Önümde yaşlı notbook arkasında yaşlı ben sokağa çıkmak yok.Yanımda tv açık ve sınırsız internet var.
Sürekli foruma girilip varsa okuma yapılıyor ve içimden fazla kirlilik yaratma dürtüsü ile tekrar çıkılıyorum.
Yıllar önce meslek yaşantımın son 2 yılında oda izolasyonu günlerimdeki alışkanlığım olan freecell imdadıma koşan arkadaşım. Bu arada 657 nolu oyun harici sürekli açarak gidiyorum ve oynayıp da hadi şunu da aç diyenlerden öneri oyun numarası bekliyorum.
Telefon diğer yanımda arada WhatsApp grupları falan ve block puzzle ile de yakın arkadaşız ve 2385900 a geldik devam ediyoruz. Oynayanların rekorlarını alalım sevenleri varsa aramzda.
Ha bir de Twitter ile dost olduk bu arada. Ama korkarım uzun dilim ve kontrol edemediğim klavye sayesinde, teknecilik günlerimizde Selimiye'de Girit restoranda tanışıp dost olduğumuz Hakan Aygün'ün yanına gitmekten korkmaya başladım.
Ya dede gir you tube bir sürü yelken ile ilgili film var diyenlere cevabım. Hem bilgisayarda hem tv de youtube girdiğimde ortada bir halka ha babam dönüyor.Ben saydırmaya başlayınca hanım kızıyor.Siz nasıl başarıyorsunuz bilemiyorum. Telefonda nisbeten daha az oluyor ama onu da ben göremiyorum yaşlı gözler ile.
Sahibinden.com da yazlığa yakın bir Brazzoni seyyar salmalı yelkenli radarıma takıldı ve izlemeye aldım. Fikirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım olacak.
Gel teskere gel