Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Katlanır bisiklet.

• *
Katlanır bisiklet.
OP: 15 Haziran 2017, 22:22:43
Sevgili reisler.

Malum Tayo Mar ile uzun bir seyre çıkacağız. Marina ya da adalarda en çok ihtiyaç duyduğum şey bisiklet.

Şu dekatlondaki katlanır vitesli bisikleti gözüme kestirmiştim aslında. Fiyatı da son derece uygundu. 750 Tl idi sanırım.

Ancak dün Ahmet ile baktığımızda , katlandığında boy olarak çok kısalıyor ancak, en çok geniş kalıyor.

Teknede bunu koyabileceğim tek yer iki yatağın arasındaki boşluk. Oraya da sığmayacak ve çapariz verecek içeride.

Elinde katlandığında belki boyu daha az kısalan ancak eni çok armayan bisikleti olup, satmak isteyenleriniz var ise talibim.

Yine aynı şekilde boyu 2.10 ya da iki metre olup, şişme tabanlı botunu satmak isteyen bar ise ona da talibim. tüpleri mümkün olduğunca küçük olanlardan olsa bomba olur.

Evet efendim,, yok mu satan..
  • IP logged

• *
Ynt: Katlanır bisiklet.
#1: 15 Haziran 2017, 22:31:12
kaç jant senin baktığın ?

Bu resimdeki 20 jant. Diğerine göre daha uygun olabilir mi senin tekneye?
  • IP logged

• *
#2: 15 Haziran 2017, 22:50:12
Ersin kardeş :)

Tuzla'da konuşmuştuk. Bende birkaç katlanır bisiklet var. Pazar günü beraber bakalım. Uygun olduğunu düşünürsen alır istediğin kadar kullanırsın.
  • IP logged

• *
#3: 15 Haziran 2017, 23:18:15
Oğuzhan , sorun boyunun kısalmasında değil eninde.. Jant çok problem değil.

Necip kardeşim teşekkür ederim, pazar günü arar uğrarım. Polimari ziyareti sonrası bu kıyağın sana yol su eelektrik olarak geri döner. Yada başka bir isteğin olursa kardeşim.
  • IP logged

• *
#4: 15 Haziran 2017, 23:21:44
O fotodaki bisikletin spec. inde en 34 cm oluyor katlanınca. O yüzden sormuştum ama Necip reisle daha kolay halledersin :) olmadı sökersin tekerlekleri öyle yerleştirirsin tekneye. Karaya çıkarken tekrar takarsın. 0 dan tekne yaptın neredeyse 2 tekerleği gözün kapalı söker takarsın diye düşünüyorum  C:-)
  • IP logged
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2017, 23:23:26 Gönderen: Oğuzhan Oğuz »

• *
#5: 15 Haziran 2017, 23:55:17
Bak şöyle yapalım, bisiklete bakalım, sonra HAZ'a gidelim. Motora basalım Burgaz'a seyir yapalım ( en az 2 saat sürer  :P) . Günün anlam ve önemine binaen kutlama yapalım. İsteyen dostumuzda katılsın. Uyar mı ?
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
#6: 16 Haziran 2017, 00:16:36
Ne zaman?
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
#7: 16 Haziran 2017, 00:52:43
Bence binmeden alma Ersin Reis düz yol, yokuş aşağı bir nebze iyi kısa yol gideceksen ok fakat yolu biraz uzatıp biraz yokuş yukarı olunca insanın canına okuyor. Bende 8 göbekten vitesli vardı yokuşta canıma okuyordu.  ;D
  • IP logged

• *
#8: 16 Haziran 2017, 01:13:25
   ;D elektrikli candır..
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#9: 16 Haziran 2017, 07:03:05
Oğuz elektrikliden dekatlonda da gördük. Bu modele çok benziyordu. Bence fiyatı da fena değildi. Olabilir tabi.

Murat reis, aksi durumda zaten yürüyorsun..  :) yani bisiklet olmayınca..

Necip , pazar bizim ufaklığın gösterisi var . Benim bütün seyir planlarımı alüst eden.. Cumartesi yapma şansımız olurmu saat bir buçuk gibi..
  • IP logged

• *
#10: 16 Haziran 2017, 08:00:49
Ersin Cumartesi seyir bana uymuyor maalesef. Ancak bisiklet konusunda haberleşelim.

Bülent gelcen mi ? Pazar günü istediğin zaman.
  • IP logged

• *
#11: 16 Haziran 2017, 12:31:16
Oğuz elektrikliden dekatlonda da gördük. Bu modele çok benziyordu. Bence fiyatı da fena değildi. Olabilir tabi.

Murat reis, aksi durumda zaten yürüyorsun..  :) yani bisiklet olmayınca..

Necip , pazar bizim ufaklığın gösterisi var . Benim bütün seyir planlarımı alüst eden.. Cumartesi yapma şansımız olurmu saat bir buçuk gibi..

Bisiklet için east marinede bak katlanır değişik modeller vardı onların elinde.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
#12: 25 Eylül 2017, 15:58:48
İnternette 2. el Dahon oluyor bazen hem de gayet uyuguna alabilirsin..gitmene daha var takip edersen bence fırsat çıkacaktır. Dahon bu konuda iyidir. Eğer bu gezi harici kullanmayacaksan ki kullanması biraz zor bana göre; Necip ağabeyin'ki çok iyi bir teklif..
  • IP logged

• *
#13: 25 Eylül 2017, 22:30:12
Dilek.. Ben bisikleti aldım, Necip ile bir güzel rakısını da içtik.. Tüm seyir boyunca kullandım.. Sen bira geç yakalamışsın konuyu..
  • IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
#14: 25 Eylül 2017, 22:32:43
Canim sag olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

Yukarı git