Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Bodrum Cup, İstanbul Challenge ' a katılıyoruz.

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
Hala çıkış yapamayan tekneler var. Çekmece geçiliyor. Selametle.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
  • Bilen bilir
Sağlıkla ve selametle. :)xx :)xx :)xx
Sakız yerine Çeşme'de durak yapsalardı ya.Efsane ekip ile yüz yüze tanışma fırsatını kaçırdık. :'(
  • IP logged
DeDe

K

Kemal Gündüz

Yarış takip sisteminde zaman zaman hatalar oluyor galiba ama an itibarıyla Baba Tunca finiş hattına 4 veya 5 nci tekne gibi. Maşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Yarış takip sisteminde zaman zaman hatalar oluyor galiba ama an itibarıyla Baba Tunca finiş hattına 4 veya 5 nci tekne gibi. Maşallah

Evet telefon çekmeyen bölgede cihaz sinyal vermiyormuş, Marmara'yı ortadan geçince sinyal kayboldu.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Marmara adası ana limana yaklaştılar.Oldukça da iyi pozisyondalar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *

Bu arada telefonuma da arvento uygulamasını indirdim yarışı sürekli takip etmek için.
 Fakat kullanıcı adı , şifre ve sürücü adresi  istiyor.
 Bu uygulamayı kullanan varsa yardımcı olabilir mi.
  • IP logged

K

Kemal Gündüz

Bu arada telefonuma da arvento uygulamasını indirdim yarışı sürekli takip etmek için.
 Fakat kullanıcı adı , şifre ve sürücü adresi  istiyor.
 Bu uygulamayı kullanan varsa yardımcı olabilir mi.

Kenan Bey
Ben Arvento Race indirdim apple için. Şifre falan gerekmiyor. Canlı yarışa tıklayınca hemen açılıyor. Ama şimdi bir grubun sanki Adayı geçip gittiği gibi bir görüntü var ekranda

• IP logged

K

Kemal Gündüz

Evet telefon çekmeyen bölgede cihaz sinyal vermiyormuş, Marmara'yı ortadan geçince sinyal kayboldu.
[/quote

Ahmet Reis
Grup içinde oldukça iyi bir yerde idiniz gördüğüm, son durum nasıl. Program bazen saçmalıyor gibi

• IP logged

• *

Kemal reisim çok teşekkürler.Düzelttim.
Google Play store de ilk gördüğüm arventoyu indirince böyle olmuş. ;D
Race'i yükleyince hemen açıldı.

Bu arada bu yarışta anlamadığım bir şeyler var.Bazı tekneler limana uğramadan devam ettiler.Baba Tunca da dahil bazıları ise hala limandalar ?
Ahmettttt acil cevap bekliyoruz :)
  • IP logged

Basarılar diliyorum
  • IP logged
SY / RÜZOLİN

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Bu günkü etap Marmara asmalı fenerinde bitti, yarışı Marmara’nın ortasından başlatmışlardı. Şu an adada Öcal abiyi ziyaret ettik şu an yemekteyiz. Öcal abimizi de foruma geri dönmeye ikna ettik. Sağolsun bizi kırmadı. Bu gece Çanakkale babakale serbest geçiş. Perşembe sabah Babakale Midilli etabı var. Tam rotaları bir gün önce söylüyorlar.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *

Şimdi oldu,çünkü hem asmalı da hem diğer Ada'larda duranlar var.
Öcal'a çok çok selam,foruma bekliyoruz.
  • IP logged

K

Kemal Gündüz

Bu günkü etap Marmara asmalı fenerinde bitti, yarışı Marmara’nın ortasından başlatmışlardı. Şu an adada Öcal abiyi ziyaret ettik şu an yemekteyiz. Öcal abimizi de foruma geri dönmeye ikna ettik. Sağolsun bizi kırmadı. Bu gece Çanakkale babakale serbest geçiş. Perşembe sabah Babakale Midilli etabı var. Tam rotaları bir gün önce söylüyorlar.

Benim anlayabildiğim gerçek yarış Babakale’de başlayacak sanki. Öcal Reis haberi çok iyi oldu hoşgelmiş

• IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
Serenity Marmara'da mı hala; ağustos ortasında komşu olmuştuk ama Öcal Reis yurttaşındaymış görüşemedik. Ekibe ve Öcal Reise selamlar. Foruma dönüş haberine çok sevindik.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *

Öcal sizi kesin Oflunun yerine götürmüştür. Ahmet Kaptanım. İyi seyirler Baba Tunca ekibine
  • IP logged

Yukarı git