Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Malta..

• *
Malta..
OP: 06 Eylül 2017, 06:07:41
Malta.. Önümüzdeki sezon Tayo Mar , bir aksilik olmaz ise Malta ya gidecek. En azından gitmeye çalışacak. Haziran Başı gibi Kuzey Ege üzerinden, Yunan ana karasını takip edecek, nHırvatistana yükselecek, İtalya ya geçecek ve sonrasında Malta ya gidecek. Ağustos sonu da dönecek.

Programı yetiştirmek için kim etapları, tekne transfer ediyor gibi, kimi etapları geze geze geçecek. Bu yolculuk için Tayo Mar , Nisan ayında karaya çıkacak. Tüm tadilatlar kış boyu sürecek.

Medyatik bir gezi olacak. Teknede dört adet kamera olacak ve seyir şartları , yaşanan zorluklar an be an kaydedilip, bir sonraki gün medyaya servis edilecek. Sponsorlu bir gezi olacak. Atıp tutuyordum Enes için , kendim yapayım bakalım bir.

Bu rotayı yapmış ya da bir kısmını yapmış , denizcilerin görüşlerine , fikirlerine ihtiyacım var. Olumlu olumsuz , hepsine..

Hazırlıklar da aynı şekilde paylaşılacak, yapılan tartışmalar v,s. Sonunda belgesel tadında bir şeyler çıkacak ortaya diye umuyorum.

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Ynt: Malta..
#1: 06 Eylül 2017, 07:13:49
Hadi bakalım. Kolay gelsin o halde.
Şımarmayacağını bildiğim için diyorum, herhalde pek az kişi bu deniz konusunda bu kadar hızlı kendini eğitmiştir.
Bence, eğer böyle bir yol düşünüyorsan biraz da motor eğitimi almalısın
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Selamlar
#2: 06 Eylül 2017, 08:06:50
Ersin Reis bu rotayı galiba üç yıl önce Vural Perk yaptı. Forumda silinmemiştir tahmin ederim seyir notları. Kolay gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#3: 06 Eylül 2017, 09:14:15
Ersin reis ,

Resmen hayalimdi bu rota ben yerinde olsam tekne transferi değil , geze geze yapardım . Güzergahtaki yerler her yönden çok keyifli ,yeme içme kültür turizmi  . Hele hele kameralarla  kayıt alacam demişsin cidden çok güzel düşünmüşsün , kendi adıma şimdiden sabırsızlanmaya başladım  C:-) C:-)
  • IP logged

• *
#4: 06 Eylül 2017, 09:34:35
Belli olmaz şımarırım belki..  :)

Çok zor bir rota değil aslında.. Vural Perk in seyir notlarını okumuştum. O motoryat getirmişti yanılmıyorsam. Bir incelemekte fayda var yeniden.
  • IP logged

• *
  • Selamlar
#5: 06 Eylül 2017, 09:37:32
Vural, Hırvat'a girmeden İon denizini direk geçip, Sicilya'nın güneyinden Malta ve Tunus,sonrasında Korsika'ya gitmiş, hatta Korsika'da ABD oturumu beyan edemediği için ABD bayraklı teknesi bağlanıyordu az daha. Epey bir problem yaşamıştı Tunus'ta teknik olarak diye hatırlıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#6: 06 Eylül 2017, 09:40:03
Tamam , doğru harırladım şimdi, İtalya da getirdiği başka bir konu idi. Bakalım bir. nereden mazot almış, ? Akıntılar? , rüzgar yönleri , Dalga boyları..
  • IP logged

T
  • *
#7: 06 Eylül 2017, 11:19:45
İki sabit kamera, 2 action kamera,
Patreon hesabı ile destekçi,
Gittiğin yerlerde liman şehirlerini yada kasabalarının tanıtım ve çekimleri ile yerel tadlar,
Videolar bol konuşmalı ve ingilizce altyazı seçeneği ile,
Haftada bir ulaştığın noktada canlı yayınla, soru cevap saati.

Yapsan yapsan sen yaparsın bunu. Ciddiyim.

Süper olur.
  • IP logged

• *
#8: 06 Eylül 2017, 11:43:21
Tamam , doğru harırladım şimdi, İtalya da getirdiği başka bir konu idi. Bakalım bir. nereden mazot almış, ? Akıntılar? , rüzgar yönleri , Dalga boyları..

Sen Dilek le konuşsana bu hususları.Elli kere incelemiştir o.  ::)
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#9: 06 Eylül 2017, 12:19:23
Bir haritaya bakayım malta neredeymiş?
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
    • instagram
#10: 06 Eylül 2017, 14:31:06
Kameraman lazım mı Ersin reisim? ;)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
  • Donatan Temsilcileri
#11: 06 Eylül 2017, 15:08:31
Motora bak sen.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
#12: 06 Eylül 2017, 15:41:49
Motora bak sen.

En kötü çarkçı yı seyre dahil eder, bu sene davet etmişti ama gelememişti. Asıl ben seneye yırtmanın yollarını arayayım, Malta'da epey uzakmış. :) :) :)
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
#13: 06 Eylül 2017, 15:44:54
Motora bak sen.

En kötü çarkçı yı seyre dahil eder, bu sene davet etmişti ama gelememişti. Asıl ben seneye yırtmanın yollarını arayayım, Malta'da epey uzakmış. :) :) :)

Ahmet reis  ;D ;D, yalnız sizinle birlikte Burak reiste dahil olur o kadroya .
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#14: 06 Eylül 2017, 15:51:16
Motora bak sen.

Ahmet reis  ;D ;D, yalnız sizinle birlikte Burak reiste dahil olur o kadroya .

Adamlar benim ne kadar sinir bozucu olduğum farkındalar ki, teki bile benim yanıma gelmiyor. Şimdi hafta sonu bak sen, Erman Reis benimle geliyor, Alanya- Mersin gideceğiz,167 mil,  daha yemin eder Masal'a binmemeye. Adamı can yeleği ile uyuturum ben.
  • IP logged

Yukarı git