Kısaca Özgürle benzer sebeplerden kızgınım. Dahası yanan benim evimin hemen tepesi ulan! Pes arkadaş. 1, yazıyla BİR helikopter ilk gün bahçe sular gibi müdahale ediyor. Gece rüzgar coştuğunda film kopuyor. Bu arada yalaka medyaya bakarsan 2si gözlem 15 helikopter uçmuş! Hadi lan! İlk gün bir tane garibim gitti geldi durdu. İkinci günün sabahı yüzlerce haktar alan cayır cayır yanarken sabah güne helikopter şovla başladık. Önceki günün aksine, vızır vızır uçuyorlardı. Tam da olması gerektiği gibi.
Şimdi, siz istediğiniz kaynaktan okur, hür iradenizle dilediğinize inanırsınız. Ama unutmayın, ben görgü tanığıyım. Derdim kıçımı kurtarmak, rezilliğimi örtmek, şov yapmak, kahraman olmak, paye dağıtmak vs değil, lanet olası katliamın nasıl olduğunu tüm yalınlığıyla anlatmak. Ki belki bir sonraki için bir nebze etkisi olur. Susup oturup, vay kodumun PKK'sı diye kestirip atmak aslında çok daha pratik ama vicdan el vermez...
Nuri reisim, beni tanırsın, sakın ola aradaki ulanları falan üzerine alınmayasın, üzülürüm. Ama akademik makale tadında da aktaramam bu olay hakkındaki duygularımı, düşüncelerimi...
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be... Whom the sea has taken Never shall be free."