Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Bodrum Cup, İstanbul Challenge ' a katılıyoruz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Zafer abi, oflunun mekanı kapatmışlar, şimdi daha küçük bir yer yapmış başka yerde tesadüfen karşılaştık, çok selamı var.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

e

ersinboke@icrs.com.tr

Ahmet yine Ahmetliğini yaptı sayın seyirciler.  Dün 70 mil Marmara adası yapıp, diğer tekneler Mamara adasında dinlenirken bizimkiler dinlenmeden bir bu kadar daha yol yaparak an itibarı ile Çanakkale'ye vardılar.

Muhtemel Çanakkale'de de durmayacaklardır. Sanırım bugün Babakale 'ye geçerler. Dün gece Marin Traffic 'ten izledik, zello da muhabbet ettik. Gece seyrini Burak ve Ahmet yaptılar.

Dün gece Şarköy üerinden gideceklerdi ancak geçen sene kullandığım güney rotasını önerdim. Bu rotada deniz trafiği yok. Sert poyraz olmadığı sürece boğaza girmk için daha emniyetli bana göre. Mücahit ise kuzey rotasını önermişti. Deniz güney rotasına imkan verdiği için bu rotayı takip ettiler.

Bugün de benim önerim Babakale yerine Bozcaada ya girmeleri. Babakale gerçekten çok kötü bir yer. Ben osam hem daha yakın olan Bozcaada ya girer, hem de daha düzgün bir yerde dinleniyor olurdum.

İzlerken Marmara 'dan nasıl sıkıldığımı bir kez daha hissettim. Canına okumuşuz Marmaranın.

Aslında ben olsam Morto koyunda kalırdım. ama bunlar haldır haldır aşağı gidecekler. BU gidişle ne zaman aşağı indik hatırlamayacaklar:)

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ahmet yine Ahmetliğini yaptı sayın seyirciler.  Dün 70 mil Marmara adası yapıp, diğer tekneler Mamara adasında dinlenirken bizimkiler dinlenmeden bir bu kadar daha yol yaparak an itibarı ile Çanakkale'ye vardılar.

Muhtemel Çanakkale'de de durmayacaklardır. Sanırım bugün Babakale 'ye geçerler. Dün gece Marin Traffic 'ten izledik, zello da muhabbet ettik. Gece seyrini Burak ve Ahmet yaptılar.

Dün gece Şarköy üerinden gideceklerdi ancak geçen sene kullandığım güney rotasını önerdim. Bu rotada deniz trafiği yok. Sert poyraz olmadığı sürece boğaza girmk için daha emniyetli bana göre. Mücahit ise kuzey rotasını önermişti. Deniz güney rotasına imkan verdiği için bu rotayı takip ettiler.

Bugün de benim önerim Babakale yerine Bozcaada ya girmeleri. Babakale gerçekten çok kötü bir yer. Ben osam hem daha yakın olan Bozcaada ya girer, hem de daha düzgün bir yerde dinleniyor olurdum.

İzlerken Marmara 'dan nasıl sıkıldığımı bir kez daha hissettim. Canına okumuşuz Marmaranın.

Aslında ben olsam Morto koyunda kalırdım. ama bunlar haldır haldır aşağı gidecekler. BU gidişle ne zaman aşağı indik hatırlamayacaklar:)

Ekip çok fena  :D
  • IP logged

• *
Zafer abi, oflunun mekanı kapatmışlar, şimdi daha küçük bir yer yapmış başka yerde tesadüfen karşılaştık, çok selamı var.

Ahmet biliyorum. Yazın eski yerine gittim, yeni yerini tarif ettiler medenice  :)xx :)xx :)xx

Yeni yerlerinde midye dolmamızı yedik ama eski dükkanda barda tabureye oturup midye dolma yemek daha zevkliydi.

Geçen hafta Öcal , Oflunun yerindeyken arayıp konuşturdu beni sağ olsun

İyi dinlenmeler size
  • IP logged

• *
Baba Tunca artık egede.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

e

ersinboke@icrs.com.tr

Valla resmen rekor kırıyorlar.. Dün sabah Adalardan çıktılar. Bu akşam Babakaledeler..  :)
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Beceremedim ben program indirmek neyin.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Selamlar
Program bence saçmalayıp duruyor. Bir ilerdeler, bir geri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Selamlar
Şimdi bakıyorum, 4ncü gün Babakale-Midilli etabı diyor, tekneler Asmalı’da

• IP logged

• *
Kemal reisim sanırım atladınız.Biliyorsunuz benim de kafam karışmıştı.Ahmet yukarıda açıklamış.Marmara daki etap asmalıda bitmiş.Tekneler serbest olarak Babakaleye geçtiler.Bu yüzden kimi direk Babakaleye geçti kimileride muhtelif yerlerde alarga yada limandaydı.Perşembe günü(Saatini bilmiyorum) Babakale-Midilli etabı başlayacak.Bu arada Baba Tunca nın marmara etaplarında 2 ikincilik , 1 üçüncülük sonucu geldi Zellodan..Sevgiler.
Şimdi bakıyorum, 4ncü gün Babakale-Midilli etabı diyor, tekneler Asmalı’da

• IP logged

• *
Beceremedim ben program indirmek neyin.
Zor bir şey değil Bülent.Telefonuna app.store ya da google store dan "arvento race" programını indiriyorsun.Çalıştırınca direk "Bodrum cup" çıkıyor.Şifre adres falan yok.Ben de baştan yanlış uygulama indirmiştim.Şu an yarış kapalı gözüktüğü için geçmişi gösteriyor.Yarın açarlar sanırım.

• IP logged

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
Bravo Baba Tunca, lidersin...
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
Teknelerin bir kısmı  tam da müsellim kayasının üzerindeler, dikkat etmek lazım
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
  • Donatan Temsilcileri
Bilgisayardan deneyince olmamış Kenan abi. Uyarınızla hallettim. Sağolun.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

n

nuri_kongur

Güneş adasına yaklaşmaktalar . Haydi Baba Tunca

• IP logged

Yukarı git