Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Bir oylama sonucu değerlendirmesi ve topluluklarda katılım ile ilgili sohbet

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
Anket telefondan açılmayınca bilgisayardan açar kullanırım demiştim; onun da süresi geçti, yetişemedik.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
Bana enterasan gelen bir hususu eklemeden yapamayacağım.

Dikdörtgen flama isteyenler sebeblerini ve fikirlerini yazdı , ancak üçgen flama isteyenler hiçbir şey söylemeden oylarını kullandı ve çoğunluk oldular. :-* Söyleselerdi de tartışıp biz de o yönde oy kullansak olmaz mı idi ?

Niçin üçgen flama tercihinde bulunduklarının mantığını öğrenmek istiyorum , çok kafama takıldı ,mümkün mü ?

Yoksa yazı turaya ya da inada mı denk geldi bu seçim.  ?0-?
  • IP logged
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2017, 00:25:26 Gönderen: Öcal Turan »

• *
  • Donatan Temsilcileri

Dikdörtgen flama isteyenler sebeblerini ve fikirlerini yazdı , ancak üçgen flama isteyenler hiçbir şey söylemeden oylarını kullandı ve çoğunluk oldular. :-*

Niçin üçgen flama tercihinde bulunduklarının mantığını öğrenmek istiyorum , mümkün mü ?

Öcal Reisim, üçgen flama daha dikkat çekici görünüyor olabilir.
Ben de daha önce üçgen flama kullanmamış olsaydım sanırım, bu flama üçgen olsun diye oyumu kullanırdım.. :)

Bu konuyu daha fazla irdelemeye gerek yok.. Anamın deyişiyle "paşa sözü değil ya" bir seri üçgen kullanırız, bir sonraki seri dikdörtgen..

Daha önce yazacaktım ama unutmuşum; mümkünse başka flamaları eleştirerek veya onlar hakkında olumsuz fikirlerimizi beyan etmeden düşüncelerimizi aktarırsak forumumuz üyesi başka gruplara da üye arkadaşları incitmemiş oluruz.
......................

Foruma yazmak, oy kullanmak konusunda ise zaman herşeyin ilacıdır. Yeterki duruşumuz değişmesin.. Bu gidişle forumda mutlaka yeni dostlarla tanışacağız, birbirinden güzel yazıları okuyacağız..
  • IP logged

• *
hazır yeri gelmişken.. bir detayı kaçırmayalım.

forumun konularının neredeyse tamamı herkese açık. Yani okumak için üye olmak gerekmiyor. BU çok önemli bir kriter. Ana sayfa sonundaki istatistiklere bakarsanız, ziyaretçi sayısı her daim üye sayısından fazla oluyor.

Yani bir bilgiye ulaşmak için üye  olmak gerekmeyince daha katılımcı olanlar üye oluyor. o yüzden kişilerin ileti sayılarına bakarak karar vermek doğru değil diye düşünüyorum.

katılım sayısına gelince. Bence süre önemli bir kıstastı.. Şu muhabbet sonrası sanırım flama seçimi daha heyecanlı olacak.. bakalım flama seçimine kaç kişi katılacak.?

Süre ve tapatalk uygulamasını da dikkate alarak ama.. Haydi Tiryaki patlat şu flamaları .. bakalım hangisi seçilecek ve kaç kişi katılacak? 

• IP logged

• *
Sonuca saygılıyım Eyüp hocam , ben sadece nerede yanlış düşündüğümü öğreneyim diye sormuştum. :)
  • IP logged

• *
    • Yat Tekne Sörveyi, ekspertizi, ozmoz muayenesi
Oylamaya oy verenler açısından bakarken, oylamayı düzenleyenler açısından da bir göz atmak da yarar var. Üçgen mi , dikdörtgen mi sorusu içerik olmadan çok anlamlı olmadığından ben oy kullanmadım. Ben, rakımı limonata bardağı da denilen uzun cam bardakta içerim.  Şarap için ise şarap kadehini tercih ederim. Bana rakı mı şarap mı diye sormadan hangi bardak diye sorarsanız cevaplayamam.

Flama bir bütündür.   Her iki şeklin de kendine göre avantaj ve dezavantajları olabilir, üzerinde yer alacak şekil yani içerik olmadan karara zorlamak bana göre yanlıştı.
  • IP logged

• *
    • instagram

Dikdörtgen flama isteyenler sebeblerini ve fikirlerini yazdı , ancak üçgen flama isteyenler hiçbir şey söylemeden oylarını kullandı ve çoğunluk oldular. :-* Söyleselerdi de tartışıp biz de o yönde oy kullansak olmaz mı idi ?

Niçin üçgen flama tercihinde bulunduklarının mantığını öğrenmek istiyorum , çok kafama takıldı ,mümkün mü ?

Kendi adıma cevap vereyim o zaman..
Teknemde hiç flamam yok ve eğer olursa ilki Heyamola flaması olacak.. İlki olacaksa üçgen olsun istedim. Bu daha çok hoşuma gidiyor.. aksi olsa hiç beğenmediğim bir tasarım da olsa keyifle taşıyacağım. Çok da takılmamak lazım.. Bana verdiği his ve aidiyet duygusu benim için daha önemli.. Tasarım oylamasında çok değerli, güzel çalışmalar var ve kararsız kalacağım. Fikrim olmadığı için değil, yönlendirilmeyi sevdiğim için de değil ama seçimi eşimle birlikta yapmayı istiyorum.. Ben bakınca birşey göreceğim (aidiyet vs.) o bakınca başka birşey görecek.. O yüzden benim izleyeceğim yol bu..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *

Kendi adıma cevap vereyim o zaman..
Teknemde hiç flamam yok ve eğer olursa ilki Heyamola flaması olacak.. İlki olacaksa üçgen olsun istedim. Bu daha çok hoşuma gidiyor.. aksi olsa hiç beğenmediğim bir tasarım da olsa keyifle taşıyacağım. Çok da takılmamak lazım.. Bana verdiği his ve aidiyet duygusu benim için daha önemli.. Tasarım oylamasında çok değerli, güzel çalışmalar var ve kararsız kalacağım. Fikrim olmadığı için değil, yönlendirilmeyi sevdiğim için de değil ama seçimi eşimle birlikta yapmayı istiyorum.. Ben bakınca birşey göreceğim (aidiyet vs.) o bakınca başka birşey görecek.. O yüzden benim izleyeceğim yol bu..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani duygusal bir seçim olmuş. Bu da kabul edilebilir bir şey. :)
İzahat için teşekkürler.
  • IP logged

• *
Oylamaya oy verenler açısından bakarken, oylamayı düzenleyenler açısından da bir göz atmak da yarar var. Üçgen mi , dikdörtgen mi sorusu içerik olmadan çok anlamlı olmadığından ben oy kullanmadım. Ben, rakımı limonata bardağı da denilen uzun cam bardakta içerim.  Şarap için ise şarap kadehini tercih ederim. Bana rakı mı şarap mı diye sormadan hangi bardak diye sorarsanız cevaplayamam.

Flama bir bütündür.   Her iki şeklin de kendine göre avantaj ve dezavantajları olabilir, üzerinde yer alacak şekil yani içerik olmadan karara zorlamak bana göre yanlıştı.

sıkı bir yorum.. iyi bir eleştiri.. tek sıkıntı zamanlama.. keşke oylama yapılırken bu fikri verseydiniz..
  • IP logged

Z

Ziya Gunes

Kendi özelimde yanıt verecek olursam;
Zaten dikdörgen bir Triton flamam var , üçgen flama altında daha farklı görünebilir diye düşündüm
Dikdörtgen flamalar da, bayraklar da bir süre sonra yıpranıyor, yılda en az üç bayrak değiştiriyorum.
Üçgen flama da bundan daha hızlı eskimez ve yıpranmaz diye düşündüm.
  • IP logged

• *

Kendi özelimde yanıt verecek olursam;
Zaten dikdörgen bir Triton flamam var , üçgen flama altında daha farklı görünebilir diye düşündüm
Dikdörtgen flamalar da, bayraklar da bir süre sonra yıpranıyor, yılda en az üç bayrak değiştiriyorum.
Üçgen flama da bundan daha hızlı eskimez ve yıpranmaz diye düşündüm.

DADD Flaması yok mu Ziya hocam ?
  • IP logged

n

nuri_kongur

Yok
Ziya reis , bütün üyelere yolluyorlar .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

Z

Ziya Gunes

Mesajı aldım
Üye olayım