Ahmet yine Ahmetliğini yaptı sayın seyirciler. Dün 70 mil Marmara adası yapıp, diğer tekneler Mamara adasında dinlenirken bizimkiler dinlenmeden bir bu kadar daha yol yaparak an itibarı ile Çanakkale'ye vardılar.
Muhtemel Çanakkale'de de durmayacaklardır. Sanırım bugün Babakale 'ye geçerler. Dün gece Marin Traffic 'ten izledik, zello da muhabbet ettik. Gece seyrini Burak ve Ahmet yaptılar.
Dün gece Şarköy üerinden gideceklerdi ancak geçen sene kullandığım güney rotasını önerdim. Bu rotada deniz trafiği yok. Sert poyraz olmadığı sürece boğaza girmk için daha emniyetli bana göre. Mücahit ise kuzey rotasını önermişti. Deniz güney rotasına imkan verdiği için bu rotayı takip ettiler.
Bugün de benim önerim Babakale yerine Bozcaada ya girmeleri. Babakale gerçekten çok kötü bir yer. Ben osam hem daha yakın olan Bozcaada ya girer, hem de daha düzgün bir yerde dinleniyor olurdum.
İzlerken Marmara 'dan nasıl sıkıldığımı bir kez daha hissettim. Canına okumuşuz Marmaranın.
Aslında ben olsam Morto koyunda kalırdım. ama bunlar haldır haldır aşağı gidecekler. BU gidişle ne zaman aşağı indik hatırlamayacaklar:)