Suat reis,Çok güzel bir tekne , ailenizle birlikte sağlıkla huzurla olsun seyirleriniz .
Teşekkürler paylaşım için Suat kaptanım.Gezgn çok güzel çizgileri olan bir tekne.Umarım planladığınız gibi gelişir herşey...
Gezgn çok güzel bir tekne. Sağlıkla yüzdürün hayallerinize Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekneye söylenecek söz yok elbette ancak bu camiada iki şey yapmak istiyorum. Tekne fark etmez, Suat kaptan ile bir seyir , bir de Deniz Akaltan ile Karabiber ile seyir..
Suat Kaptanım Gezgin i biliyoruz sohbetlerimizden ama bir kez daha Maaşallah diyeyim de nazar değmesin.Biz Antalyalılar sizin komodorluğunuzda , Ersin reis i de alıp bir Kıbrıs yapalım , Karabiber i de görmüş oluruz. Selam ve Sevgiler,
Alıntı yapılan: Öcal Turan - 03 Şubat 2017, 05:39:06Suat Kaptanım Gezgin i biliyoruz sohbetlerimizden ama bir kez daha Maaşallah diyeyim de nazar değmesin.Biz Antalyalılar sizin komodorluğunuzda , Ersin reis i de alıp bir Kıbrıs yapalım , Karabiber i de görmüş oluruz. Selam ve Sevgiler,Öcal dostum Nisan yada Mayıs gibi karaya çıkacağım, 3 yıldır hep suda Gezgn. Sonrasında keyifle. Deniz de mutlu olur hep beraber gidersek. 😀SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı yapılan: Suat Zeybek - 03 Şubat 2017, 11:54:02Alıntı yapılan: Öcal Turan - 03 Şubat 2017, 05:39:06Suat Kaptanım Gezgin i biliyoruz sohbetlerimizden ama bir kez daha Maaşallah diyeyim de nazar değmesin.Biz Antalyalılar sizin komodorluğunuzda , Ersin reis i de alıp bir Kıbrıs yapalım , Karabiber i de görmüş oluruz. Selam ve Sevgiler,Öcal dostum Nisan yada Mayıs gibi karaya çıkacağım, 3 yıldır hep suda Gezgn. Sonrasında keyifle. Deniz de mutlu olur hep beraber gidersek. 😀SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn az Haziran a kadar oralardayım , siz plan yapın ben uyarım .
Alıntı yapılan: Öcal Turan - 03 Şubat 2017, 18:37:19Alıntı yapılan: Suat Zeybek - 03 Şubat 2017, 11:54:02Alıntı yapılan: Öcal Turan - 03 Şubat 2017, 05:39:06Suat Kaptanım Gezgin i biliyoruz sohbetlerimizden ama bir kez daha Maaşallah diyeyim de nazar değmesin.Biz Antalyalılar sizin komodorluğunuzda , Ersin reis i de alıp bir Kıbrıs yapalım , Karabiber i de görmüş oluruz. Selam ve Sevgiler,Öcal dostum Nisan yada Mayıs gibi karaya çıkacağım, 3 yıldır hep suda Gezgn. Sonrasında keyifle. Deniz de mutlu olur hep beraber gidersek. 😀SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn az Haziran a kadar oralardayım , siz plan yapın ben uyarım . Nisan ya da Mayıs başları gibi ya Finike'de ya da Kaş'da karadayım... Sonrası bana hep uyar...
Alıntı yapılan: Suat Zeybek - 03 Şubat 2017, 19:35:04Alıntı yapılan: Öcal Turan - 03 Şubat 2017, 18:37:19Alıntı yapılan: Suat Zeybek - 03 Şubat 2017, 11:54:02Alıntı yapılan: Öcal Turan - 03 Şubat 2017, 05:39:06Suat Kaptanım Gezgin i biliyoruz sohbetlerimizden ama bir kez daha Maaşallah diyeyim de nazar değmesin.Biz Antalyalılar sizin komodorluğunuzda , Ersin reis i de alıp bir Kıbrıs yapalım , Karabiber i de görmüş oluruz. Selam ve Sevgiler,Öcal dostum Nisan yada Mayıs gibi karaya çıkacağım, 3 yıldır hep suda Gezgn. Sonrasında keyifle. Deniz de mutlu olur hep beraber gidersek. 😀SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn az Haziran a kadar oralardayım , siz plan yapın ben uyarım . Nisan ya da Mayıs başları gibi ya Finike'de ya da Kaş'da karadayım... Sonrası bana hep uyar...Finike de alalım Suat Kaptanım.
Suat hocam gule gule huzurla kullan... cok guzel kayik.. efe de yakismis masaya..