efendim biraz önce de face gurubunda yazdım.
Daha önce de yazmıştık, ilkelerimiz kısmında da yazıyor. Kimi dostlar ile özel muhabbetlerde , daha önce kurulmuş olan başkaca bir forum örnek gösterilerek , eğer başarılı (!) olunmaz ise bir daha başkaca bir forum kurma girişiminde olunamayacağı gibi yorumlar yapılıyor.
Bizler bu yola bir forum kurma amacı ile çıkmamıştık. Zaten olay bizim kontrolümüzde ya da sahipliğimizden çoktan çıktı. Çok hoş ilkeler benimsendi. Benimseniyor.
Çok keyifli ilginç konular , eklenip durmakta.
İleti sayısı, üye sayısı , konu adedi bizler için bir başarı ölçütü değil. Konuların içeriği, katkı yapanların tecrübeleri bilgileri yansısın yazılanlara.. İşte başarı ölçümüz budur.
Özgür 'ün merhaba yazısı yerine yazdığı.. Kaan 'ın nereden bulduğunu bir türlü bilemediğim ve kıskandığım yazıları, Can hocanın tecrübe ve bilgi imbiğinden geçmiş , üstelik hepimizin anlayabileceği şekilde anlatımları..
Bülent'in bay T si, Ahmet'in bitmesin diye diye okuduğumuz gerçek hayat hikayeleri, hava durumu yorumları..
Ben de bu zevatın arasında ahşap kayıktı , randa armaydı filan kaynak olup gidiyorum işte..
Daha önceden atıştığımız , tartıştığımız kalemler de da gelip katılmışlar ne güzel ! Hepimiz hatalarımızdan ders alabilecek kadar olgun , dahası akıllı adamlar/ kadınlarız işte..
Aslına bakarsanız yapılan tüm tartışmaların temelinde kötü niyet olmadı ki hiç.. Bildiğiniz kayıkçı kavgaları işte.. Geçenlerde Tiryaki yazdıydı hoşuma gitti .. Küfür etti ne olmuş yani dediydi.. Sanki küfür etmiyormuyuz günlük hayatta.
Art niyetli olmayalım, birbirimizi kırmaalım, aşağlamayalım , üzmeyelim özü bu işin..
Burdayız dostlar .. Bekleriz.. Bu kafada olan herkesi..