forum işleri ile ilgili görüşleri yazdık, Görüyorum ki Tiryaki topa girmiş. Demek bir hazırlık var. Güzel . Bekleyip görelim.
Artık emekli olduk. Forum bir emekli maaşı öder mi bilemem
eh emekliliğin tadını çıkartma zamanı şimdi.
efendim evvelsi hafta Cem Gür ile bugün de Aali ile uzun uzun konuştuk. Kafamda şöyle bir proje var. Kendileri ile de paylaştım ve katılmayı kabul ettiler.
Malum bu konu başlığı altına bir sürü şey tartıştık. Forumdan uzak kaldığım dönemde ciddi ciddi çalışma imkanı da yakaladım.
Geçen hafta Sam Devlin 'den bir mesaj aldım. Ben ona MoG 'nin istediğim iç yerleşimini göndermiştim. ayrıca ısrarla Oysta 'nın daha önce yapılmış daha küçük boylusunu sorup duruyordum
O 'da bana yeni çalışmakta olduğu Oysta benzeri bir proje yolladı. Üzerine de benim istediğim armayı uygulayabileceğini iletti.
Ben gönderdiği taslakları çok beğendim. Bugün Cem Gür 'e gönderdim. Aali ile de basılı kopya üzerinden iki buçuk saat tartıştık.
Şİmdi efendim amacımız şu. Tasarlanmakta olan bu tekneyi tartışacağız. Bizim denizlerimize özgü, hem konforlu, hem rahat yelken yapacağımız, düşük bakım ve konaklama maliyeti olan 29 feet bir tekne planı ile başlayacağız.
Tasarımcısından yayınlamak için izin istedim. Gönderdiği çalışma planlarını buradan yayınlayacak ve iç tasarımından armasına kadar hep beraber bizim sularımıza ve şartlarımıza göre bir tekne ortaya çıkarmış olacağız.
Aali ve Cem Gür 'ün öneri ve kritikleri ile sonunda ortaya bir yelkenli tekne çıkacak. Mutfağından , salmasına, yapım malzemesine ve yerleşimine kadar her şeyini tartışacağız ve nasıl olması gerektiği yönünde bir karar vereceğiz.
Bu kararlarımızı tasarımcıya bildireceğiz ve uygunluğu konusunda son noktaya geleceğiz.
Başlıyoruz efendim.. Ama artık teken yaptırmaya karar verdiğimize göre ve bunun zor olmayacağına inandığımızdan bu konuyu burada noktalıyorum.. Yeni konumuz geliyor.
Tekmili birden.