Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: her şey rakı bardağının kırılması ile başladı..

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ciddiye alırım valla :)

Siteia marina Rodos ve Karpathos'a uğramadan direkt geçiş Göcekten 177 deniz mili kadar. 5 knot ortalama ile non-stop 35 saat civarı bir seyir. tabi Rodos ve Karpathos'u kullanırsak seyir süreleri makul hale gelirken bolca gezme şansımız da olur. Fakat görünen o ki mesafe ve kanalın sürpriz havalarını da hesaba katınca en az 5-6 günlük bir program yapmak lazım gibi. Ne dersiniz?
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
Çok keyifli olur bence. Destinasyonu kararlaştırdığımızda rota öngörülerimi ayrıca belirteceğim. Bu ekibe "zor" diye birşey olmaz, "imkansız" ise azıcık efor sarfettirir...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Sizlerle her yere giderim, kesinlikle girit rotası keyifli olur .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
Girit rotasını hararetle öneririm.Amma tadına varabilmek için ciddi zaman ayrılmalı.Biz Girit ı 25 günde gezmiştik.Denizden 4 liman ve 1 alarga,karadan ise 900 km yol yapmıştık.
Girit bana göre bambaşka bir yer.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *
  • Donatan Temsilcileri
Girit rotasını hararetle öneririm.Amma tadına varabilmek için ciddi zaman ayrılmalı.Biz Girit ı 25 günde gezmiştik.Denizden 4 liman ve 1 alarga,karadan ise 900 km yol yapmıştık.
Gelceniz mi ?
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

B

Burak Doneray

Biz varıp dönüyoruz gezmek yok karada burası Kıbrıs dediler ertesi gün döndük Didime götürüp burası Kıbrıs deseler yerdim yani o derece.
  • IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi

Biz varıp dönüyoruz gezmek yok karada burası Kıbrıs dediler ertesi gün döndük Didime götürüp burası Kıbrıs deseler yerdim yani o derece.

He valla :) :) :) Eşek bile görmedik 8)
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • Son Denk Kayıkçısı

He valla :) :) :) Eşek bile görmedik 8)

Biz yanlış yere gitmişiz bizim gittiğimiz KıPrıs'mış.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

B

Burak Doneray

Deniz reise sordum görecekmiyiz diye bana bakmasını bilene diye cevap verdi.😀
  • IP logged

B

Burak Doneray

5 gün yeter bize bu gezi için Eşşek görmeyeceğiz ama 😀

• IP logged

• *
    • instagram
Deniz reise sordum görecekmiyiz diye bana bakmasını bilene diye cevap verdi.
Söyleyişi hala kulaklarımda aklıma geldikçe gülüyorum..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
Eşekler meşhur muymuş? Ben bu muhabbeti kaçırmışım.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

S

Serdar Çırak

Kıbrıs ın ucuna Aydın abiyle giderken yolda arkadaşıma rastladım..:)
  • IP logged

S

Serdar Çırak

Bu da yol keseni..:)
  • IP logged

• *
Gelceniz mi ?
Ya biz o yolu yaptık.Ama istersen önden broşürleri vb veririz. !O__
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

Yukarı git