Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Bakım için bakımcıya gerekli malzemeler...

• *
  • Donatan Temsilcileri
Recep reisim ,

Ben ahşap tekne tecrübemden yola çıkarak size 3m ürünlerini şiddetle öneririm. 3m de gözlük olarak kar gözlüğü gibi olanlarından modelini tam hatırlayamıyorum şuan maske ile buğu yapmıyor. Maske olarak yine aynı markanın ventilli modellerinden kullanıyorum toz sorunum kalmadı.Eğer elektrikli aletle çalışacaksam ( canavar v.b ) nalburlarda satılan kaydırmaz eldiven kullanıyorum , çünkü tekne altında çalışırken bir süre sonra kollar yoruluyor dikkat dağılıyor makina elden kayabiliyor o eldivenlerle rahat ettim. Eğer boya yapacaksam lateks eldivenlerin siyah olanları var biraz daha kalın diğer mavilere göre onları kullanıyorum.Bahsettiğim markanın ürünleri biraz pahalı yalnız sağlıktan daha önemli olduğunu düşünmüyorum .
  • IP logged
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2018, 09:32:23 Gönderen: Serkan Güvenen »

K

Kağan Erdoğan

Sayın celenoglu siz benim yazdıklarımı bazen okumadiginizi gerçekten dusunduruyorsunuz.bunu niye söylüyorum bir tekne uzmanı oldugunuz için söylüyorum. Ben yazımda havali egzantrik diyorum siz herhalde orbital ile karistirdiniz. Orbital ile egzantrik arasinda farki biliyorsunuz sanirim.orbitalde islanma şansınız biraz fazla ama aleti kullanmayı bildiğinizde buda şansa kalmıyor.
  • IP logged

• *
    • Yat Tekne Sörveyi, ekspertizi, ozmoz muayenesi
Su ve tekne altından çıkan zımpara artıkları bir haznede toplansa bile yere paralel bir zeminde yani tavanda çalıştığınıza göre yerçekimi mutlaka bir takım artıkları üstünüze düşürecektir. Egzantrik veya orbital olması farketmez. 
  • IP logged

K

Kağan Erdoğan

Vay arkadas ;D  görmeden yorum yapmak böyle bisi olsa gerek...bu makineler aletler hergün elimin altında.ve çalışılmakta.heralde siz de bu aletlerle çok çalışmışsiniz.
  • IP logged

• *
Sulu zımpara yaparken bir boyacıdan gördüğüm gibi sopa ucuna takılan zımpara takozu kullandım.
Bilenlere hürmetim sonsuz, benim için büyük bir keşifti :)
  • IP logged

Yukarı git