Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: S/Y Gezgn

• *
Ynt: S/Y Gezgn
#30: 30 Ocak 2018, 09:21:38
Suat kaptanım keyifle bir 30 yıl daha kullanın
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#31: 30 Ocak 2018, 10:35:26
Çok yaşasın S/Y Gezgn.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#32: 30 Ocak 2018, 11:22:18
Çok yaşasın S/Y Gezgn.

Ve Mürettebatı da, sağlık ve mutlulukla.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

T
  • *
#33: 30 Ocak 2018, 11:38:59
Artık uzaklarda özgürce dolaşma zamanı gelmiş kaptanım.  ;)

Selametle

• IP logged

R

Recep Ertürk

#34: 30 Ocak 2018, 11:46:29

Suat Kaptan nice seyirlere...
S/Y Gezgin'le, sağlıkla, sevdiklerinizle mutlu ve güzel günlere..
Rüzgarınız kolayınıza olsun..

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#35: 30 Ocak 2018, 16:13:31
Suat kaptanım keyifle bir 30 yıl daha kullanın

Çok yaşasın S/Y Gezgn.

Çok yaşasın S/Y Gezgn.

Ve Mürettebatı da, sağlık ve mutlulukla.

Artık uzaklarda özgürce dolaşma zamanı gelmiş kaptanım.  ;)

Selametle

Suat Kaptan nice seyirlere...
S/Y Gezgin'le, sağlıkla, sevdiklerinizle mutlu ve güzel günlere..
Rüzgarınız kolayınıza olsun..

Zafer reisim, Bülent reisim, Ahmet reisim. Tan Kaan reisim ve Recep reisim her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel temennileriniz için.

Hepimiz için o aynı keyifli ve güzel anları yaşamayı temenni ediyorum bir bir....

Kalın sağlıcakla sevgili dostlar....

• IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#36: 30 Ocak 2018, 16:40:41
Yengeç hazır olsa ve tabi sezonda çalışmam gerekmese direkt girerdim dümensuyuna.:) Keyfiniz daim olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#37: 30 Ocak 2018, 17:22:06

Yengeç hazır olsa ve tabi sezonda çalışmam gerekmese direkt girerdim dümensuyuna.:) Keyfiniz daim olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen merak etme; pruvasını ''Yengeç'' Kızıldeniz hatta Tayland tarafına falan çevirdi mi, ''Gezgn'' de eşlik edecek sana ;)  C:-)

Her daim keyfimiz hep beraber olsun :)

• IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
#38: 30 Ocak 2018, 17:35:51

Sen merak etme; pruvasını ''Yengeç'' Kızıldeniz hatta Tayland tarafına falan çevirdi mi, ''Gezgn'' de eşlik edecek sana ;)  C:-)

Her daim keyfimiz hep beraber olsun :)

:) :) :)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#39: 15 Şubat 2021, 20:25:08
Günümüzde deniz üzerinde paylaşımların öneminin ne kadar gerekli olduğunu, sayımız arttıkça görmeye başlamaktayız. Bilginin paylaştıkça büyüyüp çoğaldığı ve ihtiyaç duyulduğunda ise parayla dahi yerinin doldurulamadığını bunca yıllık deneyim surecimizde hep gördük.
Bu sebeple;
gezerken birşeyler de paylaşalım ve yeni ufuklar açalım istedik tüm denize gönül vermiş dostlara veeee, YOUTUBE kanalımızı oluşturduk.
Lütfen linkten kanalımıza abone olarak tanıtım videomuza beğeni ve yorum yapalım.

Kanalımızın adı; Sailing SV Gezgn

https://youtu.be/Z2skdt7NJO4

https://youtube.com/channel/UC4O6fWcLd5FyAVGiqHe7yrg

Video'muzu beğendiyseniz ve takip edecek yeni bölümlerde konu üretebilmemize teşvik olmanız adına, lütfen abone olarak beğeni tuşuna basarak siz de bize katılın.

SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • IP logged
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2021, 20:29:41 Gönderen: Suat Zeybek »

• *
#40: 15 Şubat 2021, 21:05:34
Suat hocam hemen abone oldum. Ne güzel çekimler onlar öyle. 4. videoda son bölümde gözüken koy Ceneviz koyumudur?

Bir de küçük bir eleştiri . Görseller müthiş ancak tanıtım videosu biraz uzun. Birden fazla tanıtım videosu çekebilir ve konuları ayırabilirsin. Cep telefonundan yapmak çok daha basit oluyor bazen. Inshot programını deneyebilirsin. Ücretsiz versiyonu çok kolay ve başarılı.

Özgür 'de malum güneş paneli ile ilgili çok iyi bir uygulama yazdı. Ancak millet , başta ben amper, volt , watt üçlüsünün ne anlama geldiğini her seferinde unuttuğu için program kullanılamıyor:) .

Bu arada videolar çok iyi olmuş gerçekten Her yerde görmeye alışık olduğumuz bilgilerden çok daha farklı ve merak edilen cinsten. Teşekkürler ve tebrikler.  :)xx :)xx :)xx
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#41: 15 Şubat 2021, 21:38:15
Suat hocam hemen abone oldum. Ne güzel çekimler onlar öyle. 4. videoda son bölümde gözüken koy Ceneviz koyumudur?

Bir de küçük bir eleştiri . Görseller müthiş ancak tanıtım videosu biraz uzun. Birden fazla tanıtım videosu çekebilir ve konuları ayırabilirsin. Cep telefonundan yapmak çok daha basit oluyor bazen. Inshot programını deneyebilirsin. Ücretsiz versiyonu çok kolay ve başarılı.

Özgür 'de malum güneş paneli ile ilgili çok iyi bir uygulama yazdı. Ancak millet , başta ben amper, volt , watt üçlüsünün ne anlama geldiğini her seferinde unuttuğu için program kullanılamıyor:) .

Bu arada videolar çok iyi olmuş gerçekten Her yerde görmeye alışık olduğumuz bilgilerden çok daha farklı ve merak edilen cinsten. Teşekkürler ve tebrikler.  :)xx :)xx :)xx
Ersin sevgili dostum,
Yapıcı eleştirilerin için teşekkür ederim. Kısa tanıtım videosu konusunda çok haklısın. Araya bir kaç tane daha ekleyeyim zaman zaman. Eminim daha güzel olacaktır.
4. Video'daki koy Sazak koyu, hemen Porto Geneviz'in güney sırtı. Poyraz haricinde tüm havalarda tercih ettiğim ender güzellikte ve tekne trafiği açısından da bir o kadar sakin bir koy'dur.

• IP logged

B

Burak Doneray

#42: 15 Şubat 2021, 22:49:46
Suat abi eğitimde yada çekim için kullanmak istersen bir tane 6 kişilik 32 yaşında (Autoflug)çok kaliteli bir tane can salım var boşta 32 yıllık can salı açılırmı kullanılırmı diye bir video yapsan çok güzel olabilir son test tarihi 99. İstersen sana ücretsiz gönderebilirim.Güzel bir test videosu olabilir.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2021, 22:54:07 Gönderen: Burak Doneray »

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#43: 15 Şubat 2021, 23:56:33
Suat abi eğitimde yada çekim için kullanmak istersen bir tane 6 kişilik 32 yaşında (Autoflug)çok kaliteli bir tane can salım var boşta 32 yıllık can salı açılırmı kullanılırmı diye bir video yapsan çok güzel olabilir son test tarihi 99. İstersen sana ücretsiz gönderebilirim.Güzel bir test videosu olabilir.
Vallahi çok iyi olur Burak. Eski çekim can salı ile ilgili bir video koyacağım önümüzdeki günlerde YT kanalına ama havalar ısınınca sezon başlamadan yeni çekimler yapacağım pyrotechnic ve can salı ile ilgili. Çok işime yarar göndereceğin can salı. Şimdiden teşekkürler katkıların için.

• IP logged

B

Burak Doneray

#44: 16 Şubat 2021, 00:27:14
Çok sevindim faydalı olacağına.Haberleşelim nereye gönderip yada yakınsa getireceğim konusunda .
  • IP logged

Yukarı git