Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İLK TEKNEMİ ALDIM ADI REST

E
  • *
İLK TEKNEMİ ALDIM ADI REST
OP: 01 Mayıs 2021, 00:27:28
Merhaba,
 Yıllardır hayalini kurduğum tekneme sonunda kavuşmuş olmanın mutluluğunu sizlerlede paylaşmak istedim.Teknem 1987 Büyükçekmece Albatros yat yapımı Bruce Roberts Spray 22 planı.Ancak ciddi bir restorasyona ihtiyacı var.Pazartesi günü Ayvalık belediye çekek yerinde restorasyonuna başlayacağım,izinimi aldım.Bu süreçte sizlerin moral ve tecrübe desteğine ihtiyacım var.Ahşap tekneler konusunda bilgi ve tecrübelerinizi benimle  paylaşmanızdan mutluluk duyarım.Selam ve saygıarımla
Telefon numaram:0-532-3318982
  • IP logged

• *
Ynt: İLK TEKNEMİ ALDIM ADI REST
#1: 01 Mayıs 2021, 00:30:57
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz, aramızda bu işin ustası bir sürü kaptanımız var.
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

E
  • *
#2: 01 Mayıs 2021, 00:50:48
Çok teşekkürler Doğan Bey,Teknemi tekrar denizle kavuşturabilmem için siz değerli üstadlarımızın bilgi ve tecrübeleri benim umut ışığım olacaktır.Seamlar,saygılar
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#3: 01 Mayıs 2021, 01:27:43
Hoşgeldiniz, tekneniz hayırlı olsun. İlk yelkenli tekne baktığım zamanlarda bir Bruce Roberts 27 ye bakmıştım. Satın almaya niyetlendim fakat sahibi satmaktan vazgeçti. Sonra aradan yıllar geçti bir arkadaşımız aynı teknenin bir eşini satın aldı. Onun transferini yaptık birlikte İstanbul'a getirdik. Güzel planlar güzel tekneler. Selametle tamamlayıp suyla buluşturmanız dileğiyle.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

B

Burak Doneray

#4: 01 Mayıs 2021, 01:33:56
Hayırlı uğurlu olsun. İş planınızı oluşturduysanız paylaşın belki farklı öneriler fikirler gelebilir. Neye para harcanıp neyin sonraya bırakılabileceğini belirlemek sizin zaman ve para harcamanızı azaltabilir . Resimlerini yollayarak başlayabilirsiniz bence .Hoşgeldiniz.
  • IP logged

E
  • *
#5: 01 Mayıs 2021, 02:06:11
Çok teşekkürler Ahmet bey,Teknemin önceki sahibide ilk başta vazgeçti satmaktan ve satılık ilanını kaldırdı.Ancak ben vazgeçmedim ve tekneyi alma konusunda ısrarcı oldum ve mutlu sona ulaştım.İyi dilekleriniz için çok teşekkürler selamlar.
  • IP logged

E
  • *
#6: 01 Mayıs 2021, 02:08:18
Burak bey merhaba,Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Fotoğraf paylaşmak istedim ama beceremedim,tekrar deneyeceğim.Selamlar:)
  • IP logged

B

Burak Doneray

#7: 01 Mayıs 2021, 02:16:45
Hizliresim.com kullanıyorum ben istediğiniz resmi yükleyip forum linkini kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz.Göndermeden önce ön izleme ile bakıp emin olabilirsiniz resmin yüklendiğine.
  • IP logged

B

Burak Doneray

#8: 01 Mayıs 2021, 02:25:57
Forumda Ali San ,Mustafa Ertör gibi tekne yapımı restarasyonu bakımı konusunda çok bilgili deneyimli söylediklerini harfiyen yapacağımız abilerimiz var şanslıysanız yazarlar Biraz kızdırdık küstürdük birazda bıktırdık sanırım pek yazmıyorlar ama İlk tekneniz  helede ahşap ise kıyamazlar yazarlar.

Selamlar 😀
  • IP logged
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2021, 02:30:55 Gönderen: Burak Doneray »

E
  • *
#9: 01 Mayıs 2021, 02:40:03
Burak bey merhaba,Ali San bey'in gezgin korsanda yazılarını okumuştum,özellikle folkboatlar konusunda,bu tekneden önce TELLİ isimli folkboat'ı almak istemiştim ama kısmet olmamıştı,umarım yazarlar,resim yüklemeyi yine beceremedim ama numaranızı yazarsanız watsup'tan resimlerini memnuniyetle gönderirim.Selamlar
  • IP logged

• *
#10: 01 Mayıs 2021, 09:10:29
Emrah bey hoş geldin. Telefonda da söylediğim gibi forumun sana çok faydası olur. Çok güzel bir tekne. Randa arma ve yawl seçenekleri de var. Ben resimleri görmüştüm. Ciddi bir çalışma gerektiriyor. Ciddi sabır gerektirecek. Tiryaki 'nin pabucu dama atılır gibi duruyor. :) Kolay gelsin.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#11: 01 Mayıs 2021, 09:57:29
Emrah reis hoşgeldiniz..

Yeni tekneniz hayırlı olsun, güle güle kullanın..

Selametle..
  • IP logged

• *
#12: 01 Mayıs 2021, 11:14:18
Tekneniz hayırlı olsun keyifle kullanmanızı dilerim.
Ayvalık Cunda'da Tayfun Gökçin bey klasik ahşap bir teknenin bakımını yapıyor. Teknenin eski sahibiyim kendisiyle temasa geçerseniz çok faydalı olur.Ahşap tekne tamir, bakım,donanım ve yelken donamı konusunun gerçek uzmanını maalesef yakın zamanda kaybettik.Ama yine de size bilgimiz nispetinde elimizden gelen desteği veririz.
Fotoğraf yükleme konusunda yardım gelecektir.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

E
  • *
#13: 01 Mayıs 2021, 12:21:20
  Çok teşekkürler Ersin bey,sizenle daha önce iletişim kurup fotoları göndermiştim,desteğiniz için teşekkür ederim.Selamlar,saygılar.
  • IP logged

E
  • *
#14: 01 Mayıs 2021, 12:22:34
Hoşbulduk Eyüp bey,selamlar,saygılar.
  • IP logged

Yukarı git