Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Motor, Mekanik ve Elektrik Atölyesi

• *
Motor, Mekanik ve Elektrik Atölyesi
OP: 14 Ocak 2019, 11:06:49
20 Ocak 2019'da ilanı aşağıda görülen bir çalışma yapacağız.
Motor, Mekanik ve Elektrik üzerine, atölye ortamında tamamı pratik ve saha çalışması şeklinde tasarladığımız bir çalışma olacak.
Sabah 10.00'da başlayıp 16.00'da bitirmeyi planlıyoruz.
DADD'ın bünyesinde eğitim programının bir parçası olacak çalışma Topkapı'da sağolsun bize mekanını açan Ahmet Kabaalioğlu'nun iş yerinde yapılacak.
Atölye çalışmasını bu sefer biraz daha farklı dizayn ettik, iki adet eğitmen ve Erol Şar, Rıza İli ve Alper Ak'tan oluşan güçlü bir kadromuz var.
Becerebilirsek piyasadaki en önemli makinelerden birkaç tanesi üstünde konuşacağız, katılım sınırlamasını bu şekilde aşacağız umuyorum...
Pazar'a görüşmek üzere

• IP logged

• *
Ynt: Motor, Mekanik ve Elektrik Atölyesi
#1: 14 Ocak 2019, 11:36:52
Kayıt gerekiyor mu Mehmet Reis? Doğrudan gelebiliyor muyuz?
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#2: 14 Ocak 2019, 11:45:31
Kayıt gerekiyor mu Mehmet Reis? Doğrudan gelebiliyor muyuz?

Evet Doğan Hocam kayıt gerekiyor. Dadd ın Web sayfasından kayıt formunu doldurabildiğiniz gibi,  Mehmet Reis'e de bilgi verebilirsiniz. Posterde iletişim bilgileri mevcut.
Başvuru linkide şu şekilde;

https://www.denizlerdeyiz.org/daddatolyecalismalari/
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
#3: 14 Ocak 2019, 11:46:54
Evet kayıt gerekiyor.
Dernek'ten de yapabilirsiniz. Volkan ilgileniyor...
Pişti olmuşuz ))
  • IP logged

• *
#4: 14 Ocak 2019, 12:09:04
Formu doldurdum, teşekkürler
  • IP logged
"...parce que je suis heureux en mer et peut-être pour sauver mon ame..." - Bernard Moitessier

• *
#5: 14 Ocak 2019, 20:33:47
Bugün ben de doldurdum.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
#6: 17 Ocak 2019, 14:16:09
Bir adres var mıdır ?
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 17 Ocak 2019, 16:54:43
Bir adres var mıdır ?
Cevizlibağ/Topkapı da, Metrobüs Cevizlibağ ve Metro Davutpaşa durağına yürüme mesafesinde, umarım haritayı doğru paylaşabilmişimdir.

https://www.google.com/maps/place/OTOCAM+D%C3%9CNYASI/@41.018177,28.905447,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xe9611fd77841142a!8m2!3d41.018177!4d28.905447
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#8: 18 Ocak 2019, 17:32:38
Arkadaşlar merhaba
Bu eğitime katılım için formu doldurup yollamaya çalıştım ama sistem hata veriyor. DADD 727 nolu üye arkadaşım Mehmet Üçer ile gelmek istiyoruz. O da dernekle konuşmuş ve iki kişilik yer talep etmiş. Form göndermesi talep edilmiş. Aynı sistem hatası onda da olmuş. Acaba kontenjan doldumu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#9: 18 Ocak 2019, 17:34:42
Hata bende imiş
Eğitimlerin tamamına cevap verilmesi gerekiyormuş. Kaydım kabul edildi

• IP logged

• *
  • Kon Tiki
#10: 20 Ocak 2019, 19:51:53
Merhaba,

Bugün yapılan eğitimde, bilmediğim bir çok yeni şey yanında, bildiğimi düşündüğüm ama detaylarını görünce daha önce tam olarak anlamadığımı farkettiğim konularla karşılaştım.

Mavi antifriz ile kırmızı arasındaki farkı bilmiyordum. Antifrizin motora katkısını okumuş ama anlamamıştım. Görerek öğrendim. Motor üzerinden düz kontak yapmayı görmüştüm ama kendim yapmak bu eğitime kısmetmiş. Bir de bunu yaparken ne gibi sorun çıkabileceğini ve böyle bir durumda ne yapılması gerektiğini öğrenmek bence önemli.

Bunun gibi başka bir sürü konu.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Selamlar,

• IP logged

• *
#11: 20 Ocak 2019, 20:08:14
Çok güzel ve yararlı bir etkinlik oldu. Teorik dinlemek veya okumanın çok ötesinde öğretici oldu. Üyesi olduğum DADD başta olmak üzere Mehmet Erem, Ahmet Kabaalioğlu, Rıza İli, Erol Şar ve Alper Usta ya özel teşekkür etmek lazım.

Bu derece güzel bir hazırlık, mesai, ikramlar, öğle yemeği elbette ki bir ücret mukabilinde olması lazım. Atölye çalışması adı üstünde. Bu çok anlaşılabilir ve yadırganacak bir durum yok. Ancak bunun "usulü" üzerinde biraz daha düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.

DADD yetkililerine de bu konuyu orada ilettim, başka katılımcıların da benzer serzenişi olduğunu söyleyip hak verdiler ve yönetime ileteceklerini söylediler.

Bu husus haricinde herşey harikaydı.
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#12: 20 Ocak 2019, 20:36:11
Atölye çalışması adı üstünde. Bu çok anlaşılabilir ve yadırganacak bir durum yok. Ancak bunun "usulü" üzerinde biraz daha düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.

DADD yetkililerine de bu konuyu orada ilettim, başka katılımcıların da benzer serzenişi olduğunu söyleyip hak verdiler ve yönetime ileteceklerini söylediler.

Doğan Hocam uyarınız için çok teşekkürler. Konu iletildi, ilk toplantıda gündeme alınacak ve bu konu çözüme ulaştırılacaktır. İlk atölye olması sebebiyle ciddi bir bilgilendirme eksikliğimiz oluşmuş bizde bunu orada öğrendik. Bir sonrakinde bu sorunun aşılabileceğini umut ediyorum.
  • IP logged

• *
#13: 20 Ocak 2019, 20:37:16
Atölye çalışması adı üstünde. Bu çok anlaşılabilir ve yadırganacak bir durum yok. Ancak bunun "usulü" üzerinde biraz daha düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Doğan Hocam uyarınız için çok teşekkürler. Konu iletildi, ilk toplantıda gündeme alınacak ve bu konu çözüme ulaştırılacaktır. İlk atölye olması sebebiyle ciddi bir bilgilendirme eksikliğimiz oluşmuş bizde bunu orada öğrendik. Bir sonrakinde bu sorunun aşılabileceğini umut ediyorum.

Sıkıntı yok, tekrar emeklerinize sağlık Ahmet Reisim
  • IP logged

• *
#14: 20 Ocak 2019, 21:11:07
Meslek icabı birçok ķurs, eğitim çalışması,yeni bir malzemenin uygulama tekniğinin öğrenimi uygulamaları.....gibi sonunda sertifika verilen ücretli toplantılara katıldım.Bu kurs adı altındaki toplantılar normalde bildiğim, çoğunlukla uyguladığımız malzeme ve tekniklerin gösterimi olur.
Ama küçücük bir bilgi,soru işareti olarak kalan kafamı meşgul eden konunun açıklığa kavuşması olarak kazanca dönüşünce harcanan zaman ve paranın karşılığı sağlanmış olur benim için.

Bugünkü motor,mekanik,elektrik teknik eğitimi de aynı oldu.Birden çok konuda kafamda yerine oturmamış bilginin kavranmasına sebep oldu.Faydalı,öğretici ve samimiydi.Gerek eğitmenlerimiz Erol Şar,Rıza İli,Alper Ak olsun,gerekse işyerini bu çalışma için açan Ahmet Kabaalioğlu kardeşim ve pırıl pırıl iki oğlu Mustafa Mert ,Mehmet Fatih bize en iyisini sunabilmek için ellerinden geleni yaptılar.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.Sevgili Mehmet Erem Reisimin çabaları ,emeği için de ayrıca teşekkür ederim.
Doğan Erbahar reis'in küçük eleştirisine katılıyorum.Tabi ki bu çeşit bir çalışmanın masrafları ve ayrıca dernek yararını gözeterek belirli bir ücreti olacak.Katılım bedeli daha önceden katılım formuna yazılmalı,ya da katılımcıya telefonla bildirilmeliydi.Anladığım kadarıyla belirli bir rakam limitiyle bağış olarak toplandı.Habersiz olan birkaç kişi daha az miktarla katıldılar.
Dernek yöneticileri bu yöndeki istekleri dinleyip haklı buldu, hemen gerekli düzenlemenin yapılacağını söylediler.
Tekrar herşey için teşekkür ederim.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

Yukarı git