Ahmet reis ben teşekkür ederim güzel davetin ve misafirperverliğin için. Mustafa reis ve şu an ralliye devam eden denizci arkadaşlarımız dönünce çok güzel şeyler paylaşılacaktır. Senin de yazdığın gibi bizim yaptığımız rota İstanbul, Poyrazköy, Kefken, Ereğli, Kozlu, Bartın, Amasra, Cide, İnebolu limanlarınaydı beklemelerle 7 gün sürdü toplam 300 deniz mili yapıldı. Denizde sadece bir gün sert hava ile karşılaşıldı oda 53 millik Kefken Ereğli arasındaki rotaydı. 10,5 saat 63 deniz mili yaparak ve son 23 mil gerçekten zor şartlarda tamamlandı. Zor şartlar derken eğer ön yelkenimiz yırtılsaydı sadece motor seyri ile Ereğliye varamayacağımız ve girişini bilmediğimiz yedek liman seçtiğimiz Akçakoca limanına girmenin dalga boyundan ve yönünden dolayı tehlikeli olduğu bir gündü. Biz Karadenizden keyif aldık çokta ıslanmadık en azından ben hiç ıslanmadım. (Denize girmek sayılmazsa) Sende olsaydın çok daha güzel olurdu. Gezi yazısı yazmayı sanırım beceremem bu yüzden bu ralli bittikten sonra çok güzel yazılar yazılacaktır bende bekliyorum neler yapmışız. Bu konuda algım çok kapalı. Teşekkürler emeği geçenlere.
Selam ve sevgiler.