Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Göcekte katlanır bisiklet

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
Göcekte katlanır bisiklet
OP: 02 Aralık 2017, 01:26:55
Feysbukta gördüm, haber edeyim dedim;

öZgür (tapatalk)

• IP logged
><(((º>

• *
Ynt: Göcekte katlanır bisiklet
#1: 02 Aralık 2017, 08:49:54
Necip'in bana verdiği bisiklete çok benziyor.. Sadece tekerlekleri daha kalın.. Ben çok rahat ettiydim.. Tavsiye ederim..
  • IP logged

• *
    • AÇIK DENİZ AKADEMİ
#2: 05 Aralık 2017, 01:43:31
  • IP logged
><(((º>

C

Cem Eğrikavuk

#3: 05 Aralık 2017, 10:30:35
Her iki ilan da 16 jant gözüküyor. Sadece marina / liman içinde veya düzayak ilçede ulaşım amaçlı kullanacaksanız uygunlar.

Biraz rampaya vuracaksanız, mesafe yapacaksanız zayıf kalıyorlar, 20 jant öneririm.

20 jant'lar da 32+ ft teknelerin portuçlarına rahat sığıyor.
  • IP logged

• *
#4: 05 Aralık 2017, 11:35:30
Bu bisiklet seyirlerde bot kadar önemliymiş.. Çok işe yaradı bu sene. Hatta önemini biraz abartmış olacağım ki Tayo MAr ın bir yatağının ucunda duruyordu. Son seyirde bu bisiklet yerli yerinde kaldı ve BUrak ve Ahmet aynı yatakta (sıra ile :) ) yatmak durumunda kalıp, bir bisiklet kadar değerimiz yokmuş diye sitem ettilerdi. :))

Ben de sizin sırtınıza binsem beni iki adım zor taşırsınız bisiklet tabi daha önemli diye takıldıydım.. Bendeki 16  Jant . Mecburen.. :)
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#5: 05 Aralık 2017, 13:10:56
Decethlon da 20 jant 6 vites olan modeller, birde vitessiz olanları var. Deneyimi olan var mı? Fiyatı emsallerine göre uygun gibi.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

B

Burak Doneray

#6: 06 Aralık 2017, 01:09:08
Bu bisiklet seyirlerde bot kadar önemliymiş.. Çok işe yaradı bu sene. Hatta önemini biraz abartmış olacağım ki Tayo MAr ın bir yatağının ucunda duruyordu. Son seyirde bu bisiklet yerli yerinde kaldı ve BUrak ve Ahmet aynı yatakta (sıra ile :) ) yatmak durumunda kalıp, bir bisiklet kadar değerimiz yokmuş diye sitem ettilerdi. :))

Ben de sizin sırtınıza binsem beni iki adım zor taşırsınız bisiklet tabi daha önemli diye takıldıydım.. Bendeki 16  Jant . Mecburen.. :)

Geçen gün gençler geldi Güllükten 6 metrelik yerli yapım bir yelkenli ile 1.5 hafta sürmüş 4 erkek bir kız gece seyri yapmadık dediler nasıl uyudunuz dedim herkese yer var teknede dediler işte o an aklıma Tayomarın iki yatağının birinde kuzu gibi yatan bisikletin aklıma geldi kulakların çınlamıştır.😬
  • IP logged

Yukarı git