Aşağı git Skip to main content

Gönderen Konu: Kingston Vanaları ve Kovanlar

T
  • *
Ynt: Kingston Vanaları ve Kovanlar
#30: 05 Nisan 2018, 19:13:59
TrueDesign, 1974 de kurulmuş ve 1978'den beri de "marin" üretim yapıyormuş. 40 yıl.
Her türlü sertifikasyonu alalı uzuuuuun yıllar olmuş.

Deneme süresi ne kadar ki ?  ;D
  • IP logged

R

Recep Ertürk

#31: 05 Nisan 2018, 19:19:35

Tan Kaan reisim 40 yıldır mı bu ürün üretiliyor?

Yoksa marin ekipman üretimini 40 yıldır sürdürüyorlarda piyasada övülen ürün daha yeni mi?

• IP logged

T
  • *
#32: 05 Nisan 2018, 19:22:15
Eh, artık biraz yorum, biraz güven meselesi sanırım.

http://www.trudesign.nz/marine/about
  • IP logged

K

Kemal Gündüz

#33: 05 Nisan 2018, 20:15:56
 Bence Yeni Zelanda menşeli bir ütün olduğu için Anglosakson orijinli ülkeler haricinde pek bilinmiyor olması normal. Çok kaliteli olduklarını düşünüyorum ama fiyatlarıda epey yüksek. Tabi emniyetin öncelik olduğu hususlarda fiyata çok takılmamakta fayda var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • IP logged

• *
#34: 05 Nisan 2018, 20:36:21
Ben vanaların son 5 - 10 yıldır satılmaya ve kullanılmaya başlandığını düşünüyorum , daha önce olsa duyardık. ::) Belki onlara da Vosmosis  tebelleş olur  bilemiyorum. ;)
Ama benim kullandığım ve yarı fiyatına aldığım ürün , kesin ben öldükten sonra da yaşıyor olacak onu biliyorum. :)
  • IP logged

• *
    • KUTUP YILDIZI
#35: 05 Nisan 2018, 20:38:49
Üstelik tekne kontrol panelinden
Hangi vananın açık hangisinin kapali oldugunu
Gormeniz cabası.
Dayanım konusuna gelirsek,
Bazi konularda yerlesmis fikirleri degistirmek
Atomu parcalamaktan cok ama cok daha zor.
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

K

Kemal Gündüz

#36: 05 Nisan 2018, 20:39:58
Ben vanaların son 5 - 10 yıldır satılmaya ve kullanılmaya başlandığını düşünüyorum , daha önce olsa duyardık. ::) Belki onlara da Vosmosis  tebelleş olur  bilemiyorum. ;)
Ama benim kullandığım ve yarı fiyatına aldığım ürün , kesin ben öldükten sonra da yaşıyor olacak onu biliyorum. :)

Öcal Reis
Sizin kullandığınız vanalar çok kaliteli belli. Truedesign yurtdışı perakende fiyatlara baktım. Adamı dinden imandan çıkartabilirler

• IP logged

• *
    • KUTUP YILDIZI
#37: 05 Nisan 2018, 20:48:23
Öcal yanılıyorsun senin aldığın vananın iç dizaynlarıda yeni uygulama, ama sen güvenip almışsın.
Bronz - gümüş - altın sıralamasında altının biraderi bu ürün.
Tek sorun ederleri yüksek.
Ee ederi uygun ürün öneriyoruz ona da sıcak bakmıyorsunuz.
Sonuç itibari ile bence siz bronz ürünlere devam edin.
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

• *
#38: 05 Nisan 2018, 20:53:18

Öcal Reis
Sizin kullandığınız vanalar çok kaliteli belli. Truedesign yurtdışı perakende fiyatlara baktım. Adamı dinden imandan çıkartabilirler

Normal malzeme ile bile dinden imandan çıkarmak isteyenlerin arasından geçerek emek verip bir tekne sahibi olduk , onu anam babam usulü yürütmeye çalışıyoruz Kemal reisim .

İmkanları daha iyi ve yeniliğe daha açık genç arkadaşların denemelerini bekliyorum (denemek için ömrümün yeteceği şüpheli ) bu tip yeni ürünleri.  :-[
  • IP logged

• *
#39: 05 Nisan 2018, 20:56:42
Öcal yanılıyorsun senin aldığın vananın iç dizaynlarıda yeni uygulama, ama sen güvenip almışsın.
Bronz - gümüş - altın sıralamasında altının biraderi bu ürün.
Tek sorun ederleri yüksek.
Ee ederi uygun ürün öneriyoruz ona da sıcak bakmıyorsunuz.
Sonuç itibari ile bence siz bronz ürünlere devam edin.

Hangisi o ederi düşük ürün Can hocam.?
  • IP logged

K

Kemal Gündüz

#40: 05 Nisan 2018, 20:57:48

Öcal Reis

Normal malzeme ile bile dinden imandan çıkarmak isteyenlerin arasından geçerek emek verip bir tekne sahibi olduk , onu anam babam usulü yürütmeye çalışıyoruz Kemal reisim .

İmkanları daha iyi ve yeniliğe daha açık genç arkadaşların denemelerini bekliyorum (denemek için ömrümün yeteceği şüpheli ) bu tip yeni ürünleri.  :-[

Haklısınız
Ama gerçekten güzel ürünler. Hatta monitöre bağlanan versiyonları bile var. Yalnız tek tuvalete göre yapmışlar panoyu. O nedenle alınmayabilir

• IP logged

R

Recep Ertürk

#41: 05 Nisan 2018, 21:00:39
Çok kaliteli olduklarını düşünüyorum ama fiyatlarıda epey yüksek. Tabi emniyetin öncelik olduğu hususlarda fiyata çok takılmamakta fayda var

Ben de öyle düşünüyorum.
Daha doğrusu okuduklarımdan dolayı öyle sanıyorum. O nedenle konuyu didikliyorum. Kıdemli amatör denizcilerin bilgilerini paylaşmalarını bekliyorum.  Ama bilmiyorum da öyle olup olmadıklarını...

Öcal reisim, bilginiz ve sağlamcılığınız hepimizin bildiği bir şey. Kimse size "kötü yapıyorsun" diyemez. Ayrıca yeni bilgiye her zaman açık olduğunuzu sadece bu konuyu okuyan bile anlayabilir. Yıllardır sizi tanıyanlar zaten bilir. Hiçbir konuda "kuru inat" bir tavrınızı görmedim.

Bir defa tak ve bir daha aklına bile getirme o kadar cezbedici bir şeyki.. Şeytanın oyuna girdiği yer de sanki tam burası :)

• IP logged

• *
    • KUTUP YILDIZI
#42: 05 Nisan 2018, 21:12:33
Öcal sen Sıgacığa geldiginde
Sanırım seni Ati nin alüminyum Maderiya 44'
ünü gezdirdim. Sence dandik bir urun olmus olsaydi Ati takarmiydi Trudesing vanaları. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz daha.
Trudesing vanalar ile orijinal karışım
oranlarında ki bronz vana ve flanşlar hemen hemen aynı ederde.
Bence malzeme bilginizi güncellemeniz gerekiyor.
Benim onerecegim düşük bedelli vana ve flanşları begenmezsiniz zaten bu durumda.
Son tahlilde soyleyebilecegim, güle güle, sorunsuz kullanın sizin taktığınız ürünleri
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

• *
#43: 05 Nisan 2018, 21:23:19
Öcal sen Sıgacığa geldiginde
Sanırım seni Ati nin alüminyum Maderiya 44'
ünü gezdirdim. Sence dandik bir urun olmus olsaydi Ati takarmiydi Trudesing vanaları. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz daha.
Trudesing vanalar ile orijinal karışım
oranlarında ki bronz vana ve flanşlar hemen hemen aynı ederde.
Bence malzeme bilginizi güncellemeniz gerekiyor.
Benim onerecegim düşük bedelli vana ve flanşları begenmezsiniz zaten bu durumda.
Son tahlilde soyleyebilecegim, güle güle, sorunsuz kullanın sizin taktığınız ürünleri

Sağol Can hocam.

Ayın 15 inden sonra Sakız a giderken Sığacığa geleceğim , sana bir iki danışacağım uzman elektrik bağlantı konusu var oralardamısın ?
  • IP logged

• *
    • KUTUP YILDIZI
#44: 05 Nisan 2018, 21:35:00
Dün teknede çalışırken düştüm. Kollarim boynum kalcam mosmor. Elimin ayasi felaket yarıldı, sol kolum dirsege kadar yara bere icinde.
İzmirde yedi adet birden üretilen teknelerin,
Elektrik ve su tesisat işini almıştım.
Pis su dahil. Çalıştığım tekneyi merdiveni bağlamıştım, bir iki gun Teosta ki isler nedeniyle
Gidememistim. Polyesterciler Benim bagladigim
Teknenin merdiveni ni almışlar yerine koyduklarinda bağlamamışlar. Yukarıya ciktigimda gördüm ama düşüşe gecmistim coktan.
Uzun lafin kısası beş on gün Sığacıktayım.
Bu pazar zaten Göztepe yat klubünde sunumum var. Sanırım onbeşinde buralarda olurum. Ama gelmeden bir ara istersen.
  • IP logged
ВЛАДА / TEOS

Yukarı git