Matay,
Sana ne demeli..? Bak sana lakap takarım " müdür " diye .. Ona yaz.. Buna yaz.. Sen de şu yarış anılarını yazsan..
Kaan abi , Çok sevindim.. Teşekkür ederim. Hevesle bekliyoruz ..
Ersin,
Bende bu camiaya hitap edecek bir yarış anısı yok ki...
1 ya da 2 sezon katıldık. Direği Aali yüzünden kafamıza yedik, bıraktık. Derece merece yok.
Hatta Cahit Ağabey'in (Cahit Üren - TAYK) "Mehmet'ciğim, bari biraz motor bassaydın da, hakemleri bu soğukta, hem de aç bu saate kadar bekletmeseydik" sitemini bile yemiştim.
Gezi desen, ben maaşlı bir çalışanım, yıllık izinlerim belli. Kim nereyi gezmiş okuyup, program yapıyorum. Yani yaratıcı değil kopyalayıcıyım. Üstelik çoluk çocuk iki aile geziyoruz, o nedenle iki kere pervane düşmesi dışında zor an da şükür yaşamadık. Tedbirli davrandık.
Dernek, STK filan desen, zaten hem yazdım, hem anlattım. Siz zaten burada çok daha iyisini ortaya koydunuz.
Yapım onarım desen: dersimi aldım; marka bir tekneye geçtim. Orijinal halini değiştirecek bir tek vidaya bile para harcamamaya çalışıyorum. Para harcadığım şeyler, sonradan söküp, -eğer olursa- yeni tekneye transfer edebileceğim cihazlar, aksesuarlar.
Denizden Kazandığım İnsanlar desen: çok ama zaten büyük çoğunluğu burada. Biri hariç, yıllar önce kaybettiğimiz Şenol İskeçeli. Huzur içinde yatsın. Onları da Mücahit Reis kadar iyi anlatamam zaten. Üstelik anlatmaya kalksam mesela Aali'nin nesini anlatacaksın. Ne matah tarafı var ki... Seni anlatmaya kalksam, "iltifatın buysa yergin nasıl?" diye sitem edersin.
Bırak biraz izleyici olayım, keyif alayım.Ortamı geldiğinde sessiz kalmam merak etme.