Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Bodrum Cuppppp........

• *
Bodrum Cuppppp........
OP: 04 Ocak 2017, 10:44:27
Evet reisler , geçen sene yetişemediğimiz Bodrum Cup 'a bu sene katılalım diyoruz. Aslında 25 Haziran da Yunanistan da da benzer bir etkinlik var, ancak hem bayram, hem de doğum günleri nedeni ile şimdilik buna katılmak mümkün gözükmüyor. Geçen yıl Bodrum Cup, 15 -22 Ekim Tarihlerinde yapılmış. Çiçek gibi mevsim..

BU yıl , çok önceden plana alıp , gitmek için bir ekip oluştursak diyorum.. Mustafa Abi baba Tunca ile gelmek istiyor. Ben de şimdiden plan yaparsak  giderim diye düşünüyorum.

Başkaca kimler gelir.. ?

• IP logged

• *
Ynt: Bodrum Cuppppp........
#1: 04 Ocak 2017, 18:31:45
Belki bir tirhandil kiralayıp yarışa öyle gireriz.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • instagram
#2: 04 Ocak 2017, 21:28:50
😀😀🤗
Böyle üstadların arasında yat deyin yatarım, kalk deyin kalkarım...Tabii kabul ederseniz. Ama küçük bir problemim var; malum iş yerinden izin mevzusu... Ah ah..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#3: 04 Ocak 2017, 22:28:09
Mustafa abi o hooo.. hemen su koyuverdin daha başından.. Problem Marmara'da.. sonra sallanıp gidicez..

Erman reis, ben bu sefer Tayo Mar, Aşağılarda olacak.. O yüzen bu aralar çok çalışıyorum.. Yazın çok gezicem.. (umarım)

Tayo mar orada olucak.. Senin gibi yelkenci adam, uçakla gelip yarışa katılacak ise.. Bilmem ki ne diyeyeyim artık..

• IP logged

• *
#4: 04 Ocak 2017, 23:04:06
Su koyverme falan yok Ersin'cim.2016 Tirhandil yarışına çok özenmiştim.Gezgin Korsanda bi arkadaş kiraladığı bir tirhandille yaptığı seyri yazmıştı.Biz de yarışmak için kiralayabiliriz demiştim.

-
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#5: 04 Ocak 2017, 23:17:33
Su koyverme falan yok Ersin'cim.2016 Tirhandil yarışına çok özenmiştim.Gezgin Korsanda bi arkadaş kiraladığı bir tirhandille yaptığı seyri yazmıştı.Biz de yarışmak için kiralayabiliriz demiştim.

-

Seninleyim Mustafa Abi ;  Marmara geçişini Tayo-Mar ile yapma sözüm var ama Çanakkale'de atlarım  gemiden.Sonrasında Tirhandil Mirhandil ne bulursak gelirim Abi. Yeterki bir aksilik yada vakit problemimiz olmasın. Daha olmadı oralarda yüzen bir tahtanın ekibine dahil olmaya çalışırız , alırlar herhalde bizi, biz anlıyoz bu işlerden falan deriz,hatta arkadaşımızın randa arma teknesi var ona bile bindik deriz.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • instagram
#6: 05 Ocak 2017, 09:59:52
Mustafa abi o hooo.. hemen su koyuverdin daha başından.. Problem Marmara'da.. sonra sallanıp gidicez..

Erman reis, ben bu sefer Tayo Mar, Aşağılarda olacak.. O yüzen bu aralar çok çalışıyorum.. Yazın çok gezicem.. (umarım)

Tayo mar orada olucak.. Senin gibi yelkenci adam, uçakla gelip yarışa katılacak ise.. Bilmem ki ne diyeyeyim artık..

Ersin Reis'im onur duydum, kendimi zorla davet ettirmek gibi bir durum olsun istemem. şartlarınıza bakın, eğer yer kalırsa, yaa şurda bizim bir eleman vardı derseniz, gelmek için elimden geleni yaparım; günübirlik dahi gider gelirim yeter ki şartlar müsait olsun.

Saygılarımla,
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#7: 05 Ocak 2017, 10:03:21
😀😀🤗
 Ama küçük bir problemim var; malum iş yerinden izin mevzusu... Ah ah..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu problem hepimiz de var. İnşallah şartlar uygun düşer de birara da oluruz.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • instagram
#8: 05 Ocak 2017, 10:09:54

Bu problem hepimiz de var. İnşallah şartlar uygun düşer de birara da oluruz.
[/quote]

İnşallah Ahmet reis'im.
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
#9: 05 Ocak 2017, 14:01:03
Yazın Gökova'ya inip orada biraz gezerek tatili geçirmeyi,oralarda birkaç ay tekneyi bağlayıp Bodrum Ahşap yarışına katılmak sonrasında sakin sakin İstanbul'a dönmeyi planlıyorum.Bir sezonda iki kere aşağı in,yukarı çık zor gelir.Ayrıca önemli vakit kaybı.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#10: 05 Ocak 2017, 14:38:26
Bence çok güzel bir fikir ve getirisi de harika bir etkinlik olur. Ben varım, gerek tirhandil kiralamaya, gerek Baba Tunca veya Tayo Mar'a ekip olmaya...
Viya böyle...
  • IP logged

• *
#11: 05 Ocak 2017, 15:32:54
Vayyy Suat reis te Tayo Mar'da.. Ahmet biz bu kadro ile çaycılık bile yapamayız artık..  :)

BU arada koca reisin eklediği yeni ikonlar süper olmuş.. devamını da istiyoruzz. Eline sağlık koca reis..
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
    • sy-gezgn
#12: 05 Ocak 2017, 15:53:18
Vayyy Suat reis te Tayo Mar'da.. Ahmet biz bu kadro ile çaycılık bile yapamayız artık..  :)
...............................................................

Estafurrullah, öyle şey olur mu hiç, ne büyük bir keyif olur benim için siz değerli reislerin yanında yelken yapmak...  :)
  • IP logged

• *
#13: 05 Ocak 2017, 16:49:09
ooo,çok sevindim, haydi vira bismillah.Bodrum yarışlarında bizim de rüzgarımız esecek desenize .
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

G
  • *
#14: 08 Ocak 2017, 01:03:03
Yıllardır istiyorum. İster tirhandil cup, ister bodrum cup olsun, sizler ile birlikte olmak çok daha anlamlı olucaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

Yukarı git