Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kabotaj bayramı bana pek de bayram değildi

• *
  • Donatan Temsilcileri
Aman abi. Tekneyi devretmişsin. Sizi ilgilendiren bir husus değil. Arayıp sorarlarsa, şurada 500 tanığın var.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Abi geçmiş olsun.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
Utku Reisim geçmiş olsun. Sabah sabah üzüldük habere. Neyse ki sizin hiç bir sorumluluğunuz kalmamış. Tekne devri yapılmış bitmiş zaten.
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
İyi ki varsınız, ne halt yiyeceğimi bilmeden evde deli danalar gibi dolanıyorum. :(
Hanımın eli ayağı kesildi nerede ise ağlayacak.Bizim yaşlı kızımızla olan ilişkimiz çok farklı boyutta idi ve satmış olmanın verdiği üzüntü ve pişmanlık hepten katlandı. :'(
Kadere bakın ki tekneyi önüne koymak için yaptırdığımız yazlıkta şu an oturup ''abi çalarlar peşmerge falan taşırlar başın belaya girer'' dendiği için sattık kızımızı ve denize bakıp hepten dertlenir olduk. ?0-?
  • IP logged
DeDe

• *
Utku abi çok geçmiş olsun, üzüldüm böyle bir amaçla kullanılmış olmasına.
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Utku abi çok geçmiş olsun, üzüldüm böyle bir amaçla kullanılmış olmasına.

En üzüldüğüm olayların başında gelen bir eyleme karışması çok üzücü. :'(
Mağdur insanların sırtından para kazanmaya çalışmak nasıl bir insanlıktır anlayamamışımdır. :(
  • IP logged
DeDe

n

nuri_kongur

Geçmiş olsun dede.
  • IP logged

• *
Geçmiş olsun, elbette üzülmüşsünüzdür ancak en azından mesuliyeti size ait değil, tesellisi bu.
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun. :)
Olayı Teos marina yönetimine bildirdim.Henüz haberleri yokmuş.Büroya tekne ile ilgili olarak marina ile yaptığımız sözleşmeden doğan hak ve sorumluluklarımı devrettiğimi belirten sözleşmeyi hatırlatarak yapmam gereken herhangi bir işlem olup olmadığını sordum ve hayır diye yanıtlayarak bilgilendirme ile ilgili teşekkür ettiler.
Sattığım kişi çok düzgün bir arkadaşa benziyordu. Göcek'te bir tanıdığının olduğunu ve yaz boyunca teknenin orada kalacağını ve arada gidip tatil yapacaklarını anlatmışlardı. Olay hakkında fazlaca bilgim olmadığı için doğru olabileceği varsayımını göz önüne alarak kalacak yer parasından tasarruf edelim derken art niyetli insanlara teknelerini emanet edebilecek arkadaşlar olabilir düşüncesi ile bu gibi durumlara karşı uyanık olmalıyız uyarısı yapayım dedim. ???
Fesatlık ve art niyet uyumuyor ve daima fazla mesai ile farklı senaryolarla karşımıza çıkabiliyor. :(
  • IP logged
DeDe

n

nuri_kongur

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun. :)
Olayı Teos marina yönetimine bildirdim.Henüz haberleri yokmuş.Büroya tekne ile ilgili olarak marina ile yaptığımız sözleşmeden doğan hak ve sorumluluklarımı devrettiğimi belirten sözleşmeyi hatırlatarak yapmam gereken herhangi bir işlem olup olmadığını sordum ve hayır diye yanıtlayarak bilgilendirme ile ilgili teşekkür ettiler.
Sattığım kişi çok düzgün bir arkadaşa benziyordu. Göcek'te bir tanıdığının olduğunu ve yaz boyunca teknenin orada kalacağını ve arada gidip tatil yapacaklarını anlatmışlardı. Olay hakkında fazlaca bilgim olmadığı için doğru olabileceği varsayımını göz önüne alarak kalacak yer parasından tasarruf edelim derken art niyetli insanlara teknelerini emanet edebilecek arkadaşlar olabilir düşüncesi ile bu gibi durumlara karşı uyanık olmalıyız uyarısı yapayım dedim. ???
Fesatlık ve art niyet uyumuyor ve daima fazla mesai ile farklı senaryolarla karşımıza çıkabiliyor. :(
Tekne çalınmış da olabilir.  Sonuçta ege , akdeniz önü açık yerler. Marmarada yaşayanların , ya da benim gibi izmit körfezinde olanların sahip olduğu emniyet oralarda yok. Bizim buralarda olsa tekneyi marmaradan çıkartmadan yakalanır hırsızlar.
  • IP logged

• *
Geçmiş olsun Utku dede.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
Hay Allah.Üzücü bir durum.Yaş ilerledikçe eşyalarla duygusal bağ kuruyor insan.Size bir sorumluluk  yüklemez ama teknenizin bu amaçla satın alınması üzer insanı.Şükredelim öbür sahtekara vermediniz.Hem tekne sizin üzerinizde hem de bu işte olma ihtimali daha kötü.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

Z

Ziya GÜNEŞ

Geçmiş olsun.
En azından resmi devir işlemleri bitmiş.
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
Demin tekneyi sattığım delikanlıyı geçmiş olsun demek için aradım. Abi hiç sorma oralarda bir şey olmaz diyerek bıraktık alargada iş aldık başımıza,beni de telefon ile aradılar haber verdiler,çarşambaya gideceğim,inşallah teknemi geri alabilirim diyerek dertlendi.Zaten tekneyi arkadaşı götürmüştü ve sürekli yolda şu nerede bu nerede abi diyerek arayıp durmuştu.Tekne ile önce marinada kaldılar bir süre sonra azıcık gezdiler falan,sonradan alargaya bırakıp ayrılmış dediğine göre.Hayırlısı ile teknesini kurtarır inşallah. :(
Bu arada tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkürler. :)
  • IP logged
DeDe

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
  • IP logged
><(((º>

Yukarı git