Kemal, Utku dede ve Cem... teşekkürler desteğiniz için. Pes etmiş değilim, tabiatıma aykırı Ama gerçekten çok zorluyor koşullar. Sürekli bıçak sırtı gidiyor her şey. Kontra işleri neredeyse bitiyor. Artık elyaf işine başlarız bir iki güne. Yarın macun siparişlerini vereceğim. Ki sokağa çıkma yasağı falan olursa en azından tek başına çalışabileyim. Eş zamanlı pek iş yapamıyorum, çünkü çalıştığım atölyede de işler iyice yoğunlaştı. Bir tekneden diğerine koşuşturup duruyoruz ekipçek. Sadece Pazar günleri kesintisiz çalışabiliyorum. Keyifli de oluyor ama gel gör tek başına ekstra yoruyor. Bugün en çok keyfimi yerine getiren şey motorun kumlama işindeki gelişme oldu. Marinada bakımını yaptığımız bir teknenin kaptanında alet varmış. Bir iki güne olduğu yerde halledebileceğim. Bin kağıt cebe kaldı
Karışmış gibi olmayayım ama şu motor kumlama doğru bir uygulama değil.Kolay gelsin
Alıntı yapılan: Erol Şar - 26 Mart 2020, 12:19:04Karışmış gibi olmayayım ama şu motor kumlama doğru bir uygulama değil.Kolay gelsinErol Abi , bunu bir kaç yerde daha duydum, nedir abi dezavantajı. Bir de kuru buz ile raspa yapıyorlar, bu nasıl bir şeydir? Birde bunu sorayım , paylaşırsan sevinirim. İstersen ayrı başlık açabilirim, yengecin konusu içinde kaybolmasın dersen.
Peki alternatif ne olabilir kumlama yerine? Bayağı korozyon var motor bloğunda.
Alıntı yapılan: Hakan Tiryaki - 29 Mart 2020, 19:31:12Peki alternatif ne olabilir kumlama yerine? Bayağı korozyon var motor bloğunda.Hakan kolay gelsin.Kumlamayın motoru sonra büyük problem yaşarsın.İyice temizleyip uygun bir astar ve boya ile idare etmek lazım.Boya konusunu soruşturacağım.Selamlar,tekrar kolay gelsin.