Sığacıktaki tekne benim teknem idi.
Teknemdeki her türlü donanım ve eksikliği bilir ve tarif ederim.
Nitekim teknemde misafir ettiğim sayın ercan bey kendi inceleme ve testleri değil benim anlatmam üzerine konuya vakıf olmuş , aramızda bir sohbet geçmiş , şu an yine onarılmaz bir kin ve garezle bahsettiği Hüseyin abi nin selamını da kendisine iletmişimdir.
Sonraki iki gün de oraya sırf kendisine söz verdiği için gelen misafiri orada ne gibi olduğunu kendi söylesin ,bırakıp sırra kadem basmıştır.
Her ne ise , donanımdaki bir iki sıkıntı şu an itibarıyla yine tarafımdan ve bir iki teknik kitaba bakılarak bilinçli olarak kimseye akıl sorulmadan-el sürdürülmeden çok güzel bir şekilde halledilmiştir.Her şey tıkır tıkır çalışıyor çok şükür.
Zaten hayat felsefem bir bardak süt için bir inek beslemeye karşı olmuştur hep , lazım olunca bakkala gider alırım . Bazı arkadaşlara da tavsiyem öyle yapmalarıdır.
Bakınız ercan bey , Hüseyin abi en azından adam satmaz , hani şu sizin intihar sebebi olarak gördüğünüz (ama kimin yaptığı şimdi anlaşılan ) özel konuşmaları ve mesajları kendisine reklam malzemesi olarak kullanmaz , elinden geleni yapar ama tıkandığı noktada zarar vermeden ''Benden buraya kadar '' der ve bırakır. Delikanlı adamdır yani .
Belki bu elektrik ustalığı işinde sizden biraz az biliyor olabilir (tam emin değilim) ama kesinlikle mekanik ve pratik bilgide sizden üstün olduğunu biliyorum. Çırağı olamazsınız bilgi olarak bence.
Anında yaparsa yapar , reklama kaçmaz , cetvel sallamaz , saygısını bozmaz.
Yazacaksanız bir konuda , sağa sola sataşmadan yazamıyormusunuz ercan bey siz ?
Geçenlerde durumdan vazife çıkarıp bana iftira attığınız , hakaret ettiğiniz ve lafı ortaya atıp kaçtığınız bir yazı için size olayın gerçekliğine dair bir soru sordum , 24 saat hatanızı düzeltmenizi bekledim ve huzur bozulmasın diye DT lere şikayet ettim sizi . Kaç gün oldu bilmiyorum bir haber çıkmadı Koca reisten , herhalde sizin bir kez daha beni sinirlendirmek için giydirmenizi ve benim sabrımın ne zaman taşacağını merak edip bekliyordu bizim Koca reis heyeti
Yine geçen gün her kapıya bir anormal yazı ve tehdit yapıştırdınız sizi uyaran üye ise bir kaç saat sonra o akşam forumdan atıldı , (başka sebebler de söyleniyor ama zamanlama manidar oldu sayenizde !.) , Ge-Ko da açtığınız Galvanik İzalatör başlığında 123 sayfa kavga okudum , burada da millet kelime söylemeye çekinir oldu . Vs. Vs.
Bir de atılan arkadaş için yazdı DT ler ortalığı karıştırıyordu diye
Eey , Koca reis sen önce kapının önünü temizle de sonra mahalle de temizliğe çık , öneririm.
Her açtığınız başlık kinaye ,saygısızlık ve kavga ortamı oluşturuyor. Laf da dinlemiyorsunuz , kimsiniz siz kuzum , kime ve neye güveniyorsunuz siz bir anlatın da öğrenelim.
Yukarıda Bülent kaptanın iyi niyetle , yazının tamamını düşünmeden verdiğine inanmak istediğim Aferim i mi cesaretlendiriyor sizi.?
Bu yaptığınız çok ayıp çok ercan bey , bu işlerin karadan yüz yüze karşılaşması da var , karşılaşınca bu sözleri söylediğiniz arkadaşımızla ne yapmayı düşünüyorsunuz.? Kabadayılık mı yapacaksınız.?
Bakın ben ego nuzu tatmin etmeniz için sizin dişinize her bakımdan sert gelirim. Her kuşun eti yenmez , herkese eşit yanaşıp bir grup yapmadığım için yalnız durduğum aldatmasın sizin , Kartallar yalnız uçar.!
Zaten fazla tevazuu etme gerçek sanırlar derdi büyüklerim , galiba haklı çıkıcaklar.!
Hem bu yazıma hem bundan sonra olursa onlara da cevap vermeyin , yolda karşılaşırsanız uzak geçin , tekneme filan hele sakın yaklaşmayın .
Benden uzak olun ,kaf dağına hoca olun.!
Cevabınızı Hüseyin Tayfun Durmaz reis e verin lütfen ercan hıncal bey...
Not : Sizi kişiliğe saldırı ,saygısızlık , laf taşıma ve dedikodu dan şikayet ettim. Egonuz dan bahsetmedim.