Deniz bir şeyi eksik söylemiş.Kendileri, iki yıl üst üste iki ayrı marinada bu müdürü alan sanıyorum dünyadaki tek müdür.Bir de güzel et yer.
Alıntı yapılan: Bülent Büyükdağ - 13 Mart 2019, 00:47:54Deniz bir şeyi eksik söylemiş.Kendileri, iki yıl üst üste iki ayrı marinada bu müdürü alan sanıyorum dünyadaki tek müdür.Bir de güzel et yer.Bu saatte bu cümle normal..
Tam o sırada, taa Kıbrıs'tan Deniz reisin bir şekilde haberi olmuş durumdan. Kendisi ile tanışmıyoruz bile. Hemen aramış Çeşme Marinayı, problemi çözmüş, sağolsun! Ben tam teknemi alıp çıkmaya hazırlanırken Çeşme Marinadan telefon geldi; "O altı gün için 7 euro/gün fiyattan toplam 42 euro verip kalabilirsiniz" dediler.
Sevgili Dostlar,Yalıkavak Marina'da sınırlı sayıda bağlama yeri için özel bir yıllık bağlama kampanyası başlıyor. 35 metrekare ve üzeri ponton tekneleri için yıllık bağlama fiyatı metrekaresi 125 Euro'dan hesaplanacak. Liste fiyatı üzerinden yaklaşık %30 indirime karşılık gelen özel bir kampanya yapıyoruz. Herkesten önce sizlere duyurmak istedim. Selamlar.
Alıntı yapılan: Deniz Akaltan - 21 Kasım 2019, 14:37:04Sevgili Dostlar,Yalıkavak Marina'da sınırlı sayıda bağlama yeri için özel bir yıllık bağlama kampanyası başlıyor. 35 metrekare ve üzeri ponton tekneleri için yıllık bağlama fiyatı metrekaresi 125 Euro'dan hesaplanacak. Liste fiyatı üzerinden yaklaşık %30 indirime karşılık gelen özel bir kampanya yapıyoruz. Herkesten önce sizlere duyurmak istedim. Selamlar.Hadi paraya kıydım , Denizime helal olsun dedim-ki olsun, 4500 avroyu ödedim. Bakkalda ekmeği kaça satıyonuz onu bilmem lazım.