Serenity Teknesi Öcal Reis Göcekte kameralara yakalandı .😀 Hoş geldin.
Teşekkürler Burak reis.
Nihayet yazmak için foruma girebildim arkadaşlar
Bir haftadır Göcek koylarında dolaştıktan , güzel günler geçirdikten sonra tekneyi Göcek Belediye Marina da bağladım ve zorunlu olarak kısa bir ara verip Bulgaristan seyahatine çıktım. Nasip olursa bir hafta sonra seyire devam.
Bu arada Antepliler in dediği gibi ''Hürmet ve ilgisi ile bizi ezen'' Burak reis e çok teşekkür ediyorum. Sağolsun şu ana kadar tekne de tek arızayı çıkarıp yırtılan Cenova yelkenimin tamirini de yaptırdı ,ancak bu yelkenin kenarları güneşten çok yanmış ve adam olması zor.. Uygun ve temiz bir ikinci el ya da DADD kampanyasını bekleyip , yenisini alıp onu takmam lazım.
Ana yelkenim ve trinketim fena değil , Cenova yine yırtılırsa yenisini takana trinket le idare edeceğiz artık.
Alarga da yelken in tamirini beklerken iskele bordam dan Göcek böyle görünüyordu.
O ilerimde ki uzun süredir orada duran ve daha da duracağa benzeyen ,paslı demirden mamul açık mavi bordalı tekneye yakın demir atmayın.
Herkes demir yerinde rüzgara göre salınırken bu tekne oynamıyor ve sabaha karşı demir tazeletiyor adama.
Göcek te şansıma organize yeteneği kuvvetli Denizin Fatihi Tanış reis te olunca sormayın keyfi , bir akşam Boynuz Bükü nde düzenlediği DADD Göcek yemeğin de hem tanıdığım , hem tanımadığım 14-15 tekne bir araya geldik .
Boynuz Bükü hatıra resmi aşağıda .
Bir resim de Yassıca Adaları ndan. Serenity ve Denizin Fatihi boda bordaya turkuaz sularda.
Bol vakitte geniş kapsamlı yazana kadar şimdilik haberler böyle ,herkese selam ve sevgiler arkadaşlar.