Evet. Sonunda kararımı verdim. Cem Gür 'ün dediği gibi Tayo Mar artık beni bırak filan demedi. Neredeyse 5 yıl boyunca beraberdik. edindiğim tecrübeler sonrası artık kendi teknemi yapmak istiyorum. Katamaran mı yaparım, yoksa eski bir tekneyi revize mi ederim bilmiyorum. Ancak bu süreçte Tayo Mar ile ilgilenemem.
Tayo Mar gibi bir tekne satılmaz. Ancak yeni bir kaptanı olur. Daha önceden de yazdığım üzere benim öyle bir misyonum olmadı ancak Tayo Mar 'ın bir misyonu var. 7 m. bir yelkenli ile nasıl keyifle açık denizde gezilebileceğinin ispatı.
Tayo Mar gerçekten ruhu olan bir kayık. O yüzden nasıl bir insan satılamaz ise Tayo Mar'da satılamaz. O yüzden herhangi bir ilan sitesinde adı geçmeyecek.
Bu süreçte öncelik " para " olmayacak. Mütevazilik edecek değilim. Tayo Mar 'a benim gibi bakacak, masraftan kaçmayacak , orjinalliğini bozmayacak , misyonuna yakışır şekilde seyir yapacak bir kişi ancak bu teknenin yeni kaptanı olabilir. Hiç acelem yok. Tek kriter bu.
İstekli olan var ise buradan özelden mail atabilir ya da 0532 altıyüz42 kırkbir 20 den arayabilirler.
detaylı bilgiyi bu forumda yazdığım Tayo Mar konu başlığında bulabilirsiniz. Daha çok bilgi almak isteyenler Cem Gür 'ün Classic Boat Türkiye bloğunda da çok ciddi bilgilere ulaşabilirler.
Teşekkürler Tayo Mar , bana inanılmaz seyir anıları yaşattığın için ve Teşekkürler Cem Gür, iyi ki Tayo Mar 'ı yaptığın için.