Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: heyamola hey .. yeni bir forum..

• *
heyamola hey .. yeni bir forum..
OP: 26 Aralık 2016, 18:32:15
efendim biraz önce de face gurubunda yazdım.

Daha önce de yazmıştık, ilkelerimiz kısmında da yazıyor. Kimi dostlar ile özel muhabbetlerde , daha önce kurulmuş olan başkaca bir forum örnek gösterilerek , eğer başarılı (!) olunmaz ise bir daha başkaca bir forum kurma girişiminde olunamayacağı gibi yorumlar yapılıyor.

Bizler bu yola bir forum kurma amacı ile çıkmamıştık. Zaten olay bizim kontrolümüzde ya da sahipliğimizden çoktan çıktı. Çok hoş ilkeler benimsendi. Benimseniyor.

Çok keyifli ilginç konular , eklenip durmakta.

İleti sayısı, üye sayısı , konu adedi bizler için bir başarı ölçütü değil. Konuların içeriği, katkı yapanların tecrübeleri bilgileri yansısın yazılanlara.. İşte başarı ölçümüz budur.

Özgür 'ün merhaba yazısı yerine yazdığı.. Kaan 'ın nereden bulduğunu bir türlü bilemediğim ve kıskandığım yazıları, Can hocanın tecrübe ve bilgi imbiğinden geçmiş , üstelik hepimizin anlayabileceği şekilde anlatımları..

Bülent'in bay T si, Ahmet'in bitmesin diye diye okuduğumuz gerçek hayat hikayeleri, hava durumu yorumları..

Ben de bu zevatın arasında ahşap kayıktı , randa armaydı filan kaynak olup gidiyorum işte..

Daha önceden atıştığımız , tartıştığımız kalemler de da gelip katılmışlar  ne güzel ! Hepimiz hatalarımızdan ders alabilecek kadar olgun , dahası akıllı adamlar/ kadınlarız işte..

Aslına bakarsanız yapılan tüm tartışmaların temelinde kötü niyet olmadı ki hiç.. Bildiğiniz kayıkçı kavgaları işte.. Geçenlerde Tiryaki yazdıydı hoşuma gitti .. Küfür etti ne olmuş yani dediydi.. Sanki küfür etmiyormuyuz günlük hayatta.

Art niyetli olmayalım, birbirimizi kırmaalım, aşağlamayalım , üzmeyelim  özü bu işin..

Burdayız dostlar .. Bekleriz.. Bu kafada olan herkesi..

• IP logged

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Ynt: heyamola hey .. yeni bir forum..
#1: 26 Aralık 2016, 21:13:18
Arkadaş ben yeri gelir dakikada 250 küfür ederim. Sanayi sitesi ağzından hallice konuşup, TRT Türkçesi ile yazacaksam en başta kendime saygısızlık etmiş olurum. Yeri geldiğinde ederim küfürümü, metin içinde de hiç üzerine düşünmeden yazarım, geçerim. Ayıpsa benim ayıbım, beni bağlar. Kimseyi rencide etmedikçe, kimseleri aşağılayıp, horlamadıkça sorun yok.

Yeni forum, yeni forumlar... Olsun, daha onlarcası olsun. Her biri belirli bir mecrada yol alsın bir süre sonra. Örneğin bir forum olsun ki ahşap tekneye dair ne varsa bulayım, bir diğeri hava tahmini denince tek tabanca olsun. Bir şeyi gözen kaçırmamak gerek; çalışan, sorgulayan zihinlerin hem üstünlüğü, hem de laneti bu; bölünmek, parçalanmak. Sadece cehalet, körü körüne itaat koşulsuz bir arada tutar kitleleri.

Paylaşmak iyidir...
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
#2: 26 Aralık 2016, 21:29:36
Tiryaki,

Bunca yıldır (iki yıl filan  :) ) seni tanırım , bu kadar yere basan yaklaşımların olduğunu fark edememişim. Sen de pek yazmadın anlaşılan. (o kadar da salak değiliz anlamında ..)

Ayağa kalkıyor, önümü ilikliyor ve saygı ile eğiliyorum kardeşim.. Bu vesile ile çok önceleri seninle ilgili yazdığım bir yazıyı paylaşayım bari.. Tanıtım yazın benden olsun.. :)
  • IP logged

C

Cengo

#3: 26 Aralık 2016, 21:45:37
Yeni forum cok luzumsuz olmus evde var onu kullanin 😎

Muhtemelen annem hayatta olsaydi boyle derdi ben ona forumu anlattigimda.

Soyleki; aile ile yasadigimiz yillar, kardeslerim babam ne istesek annem alternatif soyler disardan alisveris yapmamizi engellerdi, aksam babam anneme ya hanim bir dondurma mi alsak dese, annem hemen evde karpuz var onu yiyin luzumsuz, karpuz istesek evde dondurma var onu yiyin, cekirdek istesek evde findik var, findik istesek ceviz var derdi, kisaca ne istersek alternatifini bulurdu.

Forum icinde oyle soylerdi ne gerek var efendi efendi eskisine yazin luzumsuz masraf  etmeyin...

• IP logged
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 21:47:29 Gönderen: Cenk Gürsel »

• *
    • KUTUP YILDIZI
#4: 26 Aralık 2016, 22:16:45
Ersin Yazdıkların çok sıcak ve içten.
Aslında sen gıcık bir adamsın, ama göremediğimiz yanında cevher taşımakta imişsin.

Hakan Tiryaki ile ilgili tanıtım yazında ne diyeceksin.
Yengecin yeni direği içine direk yapımı ile ilgili bilgileri yazıp koyacak kadar dost,
bildiklerini dostlarıyla paylaşabilecek kadar cömert,
denizin dibini hem temizleyecek hemde bunu minikleri aşılayacak kadar salak mı diyeceksin.  ;D
(söylemler için Hakan T' den affola)
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

• *
    • Classicboats Turkiye
#5: 26 Aralık 2016, 23:16:10
Bizatihi "forum" iyidir.

Bilginin, dostluğun, sevginin, deneyimin, acı tatlı hayatın,
"ahşafın", bezirin ve kendirin,
denizin, yelin, seherin, öfkenin ve sükunetin
bütün renklerin ve en çok da mavinin
özgürce paylaşıldığı

forum iyidir. İyi gelir.
  • IP logged
“İçinde ütopya olmayan bir dünya haritasına bakmaya bile değmez… İlerleme dediğin, ütopyaların gerçekleşmesidir” diyordu Oscar Wilde.

• *
#6: 26 Aralık 2016, 23:42:49
çalışan, sorgulayan zihinlerin hem üstünlüğü, hem de laneti bu; bölünmek, parçalanmak. Sadece cehalet, körü körüne itaat koşulsuz bir arada tutar kitleleri.
Üffff bu kuvvetli geldi be.Çok güzeldi.
Redaktör buradan bir kitap yazar bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

T
  • *
#7: 26 Aralık 2016, 23:43:33
Bizatihi "forum" iyidir.

Bilginin, dostluğun, sevginin, deneyimin, acı tatlı hayatın,
"ahşafın", bezirin ve kendirin,
denizin, yelin, seherin, öfkenin ve sükunetin
bütün renklerin ve en çok da mavinin
özgürce paylaşıldığı

forum iyidir. İyi gelir.

Evet ve kesinlikle.
  • IP logged

• *
#8: 26 Aralık 2016, 23:46:56
Iki mükemmel yorum.. Gür ve Tiryaki den.. Bazen kendimi çok cahil hissediyorum..
  • IP logged

C

Cengo

#9: 28 Aralık 2016, 19:15:33
Kocareis,

Bu sorum sana,

Uc hafta blogda yazdik, bir haftadir da burada yazip ciziyoruz,

Yani toplam bir ay oldu

Bizim maaslar halen yatmadi,

sigorta primleri falan yatiyordur insallah😎
  • IP logged

• *
#10: 06 Ocak 2017, 18:15:30
Merhaba arkadaşlar, birçokları gibi ben de gugıl amcayla hasbihal eylerken rastlamıştım Gezgin Korsan’a. Sonrasında, TayoMar, Ersin kaptanım vs derken iş ADB ve KMT belgelerini almaya kadar vardı. Araya hastalıklar vs girince de bağlantım koptu. Uzunca bir ara sonrası ise nasıl olduysa burası çıkıverdi karşıma. Emeği geçenlere teşekkürler. :)xx
  • IP logged

T
  • *
#11: 06 Ocak 2017, 18:18:13
Hoş geldiniz Suavi Reis.
Ve geçmiş olsun.
  • IP logged

• *
#12: 06 Ocak 2017, 18:36:08
 :) Teşekkürler hoşbulduk.