Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: 1982 Türk Bayraklı Gibsea 8m - Ekim'e veda...

• *
  • Donatan Temsilcileri
Merhabalar

İki senedir ailemizin bir üyesi olan Ekim’le güzel günler geçirdik, zevkli yolculular yaptık ve ondan çok şey öğrendik. Artık biraz daha büyük bir kayık almanın zamanı geldi. Bir süredir ilanı vermiştik ama duygusal olarak satıp satmama konusunda net karar veremiyorduk. Bir de sattıktan sonra hemen tekne bulamayız, teknesiz kalırız diye endişeleniyorduk.

Büyüklerimizin “ teknenizi satmadan başka tekne almayın” tavsiyesi sonunda ağır bastı.
İlanı yeniledim. Aşağıda linkini bulabilirsiniz. Tekneye iki  senede çok emek verdik. Bizim gibi ilk teknesini almayı düşünen, değerini bilecek, forumdan bir dostumuza giderse memnun oluruz. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yelkenli-turk-bayrakli-gibsea-419727517/detay/
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Mücahit reis,

Alana da satana da hayırlı olsun , yeni kızınıza tez vakitte kavuşmanız dileğiyle.
  • IP logged

• *
Hayırlısı olsun , çok güzel ve dolu bir tekne , alan şanslı.
Bir kaç ay sürdürmeyiz yenisini buluruz Mücahit reis. :)
  • IP logged

• *

Hayırlı olsun Mücahit.
Umarım aradığınız büyüklükteki yeni kızınıza en kısa sürede kavuşur, denizden uzak kalmazsınız.
  • IP logged
Her hata bir ders, ne hata biter ne de ders.(Mevlanadan denizcilere)

• *
  • Donatan Temsilcileri
Hadi bakalım. Hayırlı olsun.
  • IP logged
Saatin fazla tiz tıkırtısında,ışık yıllarının ömür süremizle alay eden sesini de işitiriz.

• *
  • Arayanlar bulamaz , bulanlar arayanlardır
Gelen gideni aratmasın.
  • IP logged
I need your clothes your boots and your motocycle

• *
hayırlısı olsun Ece ve Mücahit reisler.Yenisi de sevilsin,keyif versin.
  • IP logged
BABA TUNCA /YEŞİLKÖY

• *
  • Hayat suda başladı...
    • Denizci Kahvesi
Teknesiz kalırız diye korkmayın. Kaş'ta Yengeç var; hem yelken, hem dalış :) Siz gelin yeter ki...
  • IP logged
"Clouds and winds and oceans I choose my fate to be...  Whom the sea has taken Never shall be free."

• *
    • S/Y DUA-1 SEYİR DEFTERİ
 Kıymetli Komşum; Allah gönlüne göre satış ve yine gönlüne göre bir alış nasip etsin. Ekim çok iyi bir başlangıç teknesi; İnşallah bir başka kadim denizci dosta kısmet olur.
  • IP logged
S/Y DUA-1 Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir DUA'nın içinde yer almaktır. Şems-i Tebrizi

• *
Kararınız hayırlı olsun Mücahit reis. Umarım en kısa sürede yeni teknenize kavuşursunuz.
  • IP logged

• *
    • instagram
Kararınız hem size hem de Ekim'e hayırlı olur umarım... Kısa sürede hayallerinize kavuşmanız dileğiyle...
  • IP logged
Akdenizli, Balıkçı

• *
Hayırlısı olsun.

Satılmadan başka tekne almayın fikrine katılırım, yaşadım biliyorum, zor oluyor. :)
  • IP logged

• *
    • Son Denk Kayıkçısı
Hayırlısı olsun.
  • IP logged
S/Y Bidarka / Fatih / İstanbul

"Son Denk Kayıkçısının Hatırasına"

https://sondenkkayikcisi.blogspot.com/

• *
  • Donatan Temsilcileri
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Hayırlısı neyse o olsun.
  • IP logged

• *
  • Donatan Temsilcileri
Merhabalar

Geçen hafta Ekim için forumumuz üyesi Sertaç Şen arkadaşımızla anlaştık. Bugün de satış işlemi gerçekleşti. İlanı yayınladıktan sonra iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz. Ekim, bizim hiç unutamayacağımız bir yoldaş, ilk göz ağrımızdı. Onu çok güzel bir aileye verdik. Hepimize hayırlı olsun. Keyifli, mutlu seyirler diliyorum.
  • IP logged

Yukarı git