5 senedir forumlardayım , şu tek başına balon işini daha bir gösteren olmadı bana.
Alıntı yapılan: Tan Kaan Özkan - 09 Şubat 2018, 20:41:43Tebrikler.Güzel bir heyecan.Bir de ben polislere hatta yeterli gelmedi emniyet müdürlerine filan sordum, 2dk'dan uzun video çekince ve bir de en önemlisi konuşunca ceza kesmiyorlarmış. Kesin bilgi yayalım. Hem trim yapıp hem de video çekmek zor oldu. Zaten trim bozulduğu için video kaydını durdurdum. Bir dahakine 2 dk çekmeye çalışırım Kaan reisim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrikler.Güzel bir heyecan.Bir de ben polislere hatta yeterli gelmedi emniyet müdürlerine filan sordum, 2dk'dan uzun video çekince ve bir de en önemlisi konuşunca ceza kesmiyorlarmış. Kesin bilgi yayalım.
Ayrıca Burak reisin gennaker ını kurutmak için basarken hareketli armasını inceleme fırsatım da oldu. Bugün de bildiklerimi deneyip anı ölümsüzleştirdim
Alıntı yapılan: Oğuzhan Oğuz - 09 Şubat 2018, 20:27:37Ayrıca Burak reisin gennaker ını kurutmak için basarken hareketli armasını inceleme fırsatım da oldu. Bugün de bildiklerimi deneyip anı ölümsüzleştirdim Tebrikler Oğuzhan Reisim..Balon seyrinin keyfi bir başkadır..
Arşivi biraz karıştırdım, Burak Reisin bize balonun işe yaradığını anlattığı ufacık bir şey buldum. Sağolsun.//www.youtube.com/watch?v=FBgsp5Ap1O8
Oğuzhan harika olmuş bu balon işi hem de tek başına. Bravo... Kamerayı çok gezdirdiğinden net göremedim ama rüzgar üstü ıskotan (sancak) sanki en dıştan dolaşmamış gibi geldi. Tromala atabilmek için en dışa (kendisinin de dışından) almak lazım. Tabi görüntüden dolayı ben de yanılıyor olabilirim...Selametle...