Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: İhtiyaç fazlası malzeme

• *
İhtiyaç fazlası malzeme
OP: 06 Haziran 2017, 12:47:03
Elimde fazlalık olan ,65 HP motoruma ait 1 adet Jabsco tuzlu su devir daim pompası (bakım yapılıp impeller takılacak) ve
bir kenarı 50 CM uzunluğunda parçalardan oluşan alimunyum radar reflektörü (kurulduğunda üç ucunda plastik bağlantı parçaları var ,diğer üç ucunun plastik bağlantı parçaları eksik ama klipsle kolayca tutturulabilir),  ihtiyaç sahibi reislere ilk gelen alır usulü ile verilecektir. :) C:-)

Not: Malzemeler İstanbul Kartal daki evdedir.

• IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
Ynt: İhtiyaç fazlası malzeme
#1: 06 Haziran 2017, 14:20:58
Öcal ağabey, konuşmamız üzerine pompayı ben alayım  C:-) Motorumda impeller arızasında en azından güveli olmayan bir yerde tek başına iken bu pompa motora soğutma suyu vererek hem zaman kazandırır hem de limana güvenli girişi sağlar.. Benim kullanma amacım bu olacak.. çok teşekkür ederim..  :)
  • IP logged

• *
#2: 06 Haziran 2017, 14:29:59
Öcal ağabey, konuşmamız üzerine pompayı ben alayım  C:-) Motorumda impeller arızasında en azından güveli olmayan bir yerde tek başına iken bu pompa motora soğutma suyu vererek hem zaman kazandırır hem de limana güvenli girişi sağlar.. Benim kullanma amacım bu olacak.. çok teşekkür ederim..  :)

Hayırlı olsun ,en güzel yerini buldu. Bunu takınca diğerini yaptır ve yedekle aynı hesap.:)
  • IP logged

• *
  • Teknede yaşamak..tekneyi yaşamak..
    • Rota Atlantik
#3: 06 Haziran 2017, 14:39:24
Digeri zaten calisiyor guzel..bu da ek olacak. Takacagim ve arizada sadece hortum basini degistirecegim.. sagol agabey..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• IP logged

• *
#4: 06 Haziran 2017, 14:45:46
İnşallah ihtiyaç duymazsın ama eksik te olmasın. Sen de sağol Dilek reis.
  • IP logged

• *
#5: 09 Haziran 2017, 01:53:34
Herkesin radar reflektörü var herhalde :) .
12-16 m. Teknelerde kullanılacak cinsten,iyi durumda  1 çift koltuk halatı esnetme yayı ihtiyaç sahibi reislerden ilk talepte bulunacak olanı İstanbul Kartal da  beklemektedir.  Duyurulur.
  • IP logged

• *
#6: 09 Haziran 2017, 01:57:01
12-16 m. Teknelerde kullanılacak cinsten,iyi durumda  1 çift koltuk halatı esnetme yayı ihtiyaç sahibi reislerden ilk talepte bulunacak olanı İstanbul Kartal da  beklemektedir.  Duyurulur.

Öcal reis yayları ben alabilirim uygunsa.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#7: 09 Haziran 2017, 02:03:59

Öcal reis yayları ben alabilirim uygunsa.

Hayırlı olsun OBozkurt Reis.
Ben yurt dışında olduğumdan mesajla atıyorum oğlumun irtibat bilgilerini ve adresi.
  • IP logged

• *
#8: 09 Haziran 2017, 02:06:16
Abi teşekkür ediyorum eksik olma saol.
  • IP logged
Bazıları oturur ve hayatı seyreder; bazıları denize açılır ve hayat onları seyreder!  M/Y HIZ

• *
#9: 09 Haziran 2017, 02:16:54
Abi teşekkür ediyorum eksik olma saol.

Rica ederim ne demek, sevindim işine yaradığına. güle güle kullan. :)
  • IP logged

• *
#10: 02 Ekim 2017, 13:07:38
Magellan GPS Pioneer 300 ,12 V Araç çakmaklığı ile birlikte , ilk bildiren ihtiyaç sahibi Reis e hediye edilecektir.
Duyurulur.
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#11: 02 Ekim 2017, 13:20:47
İhtiyacım olabilir Öcal Reis.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
#12: 02 Ekim 2017, 13:53:13
İhtiyacım olabilir Öcal Reis.

Rezerve edilmiştir Cem Reisim. :)
  • IP logged

• *
    • Classicboats Turkiye
#13: 02 Ekim 2017, 16:43:48
Teşekkür ediyorum  :)
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
#14: 18 Ocak 2018, 22:37:34
Arkadaşlar,
Hazır bu başlık açılmışken aynı ad altında 2.bir başlık açmayayım dedim.
Eşimin bir heves ve verdiği gaz ile aldığımız ve sadece 2 (iki) kez kullandığımız 30 litre kapasiteli 12 /24 / 220 V Buzdolabı/ Derin dondurucuyu satmaya karar verdik.Cihaz pırıl pırıl durumda olup Marmaristedir. 12 Volt adaptörü mevcut olup, 220 Volt adaptörü yoktur.( 220 Volt adaptörünü biz satın almamıştık.Ancak piyasada satılmakta.)
Aşağıdaki link te tüm detayları ve satış bedeli mevcut olup bizim talebimiz 1750.TL dir.
http://www.cihangemi.com.tr/CGE-30-LITRE-OTO-BUZDOLABI,PR-90.html
Arzu edene whatsup üzerinden bizimkinin fotoğraflarını gönderebilirim.
  • IP logged
Saygı, Sevgi ve Selametle. Netsel Marina - Marmaris Dimple Y/Y

Yukarı git