Dilekçem olsun,
Aha bu Can hocanın resmi dahil,
Yeni üye olacakların Standartları belirlenecek olan fotoğraflarını yükleyerek teyid edilmiş adres telefon ve kimlik bilgileri alınarak mesaj yazmasına izin verilmesi
Halen üye bulunanların profil resimlerinin koyacağınız standartlara göre güncellenmesi için gereğini arz ederim.
Saygılarımla
Bu sabahki olay beni önümüzdeki süreçlerde göz önünde tutulduğunda gerçekten endişelendirdi.
Buradan ilkelerimize aykırı olarak siyasi bir mesaj yazılsa kime ne anlatacaksın.
Kimdi ?
Adres ?
Telefon ?
TC Nr ?
Hiç biri yok ortada çok kötü bir mesaj var
Hadi bakalım ??
not : İstenir ise her türlü kimlik bilgimi adresimi DT hazırlayacağı foruma derhal gireceğimi bildiririm.
Şimdi söyleyeceklerimi kimse üzerine alınmasın lütfen.
ortaya öylesine söylenmiş laflar.
Bu arada alıntıyı sizden yaptığım için lütfen sende alınmayın Oktay bey.
Konuya giriş için bir kilit gerek ti, o kilit te sizin iletiniz oldu teşekkür ederim.
1-Forumlar her yere açık mecradır.
2-Üye olmayanlar her yeri okuyamaz tamam ama, okudukları her iletinin yazarının fotoğrafını görebilir.
3-Evlilik düğün sünnet nişan fotoğraflarını ayrı ayrı albümler,
evimize gelen yakın dostlarımıza ya da yakın hissettiğimiz kişilere gösteririz.
4-Elinize bu albümleri alıp Çamdibindeki Dostlar kırathanesine gidip masadakilere bakması için dağıtın ve bakalım neler oluyor
5-Donatan temcilcilerinin resimleri bile net değil iken neden sıradan bir üye yeni gelen üyeye iyi niyetle bile olsa uyarıda bulunur.
Siz donatan temsilcisimisiniz ki. Bazen itici olabiliyor, bunu göz ardı etmeyin.
Bakın eski bir mecrada bir Mersinli sendromu yaşandı,
bu nedenle her yeni gelene,
Mersinli olduğunu söyleyen o sahtekara yapamadıklarını yaptılar,
arşivlerimde duruyor açtırmayın lütfen.
6-Kızlarınıza damat, oğullarınıza gelin adayımı arıyorsunuz ki resim konusunda bu hassasiyeti gösteriyorsunuz.
sahte hesap ile gelen kişi zaten DT ye golü atmış size ne bana ne.
7-Burada yakın çekim foto nedeni ile olur da bir densiz bu fotoyu art niyetle kullanırsa bu işin sorumluluğunu alabilecekmisiniz.
8-Belki kişi benim gibi kel ve kendi resmini beğenmiyor niye zorluyorsunuz ki (Marc zubeker gibi. anladınız siz onu)
9-Bizim zamanımızda mayıs sonlarına doğru domates çıkardı turfanda, herkes dışarda bir avuçta tuz bir avuçta domates
ortalıkta dolanırdı. tüm yalvarmalarıma rağmen kapı altında yer ancak öyle çıkabilirdim dışarı.
Ve dolayısı ile biz bu kültürle büyüdük.
Yılışık yılışık balık yerken, sevgilimi öperken, kalamar hüpletirken,
şarap yudumlarken resimlerinden nefret ediyorum.
Kızmasın kırrılmasın kimse ama, resim konusunda israr edenlerden de, eder olucam yakında
10-Bu ileti bütününü tüm konu başlıklarına yapıştıracam.
Sansür dendi sustum
Ayrımcılık dendi sustum
Özgürlük dendi sustum.
Ama aynı sansüre ben de uğradım.
Ama aynı ayrımcılığa bende maruz kaldım,
Ama aynı özgürlük bana da kısıtlandı.
Sadece sessizce sustum
İletilerimi daha önce yaptığınız gibi silerseniz sonuçlarına katlanırsınız.
Bu bir tehdit değil uyarıdır.
Sevgi ve saygıyla