Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey Forumu Cep Telefonu Versiyonu

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
Heyamola Hey Forumu Cep Telefonu Versiyonu
#30: 02 Ekim 2021, 12:15:46
Özgür Reis, bir de "... süre ile bağlı kal" seçeneği çalışsa; her girişte kull.adı/şifre ile giriş gerekiyor.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#31: 03 Ekim 2021, 10:11:40
Özgür Reis, bir de "... süre ile bağlı kal" seçeneği çalışsa; her girişte kull.adı/şifre ile giriş gerekiyor.
Hocam, o özellik çalışıyor.
Ben uygulamayı kurduğum günden beri bir daha hiç şifre girmedim.

Uygulama aynı normal browser gibi coockieleri tutuyor, yani browserden sürekli bağlı kal diyorsanız aynısı uygulama içinde de olmalı.  telefonda temizlik, kaldır kur gibi işlemler yapılmadıkça hatırlaması lazım.

Girişte şifrenin altında "beni hatırla" seçeneği işaretli olması yeterli.
  • IP logged
><(((º>

• *
#32: 04 Ekim 2021, 01:21:49
İlginç, şimdi bende de düzeldi. İki üç gündür kullanıcı  adı/şifresi girmekten bir hal olmuştum.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
#33: 05 Ekim 2021, 15:20:39
Meseleyi şimdi anladım, aslında ben bağlı iken karşıma ilk çıkan GIRİŞ menüsüne ekranı olduğundan tekrar kull.adı şifre yazıyormuşum. Bağlıysam Giriş ekranı önüme gelmese iyi olurdu?   Bağlı olduğumu gösteren bir ipucu (profil resmim mesela) olsa? Son kullanıcı işte, ister de ister :)
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#34: 06 Ekim 2021, 00:45:17
Meseleyi şimdi anladım, aslında ben bağlı iken karşıma ilk çıkan GIRİŞ menüsüne ekranı olduğundan tekrar kull.adı şifre yazıyormuşum. Bağlıysam Giriş ekranı önüme gelmese iyi olurdu?   Bağlı olduğumu gösteren bir ipucu (profil resmim mesela) olsa? Son kullanıcı işte, ister de ister :)
Aslında uygulama eğer login olunmuş ise her açılışta son mesajlar sayfasına gidiyor, login olunmamışsa giriş sayfasına gidiyor. Ama bunu nasıl kullanıcının gözüne sokarım bilemedim! :)

Foto göstermek zor ama Belki kısa süre ekranda belirecek bir yazı, uyarı gibi bişey olabilir.

öZgür
  • IP logged
><(((º>

Yukarı git