Alıntı yapılan: Tan Kaan Özkan - 07 Eylül 2017, 20:04:15Alıntı yapılan: Öcal Turan - 07 Eylül 2017, 20:02:20Alıntı yapılan: Tan Kaan Özkan - 07 Eylül 2017, 19:52:07Öcal abi, O resimde ki Diesel Duck işte... Seahorse sanırımBayılıyorum böyle teknelere. Karadeniz dahil tam bizim sulara göre , eğer hep buralarda olacağımı bilsem başka bir tekne tipine kafayı çevirip bakmam bile. 15 yaşındakiler 350,000$ sıfırları 650,000$-1,000,000$ arası.Artık senin tekneyi de bana bağışlarsın o zaman abi...Hem zaten gitmezsin bir yerlere. Al bence bunlardan bir tane Nerdee bizde o paralar Kaan cım. . Direği elimizle kendimiz koyarız uygun bir tekne bulup yeterki o işe karar verelim merak etme. Şuradaki tekneyi nasıl buldun.? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yelkenli-tam-bir-klasik-464277621/detay
Alıntı yapılan: Öcal Turan - 07 Eylül 2017, 20:02:20Alıntı yapılan: Tan Kaan Özkan - 07 Eylül 2017, 19:52:07Öcal abi, O resimde ki Diesel Duck işte... Seahorse sanırımBayılıyorum böyle teknelere. Karadeniz dahil tam bizim sulara göre , eğer hep buralarda olacağımı bilsem başka bir tekne tipine kafayı çevirip bakmam bile. 15 yaşındakiler 350,000$ sıfırları 650,000$-1,000,000$ arası.Artık senin tekneyi de bana bağışlarsın o zaman abi...Hem zaten gitmezsin bir yerlere. Al bence bunlardan bir tane
Alıntı yapılan: Tan Kaan Özkan - 07 Eylül 2017, 19:52:07Öcal abi, O resimde ki Diesel Duck işte... Seahorse sanırımBayılıyorum böyle teknelere. Karadeniz dahil tam bizim sulara göre , eğer hep buralarda olacağımı bilsem başka bir tekne tipine kafayı çevirip bakmam bile.
Öcal abi, O resimde ki Diesel Duck işte... Seahorse sanırım
Sonradan mı ekledin abi, ben bu mesaja baktığım da yoktu ?Bu tarz teknelere, daha doğrusu, direksiz haliyle gözüm o kadar alışık ki... Bana hiç cazip gelmiyor...
Teknenin adı Sıdıka. Benim tekne karadayken hemen yanımda arkalı önlü duran 2 tekneden birisi. İkisi de Ercan abinin teknesiydi. Ersin reisin bahsettiği meşhur Ercan abi. 4 ay boyunca bakım yaptı tekneyi satışa çıkarmadan önce. Son resimlerini koymamış hala.
Alıntı yapılan: Oğuzhan Oğuz - 07 Eylül 2017, 23:39:12Teknenin adı Sıdıka. Benim tekne karadayken hemen yanımda arkalı önlü duran 2 tekneden birisi. İkisi de Ercan abinin teknesiydi. Ersin reisin bahsettiği meşhur Ercan abi. 4 ay boyunca bakım yaptı tekneyi satışa çıkarmadan önce. Son resimlerini koymamış hala.Gelince gidip bir oturalım o teknede Oğuzhan .
Alıntı yapılan: Tan Kaan Özkan - 07 Eylül 2017, 23:23:47Sonradan mı ekledin abi, ben bu mesaja baktığım da yoktu ?Bu tarz teknelere, daha doğrusu, direksiz haliyle gözüm o kadar alışık ki... Bana hiç cazip gelmiyor... Parasına bak ama Kaan Reisim:) , nerdee 350.000 nerede 25.000 hem 110 HP bakımlı Volvo , simrad otopilot vs. vs var üzerinde ve içi masif maun.Dışı ireko , İşini görmezmi. ? Bu da motor Sailor , hem Foça regatta da dereceye de girmiş yelkenle diye duydum. Kopya vereyim , gövde Ahmetlerin oradan ,aslı alamatra ,balıkçı ,Kuruca Şile yapısı ve kestane.
Tahmin etmiştim Aynı form, direksiz, yarım davlumbaz, k.çekmece kanalda yıllarca durdu bizim de. Kendi iskelemiz vardı, Adı Vatan'dı.
Oooo konu nerelere geldi Burnumun dibindeki teknenin hikayesine bak Ercan abi o tekneyi bakımı yapmadan satmış hatta kaporayı almıştı. Alan adam fiber kaplatacağım deyince geri vermiş kaporasını. Sonra gerçekten ince ayrıntısına kadar bakımını yaptı. Farkettiğim kadarıyla teknesini tamir etmek deniz merakının 90% ı Ercan abinin. 2 tekne toplamda 23 aydan fazla karada kaldı. Ketch teknesi 15 ay falan kaldı hatta hala suya inmemiş olabilir. Zevki tekne refit etmek Ercan abinin. Son hali eminim çok güzeldir.
Ne mutlu sana Öcal reis kızına çok iyi bakılmış Bu his ve duygu fiberdede var ama bu kadarda güçlü değildir herhalde.Bu arada gözlüklerden tanıdım sensin o değiştir şu gözlükleri modası geçti 😎[/quoteKullanım veya bakım hatası olmazsa eskimeyecek cinsten yapmıştım ben onu.