Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: S/Y DORKO Araftaki mutluluk

• *
Ynt: S/Y DORKO Araftaki mutluluk
#15: 31 Ocak 2017, 11:14:06
Öncelikle hayırlı olsun. Sonra beni bugün öğleden sonra ara şekercim. Bir şey diyeceğim.

Numaranı bilemedim tabi :) benimki (kaydedince haber verirsen mesajı sileceğim Bülent reis)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 11:17:42 Gönderen: Oğuzhan Oğuz »

• *
  • Donatan Temsilcileri
#16: 31 Ocak 2017, 11:16:35
Öncelikle hayırlı olsun. Sonra beni bugün öğleden sonra ara şekercim. Bir şey diyeceğim.

Numaranı bilemedim tabi :)  (kaydedince haber verirsen mesajı sileceğim Bülent reis)

Beşyüzotuziki270doksanbeş15
  • IP logged
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 11:19:27 Gönderen: Hasan Toparlak »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Donatan Temsilcileri
#17: 31 Ocak 2017, 11:28:52
Takriben 4000 kişi biliyor bu numarayı. O nedenle kalsın benimki.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#18: 31 Ocak 2017, 11:30:48
Ben burayı herkese açık sanıyordum ama sadece donatanalara açıkmış. Benimkini sildikten sonra farkettim. Alıntıladığın kalabilirdi de Bülent reis.  :)
  • IP logged

• *
#19: 31 Ocak 2017, 11:58:18
Ben burayı herkese açık sanıyordum ama sadece donatanlara açıkmış. Benimkini sildikten sonra farkettim. Alıntıladığın kalabilirdi de Bülent reis.  :)

Herkese açık burası ?
  • IP logged

• *
#20: 31 Ocak 2017, 12:18:06
Ben burayı herkese açık sanıyordum ama sadece donatanlara açıkmış. Benimkini sildikten sonra farkettim. Alıntıladığın kalabilirdi de Bülent reis.  :)

Herkese açık burası ?

Yeni İleti Var - Yeni İleti Yok - Yönlendirmeler lejandına bakmadan şekillere anlamlar yüklemişim :) haklısın Hasan reis.
  • IP logged

• *
#21: 31 Ocak 2017, 12:27:28
Oğuzhan kardeş tekrar hayırlı olsun.
3 yıldız bir dalıcı olduğuna göre divemaster ve eğitmen dalıcı şu abinin sana söyleyeceklerini dinle derim.
Şimdi yeni yasa yayımlandı ama Bodrum Liman Başkanlığından öğrendiğimize göre uygulama tebliğleri ve yönetmeliklerin hazırlanması ve Başkanlıklara yollanması ve de uygulamanın başlaması ancak mart ayında mümkün olabilecekmiş. Bu şartlar altında teknenin satın alma işlemi ve ödeyeceğin paranın devir tarihine kadar teminat altına alınabilmesi meselelerini muhakkak Bülent ile konuş. Ona danışarak hukuki dayanaktan yoksun bir iş yapılmasının önüne geçebilirsin.
Ukalalığım için kusuruma bakma.
Herşey gönlünce olsun.
  • IP logged

• *
#22: 31 Ocak 2017, 12:32:31
Oğuzhan kardeş tekrar hayırlı olsun.
3 yıldız bir dalıcı olduğuna göre divemaster ve eğitmen dalıcı şu abinin sana söyleyeceklerini dinle derim.
Şimdi yeni yasa yayımlandı ama Bodrum Liman Başkanlığından öğrendiğimize göre uygulama tebliğleri ve yönetmeliklerin hazırlanması ve Başkanlıklara yollanması ve de uygulamanın başlaması ancak mart ayında mümkün olabilecekmiş. Bu şartlar altında teknenin satın alma işlemi ve ödeyeceğin paranın devir tarihine kadar teminat altına alınabilmesi meselelerini muhakkak Bülent ile konuş. Ona danışarak hukuki dayanaktan yoksun bir iş yapılmasının önüne geçebilirsin.
Ukalalığım için kusuruma bakma.
Herşey gönlünce olsun.

Estağfurullah ne ukalalığı. Ben rica ettim tecrübelerinizi paylaşmanızı. Bülent reisle konuşacağız öğleden sonra. Yanlış yapmamak adına kılı kırk yarıyorum Kamil reisim. Daha doğrusu böyle sizlere yardırıyorum demek daha mı doğru olur bilemedim :) uyarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • IP logged

• *
#23: 31 Ocak 2017, 12:47:30
Oğuzhan Reis,

İstersen tartışılmasını istediğin bölümü buradan silelim, sen Fiskos Köşesinde tartışılmasını istediğin konu için yeni başlık aç.

Ne dersin ?
  • IP logged

• *
#24: 31 Ocak 2017, 12:54:53
Tamamdır HASAN reisim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#25: 31 Ocak 2017, 13:05:47

Hayırlı olsun,mutlulukla kullanın.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
    • instagram
#26: 31 Ocak 2017, 16:49:41
Oğuzhan Reis'im çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun, ailenizle mutlu günlerde kullanın Dorko'nuzu...
Selametle,
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Classicboats Turkiye
#28: 24 Şubat 2017, 11:12:16
 :) :) :)
hayırlı olsun Oğuzhan. Güle güle kulannın ailece.  :)xx :)xx
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
  • Donatan Temsilcileri
#29: 24 Şubat 2017, 11:43:43
Oğuzhan Reis

Hayırlı uğurlu olsun. Her bir seyriniz bir öncekinden güzel olur umarım.
  • IP logged

Yukarı git