Yeni kovanların montajı bitti. Cillop gibi oldu. Sika ben tamamım der demez vanalar ve tesisat da hallolacak. Montaj beklediğimden kolay oldu.
Karina yarın zehirli astarıyla kapanacak. Borda bir kat daha macunla yoklanacak. Sıcaklar çok ciddi stres kaynağı. Bir kez daha armuz açarsa artık küfürü basıp sonbahara bırakacağım
Üstyapıda radikal bir değişiklik için start verildi. Yarın zımpara-macun, ardından boya. Artık o güzel ahşap görünümüne veda vakti geldi. Sikayla falan adam olacak gibi değil. Macunla en azından bir kaç sene götürür diye umuyorum. Birazdan camları sökmeye başlayacağım.
Taraklıklarla tikler arasındaki sikalar sıcaktan su koyvermişti. Cemle temizledik, tekrar derz açtık. Bugün altlarına ince çıtalar çaktım. Yetişirse bu akşam, olmadı yarın akşam çekecez sikalarını. Sika diyorum ağız alışkanlığından ama aslında bu sefer Jotun'un bir ürününü kullanıyorum. Bostik adlı bu malzemeyi tercih etmemin iki sebebi var; aktivatör vs istemiyor ve kendi üzerine yapışabiliyor. Tıpkı TDS gibi ama fiyatı TDS'in tam üçte biri...
En geç haftaya Cumartesi denizde olmayı umuyorum. Hayırlısı bakalım.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be... Whom the sea has taken Never shall be free."