Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Yolun açık olsun iyi denizci ve tüm Dadd filotillası ..

• *
Efendim malumunuz, Pazartesi günü DADD filotillası Karadeniz ' e çıkıyor. Gerçekten çok ciddi bir organizasyon oldu. Tüm limanlar titizlikle belirlendi. Kara programları oluşturuldu. Bildiğim kadarı ile Ahmet İnebolu yu ayağa kaldırdı.

Aslında , katılmak isteyebileceğim bir organizasyon . Fakat, bu sene kafayı taktım güneye gitmek istiyorum.

Neyse, programlar yapıldı artık.

Bu ve benzer seyirler hem yelkenciler arasındaki muhabbeti hem de farklı teknelerin performanslarını görmek açısından bence öğretici de..

Biraz önce Ahmet ile görüşürken , hala neden çıkmadığımı sordu. Ben de rüzgar yok dedim. Muhtemelen haklı olarak, zor bulursun Marmarayı bir daha böyle dedi ki bu mevsimde bu kadar durgun marmara gerçekten zor.

çok iyi bildiği, o zaman ne gerek vardı yelkenliye v.s. Gibi sabit fikirlerimi söylemedim bile.

Ahmet, çok sıkı yelkenciler ile atalarının yıllarca yelken ile seyir yaptıkları sulara galiba ilk defa bir yelkenli ile çıkacak.

Son denk kayıkçısı ile gezindiği ve ezbere bildiği deniz ve havada bu sefer kendi yelkenlisi ile seyir yapacak..

Muhtemeldir ki iflah olmaz bir yelkenci olarak geri dönecek.

Yolun açık olsun sevgili dostum ve tüm Dadd reisleri ... Rüzgarınız kolayına , puruvanız neta olsun..

• IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Herkese selamet diliyorum.Pruvalari neta  Rüzgar kolaylarina bahtlari açık olsun. Allah Selamet Versin.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
    • Son Denk Kayıkçısı

Muhtemeldir ki iflah olmaz bir yelkenci olarak geri dönecek.

Bilinmez belki bir daha yelkenliye de binmez.

Bu vesile ile teşekkürler, iyi dilekler için. Karadeniz Rallisi Dadd'nin ilk organizasyonu olması ve Karadeniz'e olması benim için çok önemli.Uzun süredir bir Karadeniz'e çıkma fikri vardı zaten aklımızın bir köşesinde. Selametle gidilip gelinir inşallah.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Tüm Reislere selamet diliyorum .Bizler çalışırız sizler gidin gezin :) seyahat anıları anılarını okumakta güzel:)
  • IP logged
“Merhaba denizci, sen de senden sonrakilere anlat…”

• *
DADD filosuna keyifli ve iyi seyirler dilerim.
  • IP logged

• *
Selametle...
Harika bir gezi olur umarım..
  • IP logged

• *
Güle güle gidip gelsinler.
  • IP logged

• *
Tüm seyirdekilere ve çıkacak olanlara; Selametle, her şey kolayınıza olur inşallah. Yolunuz, bahtınız açık olsun...
  • IP logged

• *
Iyi, unutulmaz bir gezi olsun. Selametle !
  • IP logged

• *
    • instagram
Keyifle, Selametle...
Oralarda olsam ne yapar eder ben de katılırdım...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
Selametle gidin ve o rotada Milli Mücadeleye silah-mühimmat taşıyan denizcilerin ruhlarını da şad edin.
  • IP logged

• *
Tüm filo selâmetle gitsin ve gelsin.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Selametle gidin ve o rotada Milli Mücadeleye silah-mühimmat taşıyan denizcilerin ruhlarını da şad edin.
Her ne kadar bahsetmemiş olsamda bu seyre katılmamın temel nedeni budur, Dedem Şükrü Kaptanın ve diğer denizcilerin hatırasınadır. Teşekkür ederim anımsattığınız için.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
Üstelik O nlar bu işleri bir de yelken ile yapıyorlardı..
  • IP logged

• *
  • S/Y ANABELLA (Sadler 32)
Selametle gidin, selametle dönün.
Pruvalarınız neta, rüzgarlarınız kolayına olsun.
Herkese sevgiler...  :)

• IP logged
"Bilgeliğin dudakları anlamayacak kulaklara kapalıdır." --Kybalion

Yukarı git