Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: "BATIK"

• *
    • Classicboats Turkiye
"BATIK"
OP: 18 Aralık 2019, 00:40:59
Sevgili Mehmet Sürücü'nün hikayelerini zaman zaman burada da okuduk. Kendi adıma hepsini çok sevdim.  Uzun zamandır da aramızda değil. Çalışkan, doğurgan. Hem yaşamın içinde hem de öyküleri ile dışında.

Parşömen Sanal Fanzin Web sayfasında bu gün bir öyküsü yayımlandı. 

https://parsomenfanzin.com/2019/12/17/batik/?fbclid=IwAR3whKUMTY8SVq1VPxW-Xu6LbzmuEJ-yM8nObOXPau-imNGZTIdohwGLzY8

Çok sevdim.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
Ynt: "BATIK"
#1: 18 Aralık 2019, 10:03:29
 :)xx :)xx :)xx
  • IP logged

• *
#2: 18 Aralık 2019, 10:15:44
Mehmet Sürücü nün özlediğim büyüleyici hikayelerinden birini daha okudum sayende Cem Ağabey.Kendisine ayrıca buradan teşekkür ederim.Yapmak istediğim yakın zamanlı işlerden biri de Kapıdag'da kendisini ziyaret edip sohbet etmek.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#3: 18 Aralık 2019, 10:24:31
Çok güzel...
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#4: 18 Aralık 2019, 10:39:24
Fanzin'in anlamını da bu yazı sayesinde öğrendim.

Fanzin, İngilizce FANatic ve magaZINE kelimelerinin kısaltılmasıyla oluşturulan finansal kaynaklardan ve hiyerarşik yapılardan uzak alternatif bir basılı materyeldir. Farklı yöntemlerle çoğaltılan örnekleri olmakla beraber genellikle fotokopi aracılığı ile çoğaltılarak, satış amacı güdülmeden dağıtılan yayınlardır. (Vikipedi)

.....................

Öyle olunca haliyle çok ilgimi çekti Mehmet Sürücü'nün yazısı dışında da bir kaç yazı okudum.

Artık devamlı okurum..

....................

Teşekkürler Cem, paylaşım için..
  • IP logged

• *
#5: 18 Aralık 2019, 11:08:54
Harika valla, üstadı da özledik forumda...
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
    • Classicboats Turkiye
#6: 18 Aralık 2019, 11:19:02
Mehmet Sürücü nün özlediğim büyüleyici hikayelerinden birini daha okudum sayende Cem Ağabey.Kendisine ayrıca buradan teşekkür ederim.Yapmak istediğim yakın zamanlı işlerden biri de Kapıdag'da kendisini ziyaret edip sohbet etmek.

Biz de ziyaret ve sohbet için kavilleşmiştik. Birlikte gidelim.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
#7: 18 Aralık 2019, 11:46:04
Ben katılmakta zorlanıyorum böyle aktivitelere ama ralli yapsanız ya...
  • IP logged
SARIYAZ  Turgut / Marmaris

• *
  • Donatan Temsilcileri
#8: 18 Aralık 2019, 11:56:38
Çok beğendim sahiden. Bu arada nerelerde O? Niye yazmıyor artık?
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Keşke insanyürüyüşünü dünya ile bütünleştirebilsek
    • Kapina
#9: 18 Aralık 2019, 13:26:43
İlgileriniz çok duygulandırıcı.
Teşekkür ederim.
Önce; burayı -daha pek çok şeyi de- ihmal ettiğimi kabul etmeliyim. (Bunu telafi etmek gerektiğini de biliyorum.)
Ardından;
Bandırma'da oturuyorum ama Kağıdağ'da Ballıpınar köyü'nde (mahalle diyorlar şimdilerde) de kalıyorum zaman zaman. En son zeytin hasadındaydım. Bir ayı geçkin zeytin tepesinde, dal aralarında çalıştım. tarla bayır, köydeki insanların sıkıntılarına tanık oldum da diyebilirim. Geçen hafta döndüm. Ara zamanlarda dağlara çıktım, güz tanrısına hayranlıklarımı sundum.
daha da sonrası -bu gün gibi günlerde-, okumakla, yazmaya çalışmak, müzik dinlemekle geçen sıradan yaşamıma döndüm. Arada bir torunum  Deniz geliyor eve. Dört-beş yaşına küçültüyor beni varlığındaki sihirle, yaşayıp gidiyorum.

Saygılarımla.

(NOT: Yolu düşen-düşüren tüm dostları içtenlikle beklerim. Köyde koca bir ev -biraz viran ama olsun- var. Bir yanda deniz, diğer yanlarda vadi-dağ. Yok yok. Maşingada kurufasulye kaynatır, fırınına ayva atarız. Kıyıdaki martı, dereden ötedeki köpek ulumalarını, bacada türkü şığıran rüzgarı, çatı arasındaki baykuşun ötüşünü dinleriz.)

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#10: 18 Aralık 2019, 18:02:18
Mehmet Abi özlemişiz sizin naif cümlelerinizi. Siz bizi ihmal etseniz de biz sizi işte böyle buluruz. Cem Abiye de paylaşımı için teşekkür ederiz.

Kapıdağ'a belki karadan belki denizden kalabalık halinde gelmeyi planlıyoruz. Takvime baktım  Nisan ortası güzel bir tarih gibi...

Bu arada biz de bir iki arkadaş Ankara'da üniversite öğrencisiyken on sayı kadar devam eden "Kuz" isminde  bir fanzin çıkarmıştık.

• IP logged
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2019, 19:07:23 Gönderen: Mücahit Karabaş »

Yukarı git