Bugün Ahmet Kabaalioğlu Reisimiz için duygusal bir gündü. Asterix'i emanet ettiği Tayfun Reisimizle birlikte tekneyi Samatya'dan Tuzla'ya transfer ettiler. Asterix'in çöpçatanı olan Ben ve Kürşat Reis de onlara eşlik ettik. Deniz çamaşır makinesi gibi olduğu için yolculuk benim için çok tatli başlamadı. Aşağıda sandvic hazırlayayım derken biraz deniz tuttu. Neyse ki yarım saat sonra geçti. Yaklaşık beş saatlik eğlenceli bir seyir sonunda Asterixi yeni adresine kavuşturduk. Tayfun Reis dümeni kimseye bırakmadı. Soğuk ve dalgaya rağmen mutluydu. Bundan sonra teknenin hakkını vereceğine inanıyorum. Ahmet'in gözü arkada kalmadı ama ayrılırken hüzünlüydü.
Asterix yine bizim kayığımız olmaya devam edecek. Bu forumda ona Emek veren reisler o kadar çok ki; Can Hoca, Ersin Abi, Mustafa Ertör Abi, Burak ve Leo, Kemal Tesbihçi Abi, Ahmet Ilgaz, unuttuklarım affetsin. Ben bilmem hanım bilir misali heyamolahey şarkısıyla bitireyim.
"Dostluğun paylaşımın gücü Heyamolahey "
Böyle devam edelim...
Teşekkürler Mücahit, yeni projem olmasaydı , daha da kötü olabilirdim, zaten satmazdım. Belki de bu yüzden tekne satmadan tekne alma riskine giriyorum. Asterix sayende keyifle denize adım atacak sahiplere gitti. Ayrıca ponton komşuları da harika. Cevat Abi, Oğuzhan , Sertaç , hepsi bir aradalar ne güzel. Selametle kullansınlar.
Bu arada bu resmi ne ara çektin? Ağzımız bi karış açık manevra esnasında yakalamışsın.