Hazır klavyeyi almışken son günlerde yaşadığım bir olayı anlatıyım da havanız değişsin.
Sahibindan. com sitesinde sürekli geziniyorum.
İstanbul'lu bir arkadaşın Benetteau 44 cc teknesini sattığını gördüm.
Acayip dolu bir telkne cenetörüne kadar var. Sınırlarımı zorlar ama hatun sakın dedi diye vaz geçtim ama telefon ederek İzmir yakınlarında bir marinada ortaklığa ver mısınız diye aramadan da edemedim.Sağ olsun gayet kibar bir beyefendi yeni tekne aldığı için sattığını söyledi.
Favorilerime almıştım çoktan umarım hakkını verecek birine gider diye de dileklerimi iletmiştim yukarılara. Ben birini sevdim mi işi rast gidiyor ya bir süre sonra ilan kalktı.
Bakarken aynı markanın 36 cc sinin ilanını gördüm. Benim tek başıma alabileceğim ama eskisi gibi de ilgilenemiyeceğim bir tekne. Hanım olabilir demedi ise de güzelmiş dedi.
Genç bir arkadaşla ortak alsam diye projeler yaparken zaten çoktan favorilere girmişti bile.
Sanmayın ki sürü sepet favori var sadece 5 adet ve 2 si cc idi. Tam ortaklık , 2 adet 2 kişilik kamara.
Bu gün o da ,ilandan kalkmış.
Ha bir de yıllar önce almaya kalkıp da alamadığım 419 moody cc vardı. Çok da uygun fiyata idi.
Neyse biraz balkona çıkıp güneşleneyim,belki yeni bir cc ilanı düşer kim bilir.
Bu arada sabah alt komşumuzda , köşe ap. oturan kızında ve torununda(2 li yaşlarda) korana pozitif çoktı ve Kent hst. de kontrol altına alındı anneanneye zatüre teşhisi konmuş eve geldi. Acil şifalar dilemekten başka elimden bir şey gelmedi.Hanım telefon ile ihtiyaçları olursa ulaşmalarını istedi. Canımız çok sıkkın. Paylaşmak istedim.