Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Yalıkavak Marinaya Ödül Deniz Akaltan'a Tebrik

• *
Sevgili Deniz Akaltan Türk Marinacılığının içinde bütün basamakları bilinçle tırmanıp bulunduğu yeri bilgi ve tecrübesiyle tam dolduran bir değerimizdir.
Kendisiyle camiada yolu kesişen tüm denizcilerin muhakkak iyi anısı vardır.İşte onlardan biri de benim.23 yıl önce Ataköy marinada Cemre'nin büyük tadilatı esnasında gösterdiği ilgi ve dostluk için tekrar teşekkür ederim.
Bu vesile ile kazanılmış Dünya 1.liği için tebrik ederim.Başarılarının sürekli olmasını dilerim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *

Tebrikler Deniz reis,gurur duyduk.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
Sevgili Deniz, benim takipsizliğim demek, ben seni halen Kıbrısta sanıyordum.

Tebrikler. Deniz ile yıllar öncesinden, motosikletten ayrı dostluğum var, ayrıca gurur duydum.  Sevgiler.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
Sevgili Deniz kardeşimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.  :)xx
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Deniz bir şeyi eksik söylemiş.
Kendileri, iki yıl üst üste iki ayrı marinada bu müdürü alan sanıyorum dünyadaki tek müdür.
Bir de güzel et yer.
  • IP logged
« Son Düzenleme: 13 Mart 2019, 09:52:49 Gönderen: Ahmet Kabaalioğlu »
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

s

serdar çırak

Kendileri, iki yıl üst üste iki ayrı marinada bu müdürü alan sanıyorum dünyadaki tek müdür.
Bir de güzel et yer.

Bu saatte bu cümle normal..:)
  • IP logged

• *
Tebrikler Deniz Kaptanım , başarılarının devamını diliyorum. :)xx
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Bir de güzel et yer.

Bu saatte bu cümle normal..:)

Abi telefondan ya. Ulan ne  komik olmuş sahiden.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Selamlar
Tebrikler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Viya böyle!

Tam o sırada, taa Kıbrıs'tan Deniz reisin bir şekilde haberi olmuş durumdan. Kendisi ile tanışmıyoruz bile. Hemen aramış Çeşme Marinayı, problemi çözmüş, sağolsun! Ben tam teknemi alıp çıkmaya hazırlanırken Çeşme Marinadan telefon geldi; "O altı gün için 7 euro/gün fiyattan toplam 42 euro verip kalabilirsiniz" dediler.

Sizlerden bu iltifatları duymak çok büyük gurur ve mutluluk. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Doğru zamanda doğru yerde olmak gibi bir şansım var her zaman. Marina yönetiminin desteği ve inancı olmadan benim yapabileceklerim çok sınırlı.

Ahmet Reis, ben sadece sizin marina ile ilgili şikayetinize denk gelmiştim bir platformda, konuyu da marinanın Genel Müdürü'ne ilettim sadece. Zira iyi tanırım kendilerini  :D Konuya çözüm bulan kendisiydi. Benim bir etkim olmadı ve biliyorum ki; konudan daha önce haberdar olsaydı yine aynı şekilde çözüme kavuşurdu.

• IP logged
Yolu denizden geçen herkesle, elbet bir gün, bir yerde buluşuruz!

• *
Deniz bey,

Tekrar tebrik ederim. Sevinecek az şeyin olduğu bu coğrafyada umudumu arttırdınız.
  • IP logged
Güvenlik daha çok batıl bir inançtır. Doğada bulunmaz... Helen KELLER

• *
Tebrikler.
Başarılarınızın devamı dileğiyle,

Selamlar
  • IP logged

• *
  • Viya böyle!
Sevgili Dostlar,

Yalıkavak Marina'da sınırlı sayıda bağlama yeri için özel bir yıllık bağlama kampanyası başlıyor.

35 metrekare ve üzeri ponton tekneleri için yıllık bağlama fiyatı metrekaresi 125 Euro'dan hesaplanacak. Liste fiyatı üzerinden yaklaşık %30 indirime karşılık gelen özel bir kampanya yapıyoruz. Herkesten önce sizlere duyurmak istedim.

Selamlar.
  • IP logged
Yolu denizden geçen herkesle, elbet bir gün, bir yerde buluşuruz!

• *
  • Donatan Temsilcileri
Sevgili Dostlar,

Yalıkavak Marina'da sınırlı sayıda bağlama yeri için özel bir yıllık bağlama kampanyası başlıyor.

35 metrekare ve üzeri ponton tekneleri için yıllık bağlama fiyatı metrekaresi 125 Euro'dan hesaplanacak. Liste fiyatı üzerinden yaklaşık %30 indirime karşılık gelen özel bir kampanya yapıyoruz. Herkesten önce sizlere duyurmak istedim.

Selamlar.

Hadi paraya kıydım , Denizime helal olsun dedim-ki olsun, 4500 avroyu ödedim. Bakkalda ekmeği kaça satıyonuz onu bilmem lazım.
  • IP logged

• *
  • Selamlar
Sevgili Dostlar,

Selamlar.

Hadi paraya kıydım , Denizime helal olsun dedim-ki olsun, 4500 avroyu ödedim. Bakkalda ekmeği kaça satıyonuz onu bilmem lazım.

Bülent Hocam
Eğer tayfa alışveriş markalısı ise allah selamet versin
Ama güzel marina allah için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

Yukarı git