Akın'la sohbet ediyorduk. Aramızda geçen diyalog şöyle;
Ahmet - çok erken tahmin yapıyosun forumu üyelerin dışında bir sürü adam takip ediyor, tutturamazsan madara oluruz
Akın - Aga kısa vadeli tahmin profesyonellerin işi, zaten MGM 7 günlük veriyor, bırakalım ona baksınlar, zaten üç günden sonrasını hava durumu sunan spikerlerde biliyor, biz neyi tahmin edicez ki. Hem biz amatör tahmin yapıyoruz, bundan dolayı aldığımız bir risk yok, en fazla tutturamayız o kadar, tutarsa da mutlu oluyoruz. Nede olsa adı tahmin değil mi bunun?
Ahmet - Doğru söylüyosun aslında , ama bizim geleneksel tekrarları takip ettiğimizi kimse bilmiyor, sallıyoruz sanıyorlar galiba.
Akın - Zaten bizim yaptığımız tahmin metodunu bilimsel görende çok az, çokta önemli değil biz böyle mutluyuz. Geçtiğimiz hafta tüm siteler bizim burada hava 9 esecek dedi. E dokuz esen havada denizde kalkan ağı bıralıkamaz zaten mahvolur hele sığ sularda. Herkes koşa koşa gitti ağlarını çekti geldi. Ben modellere baktım herkes ağını çekmeye giderken ben dökmeye gittim. Ben haklı çıktım hava beş esti herkes ağını topladı ben balık tuttum, bu iş böyle napalım.
Arada dedikodu yaparken profesyonel tahmincileri de gömdük ama olsun onlar uzun vadeli tahmin de risk alamazlar, ama bizim için hiç önemi yok en fazla yanılır tutturamayız.
Selamlar Herkese