Turgut'tan avara olduk.Hesaba göre Bozburun'a gidip çıkış alacağız ve Yunan'a girip aşağıya kadar Yunan 'dan ineceğiz.Plan bu.Ama "denizde plan olmaz" demişler.E bir de Hakan Tiryaki ile ahbaplığımız da olunca işlerin ters gitmesi olağan.
Otopilot sapıttı.Okumuyor, gitmiyor , kafasına göre yönetim tarzı sergiliyor. Oysa biliyoruz ki kafasına göre yönetim zarar verir.! Neyse.Orasını burasını kabloları ayaküstü heryerini kurcaladık ama nafile.
Hemen plan değişti.Selimiye'ye girdim Giritimu 'nun iskelesine bağlandım.Aradım Marmaris Raymarine'den birilerini.Dediler abi çok yoğunuz oraya gelemeyiz.Tamam ülen ben gelirim o zaman.
Ertesi sabah Selimiye'den doğru Marmaris Netsel'e attım kendimi.Salı günü geldi Raymarine den bir arkadaş.Söktü götürdü ve önce bana telefonda 2.000 euroluk bir empas atıldı satış müdürümüdür nedir öyle biri tarafından.Yok yenilenecekmiş te yok bilmem ne.Tabii ben bir telekonferans(!) çekince bu arkadaşa yarım saat sonra aradılar nasıl olduysa cihazı kurtarmış söken delikanlı.Geldi taktı, çıkıp test ettik sorun yok. Yine de 170 euroya mal oldu bana.Yersen.
Ama tabii akşam olduğundan bir gece daha kaldık Netsel'de.Ama bu çok iyi oldu Kaan Erdem korsanım teknesini karaya almış oralarda imiş geldi havuzluğumuza renk verdi.Güzel muhabbetinden feyz aldık.Birçok bilgileri paylaştık.Özellikle teknede yaşamak üzerine bana ve 2.kaptanıma küçük bir pencere açtı.O pencereden içeri göz atmak güzel olabilir.
Sabah dedik ki madem buraya kadar indik bizim kıyılardan devam edelim o zaman.Çıktık Netsel'den , motor-yelken-motor vardık , Ekincik My Marinanın iskelesine ve de bağlandık.
My Marinanın sosyetik lokantasından görünüm böyle.