Malum Tuzla ile ilgili izlenimleri başka başlıkta paylaşmıştık. Gelelim CNR da yapılan fuara, gördüğüm bir kaç yeniliği paylaşayım istedim.
Öncelikle bu sene diğer senelerden farklı olarak fuarda Nanni Diesel vardı. Eski teknemde bu motor vardı, bildiğim kadarıyla birde Öcal Abi de var. Neredeyse makinanın görüntüsü aynıydı.
Yine yerli bir motor vardı . Tümosan . görüntüsü başarılıydı. Diğer markalar tabiki vardı.
Karavan fuarı ile birleştirildiği için , ilgi çekecek bir çok ilginç malzeme vardı.
Her yıl katılan firmalar neredeyse vardı. çok fazla küçük fiber tekne vardı.Bir çoğu çok kaliteliydi. Hele dostumuz Enes Özüren'in babasının imal ettiği balıkçılık amaçlı bir hız botu vardı, harikaydı. Cabo'nun küçüğü gibiydi.
Yine dostlarımız poseidon marin de koltuk halatı makarası vardı. Geliştirilmiş hali acayip kullanışlıydı.
Fazlaca su yapıcı, jeneratör ve güneş paneli firması vardı. Hatta bir tane yerli üretim güneş paneli firması vardı fiyatları da oldukça uygundu. Performansını bilemiyorum ama iddialıydılar. Yine Nejat Abi'nin Ultrası aynı yerindeydi ve Nejat Abi herzamanki misafirperliğindeydi.
Ben nurgaz yedek tüplerinden başka alacak çok ta bir şey bulamadım. İhtiyacı olanlar için Nurgaz standında yüzer halat kesme bıçakları vardı. Şimdi markasını hatırlayamadım ama bir kaç türü vardı.
Yine Lalizasta fiyatı ciddi indirime girmiş montlar falan vardı.
Sonra malum herkesin kızılay dağıtmış gibi giydiği markaların montlarında falan ciddi indirimler vardı. Fakat benim fiyat performans skalamda hala alınabilir fiyatta değildiler. İndirime girdikten sonra yerli araba fiyatında olanları bile vardı.
İlgi çekecek küçük yelkenli katamaranlar vardı.
Ben Dadd ın standında bulunduğum için çokca eşi dostu görme fırsatı buldum. Keyifli kısmı buydu açıkcası.