyeliğimin yapılması için gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygı ve sevgiler .
nereye gitmişsin ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *

Dernek üyeliğiyle bugünkü imtihanım buydu Üyeliğimin yapılması için gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygı ve sevgiler . 😃

E artık yarın bize de uğrarsın  ;)

• IP logged

B

Burak Doneray

Cesaretim kırıldı Zafer abi 😃 Ahmet reisten alırım bir form doldurur gönderim. Sevgiler.
  • IP logged

• *
öğlen rakısındandır.. :)
  • IP logged

B

Burak Doneray

Ersin reis olay inanılmaz komikti fakat anlatma ve yazma özürlü olduğum için bu kadarını yazabildim.
Birisi kameraya alsaydı youtube'ta milyon kere izlenirdi herhalde .Öğlen rakısı konusunu hiç düşünmemiştim etkilerini bir bilene sormak lazım.😀
  • IP logged
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2017, 22:26:43 Gönderen: Burak Doneray »

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Cesaretim kırıldı Zafer abi 😃 Ahmet reisten alırım bir form doldurur gönderim. Sevgiler.

Formun flaman bende hazır, neyse değişik bir tecrübe olmuş.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

B

Burak Doneray

Teşekkür ederim Ahmet reis Zafer reisle de denizlerde tanışırız.
  • IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ

Burak Reis, hikayenizi okurken ancak en sonunda ben de meseleyi anlayabildim. Yoksa, İstanbul Göz'de Park Görevlisinden başlayarak kime sorarsan sor daha "D" harfini kullanırken "Dernek toplantısı 5.Katta" diye sizi yönlendiriyor. Bu arada "Kendisi ile dalga geçebilen insan olgun insandır." Bu güzel paylaşım için teşekkürler.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

B

Burak Doneray

Sağolun Hulusi reis .
  • IP logged

Yandaki Boşnak börekçiside biliyor,"denizci derneği toplantisi mı var ?"diyor. :)
  • IP logged

• *
  • Arayanlar bulamaz , bulanlar arayanlardır
Burası kapıkredi degilmi diye bi reklam vardı hani.... !O__
  • IP logged
I need your clothes your boots and your motocycle

• *
  • Donatan Temsilcileri
Şahane ya :)
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
Akbank'amı gidiyorsun Burak kaptanım :)
  • IP logged

• *
Diğer hastahanede de aynı isimde insanlar olması.. yok artık yani.. Dün Burak Tuzla da idi hayli güldük..

BU arada Burak, Ahmet'in yeni denize indirdiği Asterix  ile Yalova ya gidiyor.. Biraz rüzgar varsa bu adam tekne ile bütünleşir, Burax olur.. Bir iki saat takarlar en yakın tekneye.. :)
  • IP logged

Yukarı git