S/Y DORKO Araftaki mutluluk

Başlatan Oğuzhan Oğuz, 30 Ocak 2017, 21:15:24

« önceki - sonraki »

Oğuzhan Oğuz

Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 31 Ocak 2017, 09:08:55
Öncelikle hayırlı olsun. Sonra beni bugün öğleden sonra ara şekercim. Bir şey diyeceğim.

Numaranı bilemedim tabi :) benimki (kaydedince haber verirsen mesajı sileceğim Bülent reis)

Bülent Büyükdağ

Alıntı yapılan: Oğuzhan Oğuz - 31 Ocak 2017, 11:14:06
Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 31 Ocak 2017, 09:08:55
Öncelikle hayırlı olsun. Sonra beni bugün öğleden sonra ara şekercim. Bir şey diyeceğim.

Numaranı bilemedim tabi :)  (kaydedince haber verirsen mesajı sileceğim Bülent reis)

Beşyüzotuziki270doksanbeş15
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Bülent Büyükdağ

Takriben 4000 kişi biliyor bu numarayı. O nedenle kalsın benimki.
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

Oğuzhan Oğuz

Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 31 Ocak 2017, 11:28:52
Ben burayı herkese açık sanıyordum ama sadece donatanalara açıkmış. Benimkini sildikten sonra farkettim. Alıntıladığın kalabilirdi de Bülent reis.  :)

Hasan Toparlak

Alıntı yapılan: Oğuzhan Oğuz - 31 Ocak 2017, 11:30:48
Ben burayı herkese açık sanıyordum ama sadece donatanlara açıkmış. Benimkini sildikten sonra farkettim. Alıntıladığın kalabilirdi de Bülent reis.  :)

Herkese açık burası ?

Oğuzhan Oğuz

Alıntı yapılan: Hasan Toparlak - 31 Ocak 2017, 11:58:18
Alıntı yapılan: Oğuzhan Oğuz - 31 Ocak 2017, 11:30:48
Ben burayı herkese açık sanıyordum ama sadece donatanlara açıkmış. Benimkini sildikten sonra farkettim. Alıntıladığın kalabilirdi de Bülent reis.  :)

Herkese açık burası ?

Yeni İleti Var - Yeni İleti Yok - Yönlendirmeler lejandına bakmadan şekillere anlamlar yüklemişim :) haklısın Hasan reis.

Kamil Kurdoğlu

Oğuzhan kardeş tekrar hayırlı olsun.
3 yıldız bir dalıcı olduğuna göre divemaster ve eğitmen dalıcı şu abinin sana söyleyeceklerini dinle derim.[emoji3]
Şimdi yeni yasa yayımlandı ama Bodrum Liman Başkanlığından öğrendiğimize göre uygulama tebliğleri ve yönetmeliklerin hazırlanması ve Başkanlıklara yollanması ve de uygulamanın başlaması ancak mart ayında mümkün olabilecekmiş. Bu şartlar altında teknenin satın alma işlemi ve ödeyeceğin paranın devir tarihine kadar teminat altına alınabilmesi meselelerini muhakkak Bülent ile konuş. Ona danışarak hukuki dayanaktan yoksun bir iş yapılmasının önüne geçebilirsin.
Ukalalığım için kusuruma bakma.
Herşey gönlünce olsun.

Oğuzhan Oğuz

Alıntı yapılan: Kamil Kurdoğlu - 31 Ocak 2017, 12:27:28
Oğuzhan kardeş tekrar hayırlı olsun.
3 yıldız bir dalıcı olduğuna göre divemaster ve eğitmen dalıcı şu abinin sana söyleyeceklerini dinle derim.[emoji3]
Şimdi yeni yasa yayımlandı ama Bodrum Liman Başkanlığından öğrendiğimize göre uygulama tebliğleri ve yönetmeliklerin hazırlanması ve Başkanlıklara yollanması ve de uygulamanın başlaması ancak mart ayında mümkün olabilecekmiş. Bu şartlar altında teknenin satın alma işlemi ve ödeyeceğin paranın devir tarihine kadar teminat altına alınabilmesi meselelerini muhakkak Bülent ile konuş. Ona danışarak hukuki dayanaktan yoksun bir iş yapılmasının önüne geçebilirsin.
Ukalalığım için kusuruma bakma.
Herşey gönlünce olsun.

Estağfurullah ne ukalalığı. Ben rica ettim tecrübelerinizi paylaşmanızı. Bülent reisle konuşacağız öğleden sonra. Yanlış yapmamak adına kılı kırk yarıyorum Kamil reisim. Daha doğrusu böyle sizlere yardırıyorum demek daha mı doğru olur bilemedim :) uyarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Hasan Toparlak

Oğuzhan Reis,

İstersen tartışılmasını istediğin bölümü buradan silelim, sen Fiskos Köşesinde tartışılmasını istediğin konu için yeni başlık aç.

Ne dersin ?

Oğuzhan Oğuz

Tamamdır HASAN reisim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kenan Biçen

Hayırlı olsun,mutlulukla kullanın.
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

Erman Yerman

Oğuzhan Reis'im çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun, ailenizle mutlu günlerde kullanın Dorko'nuzu...
Selametle,
Akdenizli, Balıkçı

Cem Gür

:) :) :)
hayırlı olsun Oğuzhan. Güle güle kulannın ailece.  :)xx :)xx
"İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez... İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir" diyordu Oscar Wilde.

Mücahit Karabaş

Oğuzhan Reis

Hayırlı uğurlu olsun. Her bir seyriniz bir öncekinden güzel olur umarım.