Reis arkadaşlarBir müddet evvel Burak Doneray ın yazdığı bir yazıya cevap olarak yazdığım yazı kasıt olmasa da kırıcı ve üzücü olmuştu.Durum böyle olunca bana da Burak reisten Özür dilemek durumu gerekmişti.Kendisinden özel mesaj ile özür dilenmiştir.Saygılar
Ben kimseye teşekkür etmiyorum Neden etmiyorum? Çünkü gerek yok Gereksiz nezakete de gerek yok.Bu yazıya gerek var mı? Epeydir Böke'ye sataşmıyordum. Buradayım demek istedim.
Çok seviyeli bir gruba dahil olduğum için mutluyum. Her iki reise de teşekkürler olgunlukları için. İnşallah hep böyle güzel devam ederizTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı yapılan: Kemal Gündüz - 16 Ağustos 2017, 20:52:56Çok seviyeli bir gruba dahil olduğum için mutluyum. Her iki reise de teşekkürler olgunlukları için. İnşallah hep böyle güzel devam ederizTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKesinlikle çok haklısınız , bende aynı temenniler içersindeyim.
Aynı düşüncelerle arkanızdayım. Hüseyin beyi de Can'dan kutluyorum.
Aman arkadaşlar benim kutlanacak bir şey yaptığım yok.İstemeden de olsa yazdıklarımla kalp kırdım,ve yapılması gerekini yapıp samimi ve içten bir özür diledim.Kutlanacaksa Burak reis kutlanmalıdır çünkü alçak gönüllülük gösterip özürümü kabul etmiştir.
Sevgili Hüseyin abi, bizlere örnek davranışın için teşekkür ederim.Sevgili Burak, sana da teşekkürler..Çok uzun zaman oldu böylesi davranışlar görmeyeli.. Teşekkürler Heyamola..