Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Türkiye için PR...

• *
Türkiye için PR...
OP: 27 Ağustos 2017, 10:51:35
Sevgili Reisler,

Dünyanın ve özellike bölgenin son hali yüzünden Türkiye nin sadece Turizim gelirleri düşmüyor ama özellikle batı da algı da değişiyor. Gerçi pek parlak sayılmazdı ama.

Ben yavaştan yavaştan Woden Boat forum da , Gökova da şöyle gezdim, Çeşme de şöööle yedim filan diye yazmaya başladım. Bence ülkenin buna ihtiyacı var. Ülkede güzel şeylerin de olduğunu göstersek , yazsak çizsek farklı yabancı mecralarda diyorum..

Organize olur , bu ve benzer mecralarda ülkemizi anlatan seyir anıları yazarsak güzel olur diye düşünüyorum. ne dersiniz.. ? Kimilerini gönüllü olarak tercüme edecek dostlar da buluruz.
  • IP logged

• *
  • Arayanlar bulamaz , bulanlar arayanlardır
Ynt: Türkiye için PR...
#1: 27 Ağustos 2017, 21:52:54
Bir mıh bir nalı kurtarır
Bir nal bir atı
Bir at bir yiğidi kurtarır
Bir yiğit de bir ulusu...
  • IP logged
I need your clothes your boots and your motocycle

B

Burak Doneray

#2: 27 Ağustos 2017, 22:04:53
Millet olarak biz çevremizi evimiz gibi temiz tutalım.Yaşadığımız yerlerdeki cafe,restaurant,bakkal,market,servis fiyatlarını Türk lirası olarak bizlerin geliriyle uyumlu makul tutmayı becerebilsin.Kendimize  Ve çevremizdeki herkese  saygı ile yaklaşmayı öğrenelim.Kısacası önce kendimiz için yaşamayı öğrenelim.Başka Pr çalışmasına gerek olmadığı düşüncesindeyim.
  • IP logged

• *
#3: 29 Ağustos 2017, 00:02:09
Bizim foruma uzun zamandır ufaklığın ateşi sonra eşime geçen Boğaz ağrısı ve şimdi benim yaşadığım yarı grip yüzünden gidemiyordum. Foruma girmeden önce sailors crusier forumdan bildirim gelince girip bakıyım dedim. Guletler için bir başlık açılmış ve tüm Türk yapımı ahşap tekneler çoğunluğu Amerikalı denizciler tarafından tecrübelerine dayalı olarak yerden yere vuruluyor. Tirhandil ve Guleti biribirinden ayırmadan gulet olarak tanımlıyorlar. Dedim ya biraz rahatsızım diye; elim gitti klavyeye de yazamadım takatsizlikten. Ersin is coming yazıp çıkasım geldi nedense :) bu arada egeyat 23 için geçerli Notlar verildi okuduğum kadarıyla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#4: 29 Ağustos 2017, 08:53:34
Okudum şimdi.. Bunları diyorum işte ben.. Cevap vereceğim ancak ben buraya çok önce üye olmuştum, yeniden üye oldum. Yazarım oraya ben sen sıkma canını :)
  • IP logged

• *
    • instagram
#5: 04 Eylül 2017, 10:49:28
Millet olarak biz çevremizi evimiz gibi temiz tutalım.Yaşadığımız yerlerdeki cafe,restaurant,bakkal,market,servis fiyatlarını Türk lirası olarak bizlerin geliriyle uyumlu makul tutmayı becerebilsin.Kendimize  Ve çevremizdeki herkese  saygı ile yaklaşmayı öğrenelim.Kısacası önce kendimiz için yaşamayı öğrenelim.Başka Pr çalışmasına gerek olmadığı düşüncesindeyim.
Sonuna kadar katılıyorum.. marka değeri PR ile değil öncelikle öncelikle yerelin ona sahip çıkmasıyla, değer vermesiyle artıyor... Kendinizin benimseyip, içselleştirmediğiniz, koruyamadığınız bir değeri PR faaliyetiyle milyonlar da harcasanız bir yere getiremiyorsunuz...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

Yukarı git