Meslek icabı birçok ķurs, eğitim çalışması,yeni bir malzemenin uygulama tekniğinin öğrenimi uygulamaları.....gibi sonunda sertifika verilen ücretli toplantılara katıldım.Bu kurs adı altındaki toplantılar normalde bildiğim, çoğunlukla uyguladığımız malzeme ve tekniklerin gösterimi olur.
Ama küçücük bir bilgi,soru işareti olarak kalan kafamı meşgul eden konunun açıklığa kavuşması olarak kazanca dönüşünce harcanan zaman ve paranın karşılığı sağlanmış olur benim için.
Bugünkü motor,mekanik,elektrik teknik eğitimi de aynı oldu.Birden çok konuda kafamda yerine oturmamış bilginin kavranmasına sebep oldu.Faydalı,öğretici ve samimiydi.Gerek eğitmenlerimiz Erol Şar,Rıza İli,Alper Ak olsun,gerekse işyerini bu çalışma için açan Ahmet Kabaalioğlu kardeşim ve pırıl pırıl iki oğlu Mustafa Mert ,Mehmet Fatih bize en iyisini sunabilmek için ellerinden geleni yaptılar.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.Sevgili Mehmet Erem Reisimin çabaları ,emeği için de ayrıca teşekkür ederim.
Doğan Erbahar reis'in küçük eleştirisine katılıyorum.Tabi ki bu çeşit bir çalışmanın masrafları ve ayrıca dernek yararını gözeterek belirli bir ücreti olacak.Katılım bedeli daha önceden katılım formuna yazılmalı,ya da katılımcıya telefonla bildirilmeliydi.Anladığım kadarıyla belirli bir rakam limitiyle bağış olarak toplandı.Habersiz olan birkaç kişi daha az miktarla katıldılar.
Dernek yöneticileri bu yöndeki istekleri dinleyip haklı buldu, hemen gerekli düzenlemenin yapılacağını söylediler.
Tekrar herşey için teşekkür ederim.