Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Heyamola Hey Fors

• *
  • Bilen bilir
Ynt: Heyamola Hey Fors
#480: 09 Mayıs 2018, 16:51:49
Oktay biladerim Can biladerim burada yazmayın diye uyarınca bu başlık nasılsa senin özel başlığın gibi oldu diye buraya şeyettirdim ;)

Konuyu forum profil fotoğrafına  getireceğim :-[

Erdal kaptanımın fotoğrafı bence ideal bir örnek :)xx :)xx :)xx

Kaptanım gayet nazik ve beyefendi bir kişiliğe sahip olduğunu fotoğrafı ile ispat ediyor adeta :)

Ben bu arkadaşımız ile her türlü dalaşa korkmadan girerim ;D ;D ;D

Senin eski foto iyi idi ama ne hikmetse karanlık görüntüye büründün ;D

Bir de Ali biraderimin fotoğrafı ideal ama abicim ''gel Fransa yolculuğuna birlikte misafirim ol'' dese kesin yolun yarısına gelmeden denize atılacağım diye teşekkürler almayayım der başka başlığa kaçardım.İlk günden beri çok tırsıyorum ;D ;D ;D
  • IP logged
DeDe

O

Oktay Eryılmaz

#481: 09 Mayıs 2018, 17:00:58
Oktay biladerim Can biladerim burada yazmayın diye uyarınca bu başlık nasılsa senin özel başlığın gibi oldu diye buraya şeyettirdim ;)

Konuyu forum profil fotoğrafına  getireceğim :-[

Erdal kaptanımın fotoğrafı bence ideal bir örnek :)xx :)xx :)xx

Kaptanım gayet nazik ve beyefendi bir kişiliğe sahip olduğunu fotoğrafı ile ispat ediyor adeta :)

Ben bu arkadaşımız ile her türlü dalaşa korkmadan girerim ;D ;D ;D

Senin eski foto iyi idi ama ne hikmetse karanlık görüntüye büründün ;D

Bir de Ali biraderimin fotoğrafı ideal ama abicim ''gel Fransa yolculuğuna birlikte misafirim ol'' dese kesin yolun yarısına gelmeden denize atılacağım diye teşekkürler almayayım der başka başlığa kaçardım.İlk günden beri çok tırsıyorum ;D ;D ;D

Ya sen ne komik adamsın arkadaş her yazdığına ayrı gülüyorum.
Evet facebookun varmı diyene buranın adresini veriyorum
Var "Heyamola Hey Fors " diye  ;D ;D ;D
Evet benim fotorafım ideal sayılabilecek gibiydi ama baktım bazı Reisler Çizgi film kahramanı gibi, Bazı Reisler manzara resminin altında ufacık mikroskopla baksan yüzü neresi belli değil .
Bazıları zaten hiç tenezül etmemiş .
Beni tanıyan Tanır Resme ne gerek var tarzında
Bende değiştirdim o resmi koydum.
Diğer reislerimizin durumu düzelmeden hergün biraz daha küçülteceğim.
Artık ne kadar küçültebilirsem .....

Çok Önemli Not:Resmi olmayanları uyaracak olana harika fırsat , forumdan bazı arkadaşlar Arııı vız vız , Arı vız vız diyor yoksa problem değil bizim için diyebilsinler diye çok duruyorum üstünde
  • IP logged
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2018, 17:04:05 Gönderen: Oktay Eryılmaz »

e

erdal duran

#482: 09 Mayıs 2018, 17:03:54
    Utku hocam, ben de fotoyu değiştireyim diye düşünüyordum. Sanki biraz pis pis bakan, dalga geçip geçmediği belirsiz bir ifadeye sahip gibi gelmişti kendime ;D. Eğer dediğin gibiyse kalsın. Hatta photoshop'la oynayıp biraz daha pis sırıtık yapsam daha çok mu beğenilir acaba ?0-?.
  • IP logged

• *
#483: 09 Mayıs 2018, 17:46:20
Kevork arkadaşımızı küstürmeyin,elinde ne kadar emekli ikramiyesi var bilmiyorum ama benim Far Out'u Can biladerimden kaçırabilirsem satmayı planlıyorum ;D

Oktay biladerim kusura bakma senin tezgahın önünde satış yapıyor gibi oldu ama her fırsatı değerlendirmem lazım.Emekli maaşı ile bu teknecilik bize fazla geldi. :'(
Utku Abi?
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#484: 09 Mayıs 2018, 17:53:47
Kevork arkadaşımızı küstürmeyin,elinde ne kadar emekli ikramiyesi var bilmiyorum ama benim Far Out'u Can biladerimden kaçırabilirsem satmayı planlıyorum ;D

Oktay biladerim kusura bakma senin tezgahın önünde satış yapıyor gibi oldu ama her fırsatı değerlendirmem lazım.Emekli maaşı ile bu teknecilik bize fazla geldi. :'(
Utku Abi?

Tamam tamam biladerim sana rezerve bizim yaşlı kız ;)

Yaşlı olduğuna bakma taş gibidir benim İngiliz kızı ;D ;D ;D
  • IP logged
DeDe

• *
#485: 09 Mayıs 2018, 17:58:37
Saka yapiyorum. Kime kismet ise onun olmasini tercih ederim. Oncelikli olarak venim kizi satmam lazim.
  • IP logged

• *
#486: 09 Mayıs 2018, 19:34:36
Dedem yeni foto nası ?
  • IP logged

• *
    • KUTUP YILDIZI
#487: 09 Mayıs 2018, 20:04:16
Dilekçem olsun,

Aha bu Can hocanın resmi dahil,

Yeni üye olacakların Standartları belirlenecek olan  fotoğraflarını yükleyerek teyid edilmiş adres telefon ve kimlik bilgileri alınarak mesaj  yazmasına izin verilmesi
Halen üye bulunanların profil resimlerinin koyacağınız standartlara göre  güncellenmesi için gereğini arz ederim.

Saygılarımla

Bu sabahki olay beni önümüzdeki süreçlerde göz önünde tutulduğunda gerçekten endişelendirdi.
Buradan ilkelerimize aykırı olarak siyasi bir mesaj yazılsa kime ne anlatacaksın.
Kimdi ?
Adres ?
Telefon ?
TC Nr ?
Hiç biri yok ortada çok kötü bir mesaj var
Hadi bakalım ??

not : İstenir ise her türlü kimlik bilgimi adresimi DT hazırlayacağı foruma derhal gireceğimi bildiririm.

Şimdi söyleyeceklerimi kimse üzerine alınmasın lütfen.

ortaya öylesine söylenmiş laflar.
Bu arada alıntıyı sizden yaptığım için lütfen sende alınmayın Oktay bey.
Konuya  giriş için bir kilit gerek ti, o kilit te sizin iletiniz oldu teşekkür ederim.

1-Forumlar her yere açık mecradır.
2-Üye olmayanlar her yeri okuyamaz tamam ama, okudukları her iletinin yazarının fotoğrafını görebilir.
3-Evlilik düğün sünnet nişan fotoğraflarını ayrı ayrı albümler,
evimize gelen yakın dostlarımıza ya da yakın hissettiğimiz kişilere gösteririz.
4-Elinize bu albümleri alıp Çamdibindeki Dostlar kırathanesine gidip masadakilere bakması için dağıtın ve bakalım neler oluyor
5-Donatan temcilcilerinin resimleri bile net değil iken neden sıradan bir üye yeni gelen üyeye iyi niyetle bile olsa uyarıda bulunur.
Siz donatan temsilcisimisiniz ki. Bazen itici olabiliyor, bunu göz ardı etmeyin.

Bakın eski bir mecrada bir Mersinli sendromu yaşandı,
bu nedenle her yeni gelene,
Mersinli olduğunu söyleyen  o sahtekara yapamadıklarını yaptılar,
arşivlerimde duruyor açtırmayın lütfen.

6-Kızlarınıza damat, oğullarınıza gelin adayımı arıyorsunuz ki  resim konusunda bu hassasiyeti gösteriyorsunuz.
sahte hesap ile gelen kişi zaten DT ye  golü atmış size ne bana ne.

7-Burada yakın çekim foto nedeni ile olur da bir densiz bu fotoyu art niyetle kullanırsa bu işin sorumluluğunu alabilecekmisiniz.

8-Belki kişi benim gibi kel ve kendi resmini beğenmiyor niye zorluyorsunuz ki (Marc zubeker gibi. anladınız siz onu)
9-Bizim zamanımızda mayıs sonlarına doğru domates çıkardı turfanda, herkes dışarda bir avuçta tuz bir avuçta domates
ortalıkta dolanırdı. tüm yalvarmalarıma rağmen kapı altında yer ancak öyle çıkabilirdim dışarı.
Ve dolayısı ile biz bu kültürle büyüdük.
Yılışık yılışık balık yerken, sevgilimi öperken, kalamar hüpletirken,
şarap  yudumlarken resimlerinden nefret ediyorum.
Kızmasın kırrılmasın kimse ama, resim konusunda israr edenlerden de, eder olucam yakında
10-Bu ileti bütününü tüm konu başlıklarına yapıştıracam.

Sansür dendi sustum
Ayrımcılık dendi sustum
Özgürlük dendi sustum.

Ama aynı sansüre ben de uğradım.
Ama aynı ayrımcılığa bende maruz kaldım,
Ama aynı özgürlük bana da kısıtlandı.
Sadece sessizce sustum

İletilerimi daha önce yaptığınız gibi silerseniz sonuçlarına katlanırsınız.
Bu bir tehdit değil uyarıdır.
Sevgi ve saygıyla
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

• *
  • Bilen bilir
#488: 09 Mayıs 2018, 23:00:10
Dedem yeni foto nası ?

Ali biladerim bu ne böyle ;D

Bu ne temiz yüzlü bir delikanlı.Şimdi gel abi Fra de lafın bitmeden hemen pasaportu kapıp koşayım :-[

Ben ne densiz,lafını sözünü bilmez bunak dedeymişim :'(

Sen benim 1 numaralı biladerimsin.Zaten ODTÜ dediğinde ''tamam be,budur işte''demiştim :)xx :)xx :)xx
  • IP logged
DeDe

• *
#489: 09 Mayıs 2018, 23:33:50
 ;D :D ;D
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#490: 09 Mayıs 2018, 23:40:37

Ali bu resmin sana daha çok benziyor, diğer resmin sen değilmişin gibi ...
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#491: 10 Mayıs 2018, 00:53:32

• IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#492: 10 Mayıs 2018, 11:35:20

Bu başlık altında geçenlerde desenin nekadar güzel olduğunu ve beğenildiğini anlatmak için Yabancı alıcıların çok beğendiğini anlatmıştım.
Hemen Telif hakları hatırlatılmıştı bana , hatta bir korsanımız Kanunu yollamıştı bende uzun yıllar İhraçatçı birliklerindeki görevim dolayısı ile Bu konuda bilirkişilik yaptım ama Kanunda değişiklik var diye bir bakayım neymiş yazmıştım.

Ama iş hayatında her konuda tedbir almak , ön almak iyidir.
Artık Koruyucu hekimlik gibi ,Koruyucu Hukuk hizmetleri alıyor şirketler.
Bu bağlamda bizim Logoya benzer gerek Model gerekse Gerçek kırmızı çektirmeler bulunduğu bilgisi geldi.
O yüzden hepberaber endişemiz yersiz
Bilgleriniz için,
Selamlar
  • IP logged

O

Oktay Eryılmaz

#493: 10 Mayıs 2018, 13:07:55
Dilekçem olsun,

Aha bu Can hocanın resmi dahil,

Yeni üye olacakların Standartları belirlenecek olan  fotoğraflarını yükleyerek teyid edilmiş adres telefon ve kimlik bilgileri alınarak mesaj  yazmasına izin verilmesi
Halen üye bulunanların profil resimlerinin koyacağınız standartlara göre  güncellenmesi için gereğini arz ederim.

Saygılarımla

Bu sabahki olay beni önümüzdeki süreçlerde göz önünde tutulduğunda gerçekten endişelendirdi.
Buradan ilkelerimize aykırı olarak siyasi bir mesaj yazılsa kime ne anlatacaksın.
Kimdi ?
Adres ?
Telefon ?
TC Nr ?
Hiç biri yok ortada çok kötü bir mesaj var
Hadi bakalım ??

not : İstenir ise her türlü kimlik bilgimi adresimi DT hazırlayacağı foruma derhal gireceğimi bildiririm.

Şimdi söyleyeceklerimi kimse üzerine alınmasın lütfen.  Ben alınırım çünkü Dilekçem olsuna cevap olmuş
Alnırım ancak kızmam küsmem bu yazıyıda aradım ulaşamadım diye yazdım
ortaya öylesine söylenmiş laflar. Benden başka Fotorafı dert eden olmamış son 15 gündür
Bu arada alıntıyı sizden yaptığım için lütfen sende alınmayın Oktay bey.
Konuya  giriş için bir kilit gerek ti, o kilit te sizin iletiniz oldu teşekkür ederim.

Keşke Benim iletimi kilit yapmasaydın Can Hocam
Madem yazdın bende sana cevap vereyim , Ben küsmem darılmam ama aynı şekilde sendende küsmemeni ve darılmamanı beklerim ki darılmayacağına eminim

1-Forumlar her yere açık mecradır.  Öyledir Herhalde Bilgim Yok
2-Üye olmayanlar her yeri okuyamaz tamam ama, okudukları her iletinin yazarının fotoğrafını görebilir. Öyledir bilgim yok
3-Evlilik düğün sünnet nişan fotoğraflarını ayrı ayrı albümler,
evimize gelen yakın dostlarımıza ya da yakın hissettiğimiz kişilere gösteririz.  Öyle idi Sarardı resimler artık ama doğrudur :D
4-Elinize bu albümleri alıp Çamdibindeki Dostlar kırathanesine gidip masadakilere bakması için dağıtın ve bakalım neler oluyor. Hayatımda Kıraataneye gitmedim Gözümün önüne getiremedim ortada albüm yok deneyeyim desem,varsa bir tecrüben senden dinleyelim
5-Donatan temcilcilerinin resimleri bile net değil iken neden sıradan bir üye yeni gelen üyeye iyi niyetle bile olsa uyarıda bulunur. Onu Donatan temsilcilerine soracaksınız :)
Siz donatan temsilcisimisiniz ki. Bazen itici olabiliyor, bunu göz ardı etmeyin.
Hak aramak için sıfat gerekmez DT uyarmıyor Kuralları uygulatmıyor veya uygulatamıyor ise kendi problemidir.Ben uyduğum kuralın herkes tarafından uyulmasını beklerim.
Hayatımda hiçbir zaman Emniyet şeridine girmedim Girmem, başkası giriyorsada rahatsız olurum imkanım var ise engel olurum. Polis miyim ? Haksız mı ?

Bakın eski bir mecrada bir Mersinli sendromu yaşandı,
bu nedenle her yeni gelene,
Mersinli olduğunu söyleyen  o sahtekara yapamadıklarını yaptılar,
arşivlerimde duruyor açtırmayın lütfen.
Bu konuyu bilmiyorum GEKO da aradım bulamadım Bilgisayar özürlü olduğumdan
6-Kızlarınıza damat, oğullarınıza gelin adayımı arıyorsunuz ki  resim konusunda bu hassasiyeti gösteriyorsunuz.
sahte hesap ile gelen kişi zaten DT ye  golü atmış size ne bana ne.
Kızlarınıza Damat............. diye başlayan kısmını şaka kabul ediyor es geçiyorum şakayıda pek hoş bulmadığımı belirterek,
Bu kuralı koyanların ve dahi uygulanmasını isteyenlerin Kız çocuklarını "Forumlar topluma açık mecradır " dedikten sonra şaka konusu yapmanız gerçekten şaşırtıcı ..
Sahte hesap ile gelen kişinin de Nereye ne golü attığını bilemem ama Ruh Hastası sorunlu bir kişilik olduğu kesin eline geçen hiçbir şey yok ayrıca bir tecrübeye sebeb oldu her şerde bir hayır vardır .Belkide iyi oldu ileride bize çok zarar verecek olan bir olaydan kurtardı

7-Burada yakın çekim foto nedeni ile olur da bir densiz bu fotoyu art niyetle kullanırsa bu işin sorumluluğunu alabilecekmisiniz. Bu çağda , Facebook, Tweeter, İnstagram gibi mecralarda  milyarlarca insan kendi resimlerini yayınlıyor ayrıca Banka işleminde bile Nüfüs cüzdanınızın fotokopisi taranıyor ,buna benzer bin örnek yazarım size bu art niyet konusunu bir sizin dert etmenizin geçerli bir nedeni mutlaka vardır bilmek isterim

8-Belki kişi benim gibi kel ve kendi resmini beğenmiyor niye zorluyorsunuz ki (Marc zubeker gibi. anladınız siz onu)
Estağfurullah

9-Bizim zamanımızda mayıs sonlarına doğru domates çıkardı turfanda, herkes dışarda bir avuçta tuz bir avuçta domates
ortalıkta dolanırdı. tüm yalvarmalarıma rağmen kapı altında yer ancak öyle çıkabilirdim dışarı.
Ve dolayısı ile biz bu kültürle büyüdük.
Yılışık yılışık balık yerken, sevgilimi öperken, kalamar hüpletirken,
şarap  yudumlarken resimlerinden nefret ediyorum.
Kızmasın kırılmasın kimse ama, resim konusunda israr edenlerden de, eder olucam yakında 
Aynı fikirdeyim ama burada ben pek görmedim öyle yediğini içtiğini anlatan,resmini koyan.
Bazen seyahat anılarının içinde oluyor ama hiç irite edici bir şeye rastlamadım

10-Bu ileti bütününü tüm konu başlıklarına yapıştıracam.
Bunu hiç anlamadım neden böyle yapacaksın bunu herkes yaparsa nasıl olacak

Sansür dendi sustum
Ayrımcılık dendi sustum
Özgürlük dendi sustum.

Ama aynı sansüre ben de uğradım.
Ama aynı ayrımcılığa bende maruz kaldım,
Ama aynı özgürlük bana da kısıtlandı.
Sadece sessizce sustum

İletilerimi daha önce yaptığınız gibi silerseniz sonuçlarına katlanırsınız.
Bu bir tehdit değil uyarıdır.  Bu nasıl uyarı allahaşkına

Bu cümle yazıları silme yetkisi olan insanları son derece zor durumda bırakan bir cümle ....
Bunu neden söylediniz....
Sizde biliyorsunuz ki bu yazının acilen silinmesi gerekiyor aslında, sadece Kızlarınıza Damat ..... diyen cümlenin bile şikayete bağlı olmadan silme nedeni kabul edilmesi lazım...
Bu bir ön alma ,
Bence Siz kendiniz müracaat edin kaldırılsın diye.....
DK zor durumda kalmasın.

Sevgi ve saygıyla
  • IP logged

• *
  • Bilen bilir
#494: 10 Mayıs 2018, 17:19:14

Ali bu resmin sana daha çok benziyor, diğer resmin sen değilmişin gibi ...

Oktay biladerim tırsmaya devam mı edeyim mi yani? ;D
  • IP logged
DeDe

Yukarı git