Efendim daha tekneyi görmedim. Bugün sahibi ile bir süre daha görüştüm. Neyse ki teknenin buz dolabi yok.
Ama buzluğu var. Tam bir uzun yol teknesi . İçerisindeki silecek dahi manuelmiş. Irgat da manuel

Alırsam çapa değişecek tabi. Admiralti olacak.
Öncelikle daha tekneyi görmedim. Tayo Mar 'ı hiç bir özelliğini bilmeden beş dakika içinde almaya karar verdim. Kaporasını ödedim ve aldım.
Eğer bu tekneyi alırsam ;
Tayo Mar'ı ancak değerini bilen birisi alabilir. Başka türlü satmam. Tayo Mar 'ı satmadan da bu tekneyi alabilecek imkanım var.
Hoşuma gitmeyen yerleri var. Canım ahşap üzerine o abuk krom korkuluklar kalkacak. Teknenin bütün görüntüsünü bozan civadra üerindeki yürüme yolu ve korkuluklaı da . Civadra yeteri kadar güçlü gözüküyor . Altına ağ çekilecek.
ana yelken en mümkün sürede randaya çevrilecek. Mizana markoni kalacak. Çok beğendiğim Buehler in tasarımını randa armaya nasıl çeviririm diye çalışıyordum uzun süredir.
Bu tekne de kotra arma. Tek dert randaya çevirirsem direk üzerindeki yükler nasıl değişecek ona bakmalı.
Cem Gür yelken yapımına uygun bir bez bulmuştu İzmir de yelkenleri önce bu malzemeden biçtirip, denerim diye düşünüyorum.
Halihazır da teknede ciddi ahşap işçiliği var. Bunları orada yaptırmak mümkün değil. Tek başıma da yapamam. Marangoz atölyesi olan arkadaşım var. O girer tekneye zaten.
Tayo Mar'ın da masif portuç kapakları ve diğer tüm kapakları masife bu arkadaşım çevirmişti zaten.
Ahşap direk prensip olarak artık beni korkutmuyor. her durumda aynı Tayo Mar da olduğu gibi vernik varsa sökülecek, emprenye edilecek ve yağlanacak.
Tekne eski ve uzun yol teknesi olduğundan bir çok şey manuel ve elektrik aksamı yok denecek kadar basit. yine davlunbaz üzerinde yapılacak işler var.
Bordaya aynı Tayo Mar da olduğu gibi yeşil bant çekilecek. Yelkenler eski ise ve yenilenmesi gerekiyor ise ana yelken bordo , diğerleri kırem rengi olacak. Bu sefer teknenin ismi değişecek. " Sebastian " olacak
Dolap dümen önündeki tüm pusulalar pirinç olanları ile değiştirilecek.
Tayo Mar'ı satarsam dingiyi de prensip olarak veririm. Çok içim acır , çok uğraştım ama yapacak bir şey yok.
Bu durumda aynısından bir dingi daha yapmama gerekir. Yine asla matafora filan yaptırmam. Dingi arkadan gelir .
Yani işin sonunda 35 feet bir Tayo MAr olur.