Selamlar bugün Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneğine üye olmak için Dünya Göz hastanesine gittim Dilara hanımla görüştük kendisi halkla ilişkilerde görevliymiş. Sohbetimiz başladı ben diyorum ben üye olmaya geldim Zafer bey sizi görmemizi form alıp doldurmamız gerektiğini söyledi.Dilara hanım Zafer beyi arayıp Burak bey geldi hangi formu doldurmaları gerekiyor bende form yok diyor. Birşeyler konuşuyorlar sağlık formu falan Ben diyorumki yok ben üye olacağım sadece sağlık raporu gereklimi daha sonradan birbirimizi anlamadığımızı üçümüzde farkediyoruz ben diyorum denizciler derneği Dilara hanım siz marinaya gidin bir sorun diyor Zafer beyin haberi yok benim hiç birşeyden haberim yok diyor biraz bozuluyorum.
Heyamola foruma girip Zafer abinin gönderdiği mesajı bulup sesli bir şekilde Dilara hanıma okuyorum İstanbul Göz hastanesi Dilara hanımı bulun .İşte o anda yaptığım hatayı anlayıp burası İstanbul göz hastanesi değil değilmi diye soruyorum Dilara hanım gülmeye başlıyor bu kadar isim benzerliği inanılmaz özür dileyip çıkıyorum hastaneden.
Dernek üyeliğiyle bugünkü imtihanım buydu Üyeliğimin yapılması için gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygı ve sevgiler . 😃