Ana Menü

Arasıra Müzik..

Başlatan ali ünalan, 19 Haziran 2017, 23:20:06

« önceki - sonraki »

ali ünalan

Ersin Böke

Bak bu önemli, seyir için usb ye müzik yüklemem lazım.. Önerileri alabilirmiyim..

Oguzhan Bozkurt

Alıntı yapılan: Ersin Böke - 20 Haziran 2017, 00:33:24
Bak bu önemli, seyir için usb ye müzik yüklemem lazım.. Önerileri alabilirmiyim..

Tarzını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..  8)
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

Hasan Toparlak

Mahler 5. Senfoni ...

Tayo Mar'a yakışır.

Hüseyin Tayfun Durmaz

BUNU KESİNLİKLE DİNLEYİN.

Oguzhan Bozkurt

Alıntı yapılan: Hüseyin Tayfun Durmaz - 20 Haziran 2017, 03:27:28
BUNU KESİNLİKLE DİNLEYİN.
https://www.youtube.com/watch?v=lw0VfLMAidI

Bu şarkıyı söyleyen kadını bir veterinere göstermek lazım..  ;D
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

Ersin Böke

Hüseyin abi teşekkürler..1994 te Kiev , dinyeprepetrovsk arasında trenle yolculuk ederdik.  Her gardan kalkarken, o gar ile anılan bir marş eşliğinde kalkardı tren.. Çok hoş, ama melankolik ederdi insanı. Hala bu uygulama var mı bilmiyorum.

Dur ben şu 5. Senfoniyi bu amaçla kullanıyım.. :)

Hasan Toparlak

Alıntı yapılan: Ersin Böke - 20 Haziran 2017, 07:28:15
Hüseyin abi teşekkürler..1994 te Kiev , dinyeprepetrovsk arasında trenle yolculuk ederdik.  Her gardan kalkarken, o gar ile anılan bir marş eşliğinde kalkardı tren.. Çok hoş, ama melankolik ederdi insanı. Hala bu uygulama var mı bilmiyorum.

Dur ben şu 5. Senfoniyi bu amaçla kullanıyım.. :)

Mahler 5'i bu kadar basite nasıl indirgedin yahu.  8-) Tam da biz denizcilere özgü, en hoş en huzurlu anda kopan fırtınalar ardından dinginlik, tekrar bir demir taraması, ırgat bozulması.. Herşey var...

Sen 14-29. dakikalar arasını dinlemekle başla, diğer bölümler 50 knot üstü...

Bulent Berksan

Film gibi klip deyince aklıma hep bu video gelir. 

I need your clothes your boots and your motocycle

ali ünalan

Ersin Böke

Sevgili Ali, diğer bir konu başlığında bilgi verirken ' diğer forumda yazdım ' diye bir ibare kullanmışsın.

Küçük bir hatırlatma yapayım . O diğer forumun adı Geko,  :)  sanki yazmaktan kaçınıyormuşsun gibi hissettim. Rahatlıkla yazabilirsin.  Orası diğer forum değil, bizim Gezgin Korsan forumu. Dedim ya .. Rahat ol..  ;) Konu ile ilgili değil ama senin açtığın bir konu başlığı altında olsun istedim ondan buraya yazdım. Kusura bakma

ali ünalan

ali ünalan

ali ünalan